reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Super sprawa z takim kalendarzem:tak:

Ale si wkurzyłam,poodpisywałam i mio wcięło posta:wściekła/y:drugi raz sie nie podejmuje:no:
ja dzis byułam na zakupach i wydałam tyle kasy ze szok:szok:ale stwierdziłam ,ze jak mój chłop mozev wydac 2000 na pierdoły to mi pare groszyb nie zaszkodzi i tym sposobem nabyłam tuniczke,spodnie bojówki ,torebke,buty adidasy,spodnie i czapke dla Oskara i kamizelke dla młodszego synusia:-Dhumor sobie momentalnie poprawiłam i nawet mi nie zal tej kasy co wydałam -w koncu mi tez sie cos nalezy:tak:
Oskarkowi juz lepiej i jutro juz do szkoły pójdzie .W piątek ma pasowanie na ucznia i jeszcze koszule musze mu dokupic:tak:
Mojego chłopa olewam całkowicie-moze w koncu do niego trafi ze juz kawalerem nie jest:tak:
Dziewczynki nie dajcie sie choróbskom:no:u mnie leje i leje:-(

:-D
I prawidłowo, tak trzymać:-D:tak: tobie też się coś należy od życia i zrobiłaś bardzo pożyteczne zakupy:tak::tak::tak:

reklama
Witajcie!
Pogoda pod psem ale ja mam dobry nastrój. Wróciłam z pracy, za godzinę spowrotem.
Otrzymałam z superfoto.pl przesyłkę. Przez ostatnie dni robiłam mamie kalendarz ścienny na 2010 ze zdjęciami naszej rodzinki i dla szwagra album na 50 urodziny. Matko jakie to boskie przyszlo.... kalendarz wspaniały, napratrzeć się nie mogę. Jakość super, wysiliłam swe komórki i mamie na każdy miesiąc wklejałam cytat i zdjęcie dopasowane do miesiąca i czyichś urodzin lub waznych u nas w rodzinie dni.
Cudo!
labamba - to super ;-) komórki twoje pracują na wysokich obrotach nadal to fajnie :-D:-D a po angielsku to już wow... :-)

Dziewczyny najbardziej boski serial na świecie to "39,5" na tvn - jezu.... oglądacie? :rofl2:
Lubię też "Teraz albo nigdy" a nawet bardzo lubię ;-)
Z telenowel to "Klan" ale mogę z 2 lata nie oglądać i potem znów... :-D

super taki kalendarz na bank się mama ucieszy:-)a co do serialu 39,5 :-Dno nie powiem takze go lubie:rofl2:ale nie ogladam go tak żebym pilnowała tylko jak się akurat przypomni a jeszcze mam siły aby obejżeć(bo ostatnio jestem już o takiej godzinie śpiąca)to sobie obejże:-)a teraz czekam na Brzydule:-p

Dzieciaczki normalnie się rodzą hehe mojego kolegi córcia po północy się dzisiaj urodziła 3300 kg i 52 cm:-)

A ja dzisiaj mialam bardzo aktywny dzien..pojechalam z rodzicami jako doradca bo meble kupowali i tak sie nalazilismy..ze nogi mi w tylek wchodza..i wlasnie sobie leze. Znalazlam przy okazji super hurtownie dla niemowlat i jest tam tyyyle slicznych rzeczy ze juz sobie obiecalam ze jak tylko dostane wyplate jade tam i nakupuje wszystkiego maluszkom:tak:

Joasia - proponuje coś takiego: zjedz czekolady, cukierka albo wypij bardzo słodki sok. Następnie połóż się w pozycji w której najczęściej go czułaś - ......i czekaj... Jeśli w ciągu ok 2 godz. w ogóle się nie poruszy (ani nie poczujesz, ani nie zobaczysz ruszającego się brzuszka*) a będziesz bardzo zdenerwowana, pojedz do lekarza. Ale sądzę że po takiej dawce energii rozkopie się w najlepsze:tak:A może masz w domku detektor tętna, żeby się uspokoić?

* - ja od czasu do czasu nie czuję kopniaków, tylko widzę jak się powierzchnia brzucha zmienia. Podejrzewam że wtedy maleństwo jakoś się obraca albo fika w drugą stronę, dlatego nie czuje kopniaków ani ruchów tylko widzę to na powierzchni. Może dziś Twój synuś tak samo robi?

na pewno wszystko jest dobrze, tylko sprobuj się nie denerwować:tak::tak:

ps: chwała detektorom tętna!!

Hej Dziołszki, u mnie błogiego lenistwa dzień kolejny :-) Mam nadzieję, że po powrocie do Belfastu ( a już na pewno po ślubie) będę mogła sobie w końcu posiedzieć na BB.
Pozdrowionka i buziaki z domu moich Rodziców:-)

Hello
Ja znowu sie melduje po pracy. Jutro wolne i wizyta w szpitalu:tak: Co do L4 to nie wiem jak tu z tym jest do konca ale na pewno mniej placa:-( wiec musze sie jeszcze troche pomeczyc ale jak juz nie bede dawala rady to pojde na L4. teraz spadam leniuchowac.
Milego wieczoru:-)

Hello
Ja znowu sie melduje po pracy. Jutro wolne i wizyta w szpitalu:tak: Co do L4 to nie wiem jak tu z tym jest do konca ale na pewno mniej placa:-( wiec musze sie jeszcze troche pomeczyc ale jak juz nie bede dawala rady to pojde na L4. teraz spadam leniuchowac.
Milego wieczoru:-)

Jolu jesli masz umowę o pracę to Zus płaci średnią z ostatnich 12 miesięcy.więc jesli w przeciągu ostatnich 12 mies byla sna zowlnieniu to wtedy automatycznie dostaniesz mniej.

a ja dziewczynki mam kolejny samotny wieczór. M dalej w delegacji..wraca dopiero w czw.ale w sumie dobrze bo zdarzymy się stęsknić za sobą;-)

reklama
Dziewczyny w szkole rodzenia położna mówiła, żeby nie pić malinowej herbaty bo rozgrzewa i maleństwo ma w tedy o 2 stopnie wyższą temperaturę niż my i to niedobrze, a ja w przeziębieniu piłam ją litrami żeby się wypocić i pociłam sie rzeczywiścia jak prosiak na ruszcie, nie wiem ile w tym prawdy ale na wszelki wypadek uważajcie:tak:
Andzia76 wracaj do zdrowia!
co do kurtek to szukam w lumpie ale nic ostatnio nie było, więc póki co chodzę w tym co mam ale się nie zapinam, ale za to gruby sweter pod spód i gra gitara:-D
Agagsm u mnie włosy też super aż nie wierzę, oby tak się jak najdłużej utrzymało!

Witam nowe mamusie!!!!:-D

Paulinaa rzeczywiście dziwna ta twoja glukoza ale moze akurat u ciebie robią tak dokładnie?:eek:
Pysia510 hehe po ciąży to już w ogóle póki co sobie nie wyobrażam serduszkowania jak pomyslę o ewentualnym bólu!!!:szok:
hehe meża Marysi też nie zazdroszczę bo facet przegina ale tak z parę procent to by się wszystkim naszym facetom sprzydało;):-D
Justys85 u mnie dzidzia nie odzwywała się właściwie 3dni i pojechałam do gina sprawdzić a dzidzia miała się dobrze ale ułożyła się głową w dół i po prostu ja matka nieczuła nic nie czułam, dopiera jak ma nogi w dole to bardzie odczuwam:tak:
Ivi jak głowa?
Kaja_10 ja nie straszę to mnie tam straszą ja się czuję dobrze ale w tych warunkach odpuszczam sobie nie chcę się narażać bo u mnie to mega hałas non stop i nerwy nerwy nerwy a to dzidzi nie jest potrzebne:tak:
Paula3 zaatakawałam lumpik z rana przytaszczyłam reklamówę ciuchów, w tym kurteczkę zimową, wszystko dla dzidzi a połowa z h&m!!!za jedyne 60zł:)może jutro dam rade to zrobię forty:cool2::-D:-D:-D:-D
Pasibrzuch nie chcę zapeszać ale ja nie wiem co to zgaga bo nigdy nie miałam! a pomidory pochłaniam kilogramami od początku:-D

Mnie nikt nie puszcza w kolejkach a jakby było mało to mi się w kolejkę wtryniają i to wcale nie ciężarne:no:

Agbar77 zazdroszczę ci tego lenia giganta ale już niedługo i cie dogonię:-D
Ivi ale Joasia nie może słodkiego, jest na tej ścisłej diecie o ile pamiętam:-(

uff odpisałam, teraz na wspólnej, potem m jak miłość i przesłodzony mąż Marysi, 39,5, w przerwie szybki prysznic i do wyrka;):-D:-D:-D
dobrej nocki i żadnych koszmarów!!!:-D

Do góry