Witam sie:-)
A my jutro mamy wizyte u gina i USGJuz odliczam godziny. Nie mozemy sie doczekac z M. To takie mile ze on czeka jak ja na kazda wizyte i nawet nie ma rozmow czy idzie ze mna czy nie..poprostu on czuje sie tata jak ja mama i zawsze chodzimy razem:-)
Bylismy wlasnie u znajomych co maja blizniaki (16miesieczne) i dziwnie na mnie patrzeli, ze mam taki maly brzuch. Bo podobno ta znajoma miala w 4 mies juz jakby rodzic miala, u mnie wtedy jeszcze nic widac nie bylo..a pozniej miala podobno taki ze w nic nie wchodzila i nawet rekoma brzucha objac nie mogla..jak na 5 raczki..no i miala komplikacje jakies i sie stresowala duzo, urodzila w 33 tyg.. i dzieci podobno sa niespokojne takie, do 9 miesiaca spac nie chcialy i Ci rodzice zmeczeni mocnoo..az sie wystraszylam
A my jutro mamy wizyte u gina i USGJuz odliczam godziny. Nie mozemy sie doczekac z M. To takie mile ze on czeka jak ja na kazda wizyte i nawet nie ma rozmow czy idzie ze mna czy nie..poprostu on czuje sie tata jak ja mama i zawsze chodzimy razem:-)
Boze Gosia nie strasz!!!Mi sie juz 26tydz jutro zaczynatam dziewczyna napisała że nawet maluszków nie widziała sa wywiezione gdzie indziej a ona z gorączką walczyła w szpitalu i jej nie wypisali :-(i opisała czemu tak wcześnie urodziła że dostała skurcze i przyszło małe rozwarcie założyli jej szwy wytrzymały 2 tygodnie ale dzieci je rozerwały i zrobiły całkowite rozwarcie i szybko ją zabrali na CC . Maleńkie okruszki niby w 28 tygodniu się urodziły
Bylismy wlasnie u znajomych co maja blizniaki (16miesieczne) i dziwnie na mnie patrzeli, ze mam taki maly brzuch. Bo podobno ta znajoma miala w 4 mies juz jakby rodzic miala, u mnie wtedy jeszcze nic widac nie bylo..a pozniej miala podobno taki ze w nic nie wchodzila i nawet rekoma brzucha objac nie mogla..jak na 5 raczki..no i miala komplikacje jakies i sie stresowala duzo, urodzila w 33 tyg.. i dzieci podobno sa niespokojne takie, do 9 miesiaca spac nie chcialy i Ci rodzice zmeczeni mocnoo..az sie wystraszylam
U nas Dorcia to sie sprawdza tez:-) M wlasnie tak robi zeby sie do dzieci zblizyc. Trzyma reke a one wtedy po chwili zaczynaja w nia kopac i sie cieszy ze go poznajaaaa wiecie co zrobiłam sobie taki mały rytuał na poprawę humorku codziennie rano zanim wstanę leżę z 10minut z rękami na brzuchu i czekam i synuś wtedy kopie mamusię na dzień dobry może wyczuwa cieplejsze miejsca na brzuchu bo kopie centralnie w ręce!
Ostatnia edycja: