reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam poznym rankiem:-)
dawno mnie tu nie bylo ale to dlatego ze moj M mial wolne i staralam sie nim nacieszyc
no ale dzis rano znow pojechal i poltora tyg bede
siedziala sama w domq:-( smutno troszke :-(
ehhh jeszcze mi go szkoda bo slyszlalam w jego glosie jak mnie niechce samej
zostawic :-:)-(

Ostatnia edycja:
reklama
DZIEŃ DOBRY:-)
Ja miło zaczełam dzień bo pierwszy synek kończy 2 latka a drugi synek zaczyna 27 tc :-D

Ja już po wizycie :-D Wyniki mam dobre. Trochę mi się przytyło od ostatniej wizyty 3 kg :szok:
Ale maluch czuje się dobrze. Serduszko bije. Waży 840 gram. Z pomiarów brzuszka wynika że jest 25 tydzień :-D

super wieści:-)

witam was kochane
bylam dzis na USG, Violka waży 1kg i jest zdrowiutka:-D aleprzez ostatnie 5 tyg przytula 520gram to chyba sporo?;-)
tylko martwi mnie ze pepowinkę miala blisko buzi-mam nadzieję ze się w nia nie oplacze.
ps.fotki wrzuciłam w odpowiendim wątku:-)

duża kobitka :-)

hejka Wam :-)
Napisze w skrócie - pomyliły mi się godziny wizyty :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jestem tak na siebie wsciekła że nie pytajcie ..
miałam wizyte na 17:15 a ubzdurałam sobie ze na 17:45 no i masz babo placek ... :wściekła/y::wściekła/y:

W związku z tym nie robilismy USG 3D - zrobie przy nastepnej wizycie..z reszta nie było nastroju na ogladanie dzidzi

Dostalam skierowanie do szpitala :-(

Hemoglobina spadła mi jeszcze bardziej ..hematokryt tez tragedia :szok::szok:

tak wiec 19 hospitalizacja - dobrze ze udało mi się wybłagać że od następnego poniedziałku a nie od tego...:szok:

ehh no to tak by to wygladało ...

aha!!!

ale chwile oblukalismy dzidzie - ja tam widziałam JAJCA :tak::tak:

tak wiec mimo moich dziewczynkowych przeczuć bedzie CHŁOPCZYK :)

Fajnie ... tylko z tego wszystkiego nie wzielam zdjec USG od gina..zostawilam je :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

gratuluje synka!!!co do szpitala tam będziesz bynajmiej pod opieka i na pewno ci się wszystko unormuje:tak:

Hmm kobitki czy jest któraś w takim jak ja tc lub wyżej i jeszcze nic nie cieknie z piersi:sorry:kurcze mi jeszcze siara nie leci zaczynam się martwić a piersi stoją w miejscu :crazy:ja chce mieć duuuuuzo mleczka dla synka :sorry:

Cześć wszystkim
Gratuluję wczorajszych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze:tak:
u nas było to samo :-) mała brykała, a jak tylko tata przyłożył rękę to był spokój :-D ale teraz tak rzadko go słyszy, że chyba rozpoznaje głos i jak M przychodzi z pracy to małą fika :-)

Postanowiłam nie dołować sie tym, że siedzę sama i obejrzałam sobie właśnie Diabeł ubiera sie u Prady. Może znacie dziewczyny jakieś fajne babskie filmy? Coś w sam raz na samotne jesienne popołudnia?
Ja ostatnio ogladnełam wszystkie serie serialu seks w wielkim mieście i film pełnometrażowy, świetny, uwielbiam ten typ humoru:-)
Roxeen główka do góry, będzie dobrze, trzymam kciuki żeby w szpitalu zostawili Cię tylko na chwilkę:tak:
Ja dzisiaj jadę do Ikei i pokupować sobie jakieś swetry bo u nas już mrozik z rańca

Wlasnie znalazla fajn e artykuly wiec jezeli ktoras chce to niech poczyta.
http://dziecko.onet.pl/34400,0,0,dzieci_burza_malzenstwo,1,artykul.html

Czytałam ten tekst i trochę mnie jego treść przeraziła :wściekła/y: muszę wysłać linka do M niech się zapozna z jego treścią.
Już teraz zdarza nam się mało czasu razem spędzać, ale pracujemy nad jakimś harmonogramem dnia aby było ok. M stosuje się już do jednej zasady że o 18 ma być najpóźniej w domu ;-)

Witam
już w domu po szpitalnych przeżyciach. mały już się nieźle czuje i rozrabia:-) Ale ja padam na twarz:-) najważniejsze, że mam już to za sobą. dziewczyny dzięki za słowa otuchy. Roxeen - na pewno ci pomogą w szpitalu. Trzymam kciuki. teraz biorę się za obiad, bo o 18 wizyta u gina. Cukier mi się nie podoba, ale czekam na opinię ginki.

Ja ide sie polozyc Nicol mnie dobila , tylko w domu pokarza sie slodycze to ona urzadza terrror , na nic tlumaczenia , ze zje s niadanko , obiad kolacje i po takich normalnym jedzieniu dostanie cos slodkiego , teraz tez terror 15 min .Dobrze ze nie musi zjesc calego ciastka by ja to zadowolilo, wystrczy maly kawalek , ale ja bym wolala by jadla normalnie a ciacho to raz dziennie w nagrode moze kiedys sie nauczy.

DORMARK masz tak jak u mnie:crazy:synek jak dostanie coś słodkiego to chce jeszcze jeszcze i jeszcze a wie gdzie trzymam to tak skacze nad szawka:sorry:ale jestem bardzo zadowolona bo uwielbia surowe marchewki pochłania je w całości i jabłka banany itp.co ciesze się i jak tak mi marudzi lub o słodkie prosi dam mu marchewke i cisza jest:rofl2::-pno ale jest ropieszczany przez nas i dziadka:sorry:M jak jedzie do sklepu to zaraz coś słodkiego ale ale wiemy że nie jest to dobre co w zamian kupuje danio uwielbia go jeść i czasami jak nie chce śniadanka to danio zje:tak:

reklama
Witajcie laseczki:-):-):-)

Wczoraj mi komputer tak zamulał, że na wieczór się zawiesił i nic, zero reakcji. Nawet nie chciał się włączyć. Myslałam, że to jakiś wirus i sama nie wiem co mu było. Uruchomiłam w trybie awaryjnym i przeskanowałam antywirusem online i nic nie wykrył. Ale, żeby przeskanować online musiałam usunąć aktualnego antywirusa z kompa. I jak go usunęłam to wszystko wróciło do normy i samo się naprawiło.
Później smiałam się, że antywirus mi się zawirusował .;-):rofl2:
Mam nadzieje, że dziś mi takich numerów nie będzie robił. Bo najgorsze to było jak pomyślałam, że nie będe wiedziała co dzieje się na BB:shocked2:

A paza tym troche się wkurzyłam jak zobaczyłam swoją wypłate, wrr... bo dostałam o 70 zł mniej niż w tamtym miesiącu. Chyba musze podejść do księgowej, jak o ni to liczą :sorry: A poza tym liczyłam na dofinansowanie z firmy (u nas raz w roku można dostać między 1000 a 1500 na nagłe wydatki lub w trudnej sytuacji) i mi nie przyznali, buu.... Chyba za słabo ściemniałam :shocked2:

A teraz coś weselszego:-D dziś z samego rana zostałam tak pożądnie skopana, że prawie gwiazdki zobaczyłam;-):rofl2: Tak się maleństwo wierciło i nóżkami bach z całej siły w okolice mojego pęcherza, i tak pare minut w jedno miejsce;-):-D Myślałam, żę się zaraz posikam ;-):-D Taki mały, a już się znęca nad mamusią:rofl2::-D

:tak:a z obzarstwem tez walcze od dawna ale zdecydowanie przegrywam:-D

Ja też tocze tą nierówną walkę ;-):-D Cały czas obiecuje sobie, że od jutra....:rofl2: Ale pewnie jak dziś oberwe na wizycie za swoją wagę, to od jutra będe grzecznie jadła tylko zdrową żywność :-D:rofl2::-D

witam was kochane
bylam dzis na USG, Violka waży 1kg i jest zdrowiutka:-D aleprzez ostatnie 5 tyg przytula 520gram to chyba sporo?;-)
tylko martwi mnie ze pepowinkę miala blisko buzi-mam nadzieję ze się w nia nie oplacze.
ps.fotki wrzuciłam w odpowiendim wątku:-)

Super! Kawał baby;-):-D

A ja jak wczoraj byłam na uczelni i 'turlałam się' na zajęcia po schodach w górę oczywiście musiałam się potknąć... Żebyście widziały reakcję moich kolegów!! Tak do mnie biegli, że jeden się też przewrócił :-D Biedni... Jeszcze się nie przyzwyczaili do tego, że sierotka się ze mnie zrobiła :-p Ale dzielnie znoszą moje humory... A jak idę do toalety, to któryś zawsze idzie ze mną :tak: Kochani chłopcy... Co ja zrobię bez nich... :-( W grupie mam 11 chłopców - ja jestem 12 :-)
Haha Oni mi nawet torebkę noszą, żebym dźwigać nie musiała... Szkoda, że takiej pomocy nie mam od męża... :-(
:tak::rofl2:

Gdzie ty ich znalazłaś???? Pożycz chociaż jednego ;-):-D

Jesli któras z Was jeszcze tego nie czytała to MUSICIE TO PRZECZYTAĆ ja prawie się posikałam ze śmiechu :-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/porod-na-wesolo-7030/

Prawie się popłakałam ze śmiechu:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Dodałam do ulubionych i w wolej chwili przeczytm cały wątek

Ostatnia edycja:
Do góry