reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

A ja jutro mam do zrobienia komplet badań, no i ta nieszczęsna glukoza.:shocked2:
Ile Wy płaciłyście za to badanie bo nie wiem czy rano mam podjechać do bankomatu, a mam trochę daleko i nie po drodze:-(
Zazdroszcze wszystkim które niebawem mają USG.Ja nawet na połówkowym niewiele widziałam:wściekła/y:

reklama
A ja jutro mam do zrobienia komplet badań, no i ta nieszczęsna glukoza.:shocked2:
Ile Wy płaciłyście za to badanie bo nie wiem czy rano mam podjechać do bankomatu, a mam trochę daleko i nie po drodze:-(
Zazdroszcze wszystkim które niebawem mają USG.Ja nawet na połówkowym niewiele widziałam:wściekła/y:

ja za płaciłam 10 zł za badanie + 3 zł glukoza + 3 zł za pobranie krwi

Ja już po wizycie :-D Wyniki mam dobre. Trochę mi się przytyło od ostatniej wizyty 3 kg :szok:
Ale maluch czuje się dobrze. Serduszko bije. Waży 840 gram. Z pomiarów brzuszka wynika że jest 25 tydzień :-D

To już nie taki maluszek ;-):-D

Oj, z tą moją wagą będzie podobnie:no::-p i chyba jutro oberwe za to na wizycie, bo moja pani doktor bardzo tego pilnuje;-)

Ostatnia edycja:
ja płaciłam 21zł (za tą z 75g obicążenia) a tak były coś tam tańsze :tak:

Ja już po wizycie :-D Wyniki mam dobre. Trochę mi się przytyło od ostatniej wizyty 3 kg :szok:
Ale maluch czuje się dobrze. Serduszko bije. Waży 840 gram. Z pomiarów brzuszka wynika że jest 25 tydzień :-D
to super:tak: waży też ślicznie :tak:

Porażka! Mój M znalazł właśnie sobie auto, które chce kupić - 2,5 letnią Mazdę3 - to nic, że nam się dziecko rodzi i że nas obecny dostaniemy połowę tej kasy co trzeba wydać...to nic, że się wypstrykamy z pieniędzy - a co tam - byle mieć mazdę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ja juz nic nie mówię, bo mi ręce opadły do ziemi...

Ja za glukoze płaciłam 19zł.:wściekła/y: Za morfologie 12zł.:sorry:

Porażka! Mój M znalazł właśnie sobie auto, które chce kupić - 2,5 letnią Mazdę3 - to nic, że nam się dziecko rodzi i że nas obecny dostaniemy połowę tej kasy co trzeba wydać...to nic, że się wypstrykamy z pieniędzy - a co tam - byle mieć mazdę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ja juz nic nie mówię, bo mi ręce opadły do ziemi...

agagsm, może to nie taki głupi pomysł z tym autkiem :-)
My też niedawno kupiliśmy autko, chociaż wiadomo, że oszczędności by się na co innego mogły przydać ... ale doszliśmy do wniosku, że kasę szybko rozwalimy, a jak już się dzidzia urodzi, to coraz trudniej będzie oszczędzić i zmienić autko na młodsze ... ja do tej pory bym pewnie wydała większość tego, co poszło na autko w sklepach dla dzieciaczków ... i to pewnie na zbędne głupoty :-):-):-) a tak, przynajmniej konkretny zakup jest :-)
przemyśl jeszcze, zanim wyklniesz M ;-);-);-)

Eeee.. to juz kawał mężczyzny a nie maluszek ;-)Wagą się nie stresuj ja tez mam ten problem pewnie okarze sie w piątek:-D

jakbym swojego widziała:tak:
Ja mam stracha przed jutrzejsza wizyta bo ostatnio szyjka sie rozwierała :szok:

reklama
Do góry