reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Witajcie!
Pogoda pod psem ale ja mam dobry nastrój. Wróciłam z pracy, za godzinę spowrotem.
Otrzymałam z superfoto.pl przesyłkę. Przez ostatnie dni robiłam mamie kalendarz ścienny na 2010 ze zdjęciami naszej rodzinki i dla szwagra album na 50 urodziny. Matko jakie to boskie przyszlo.... kalendarz wspaniały, napratrzeć się nie mogę. Jakość super, wysiliłam swe komórki i mamie na każdy miesiąc wklejałam cytat i zdjęcie dopasowane do miesiąca i czyichś urodzin lub waznych u nas w rodzinie dni.
Cudo!
labamba - to super ;-) komórki twoje pracują na wysokich obrotach nadal to fajnie :-D:-D a po angielsku to już wow... :-)

Dziewczyny najbardziej boski serial na świecie to "39,5" na tvn - jezu.... oglądacie? :rofl2:
Lubię też "Teraz albo nigdy" a nawet bardzo lubię ;-)
Z telenowel to "Klan" ale mogę z 2 lata nie oglądać i potem znów... :-D

reklama
Witajcie!
Pogoda pod psem ale ja mam dobry nastrój. Wróciłam z pracy, za godzinę spowrotem.
Otrzymałam z superfoto.pl przesyłkę. Przez ostatnie dni robiłam mamie kalendarz ścienny na 2010 ze zdjęciami naszej rodzinki i dla szwagra album na 50 urodziny. Matko jakie to boskie przyszlo.... kalendarz wspaniały, napratrzeć się nie mogę. Jakość super, wysiliłam swe komórki i mamie na każdy miesiąc wklejałam cytat i zdjęcie dopasowane do miesiąca i czyichś urodzin lub waznych u nas w rodzinie dni.
Cudo!

Kaja a ile dałaś? i w jakiej jakości musza być zdjęcia?

Kalendarz 89zl ale jest to format A5 na każdej stornie inny miesiąc. Można dać jedno zdjecie a można 5 - sama wybierasz sobie układ. Tu zdjęcia dawałam z cyfrówki, są boskiej jakości.
Album zawierał też zdjęcia czarno-białe skanowane, stare. Widac różnicę ale są naprawdę dobre. Kreator pokazuje ci, że jakość może być kiepska, wówczas można zmiejszyć format.
Robienie takiego albumu czy kalendarza to super zabawa. Ceny są różne, zależne jakie wybierzesz format, papier, oprawę. Moj jest za 130zl i ma 28 stron.
Juz wiem, ze taki z narodzin maleństwa i chrzcin na pewno zrobie.

Ale si wkurzyłam,poodpisywałam i mio wcięło posta:wściekła/y:drugi raz sie nie podejmuje:no:
ja dzis byułam na zakupach i wydałam tyle kasy ze szok:szok:ale stwierdziłam ,ze jak mój chłop mozev wydac 2000 na pierdoły to mi pare groszyb nie zaszkodzi i tym sposobem nabyłam tuniczke,spodnie bojówki ,torebke,buty adidasy,spodnie i czapke dla Oskara i kamizelke dla młodszego synusia:-Dhumor sobie momentalnie poprawiłam i nawet mi nie zal tej kasy co wydałam -w koncu mi tez sie cos nalezy:tak:
Oskarkowi juz lepiej i jutro juz do szkoły pójdzie .W piątek ma pasowanie na ucznia i jeszcze koszule musze mu dokupic:tak:
Mojego chłopa olewam całkowicie-moze w koncu do niego trafi ze juz kawalerem nie jest:tak:
Dziewczynki nie dajcie sie choróbskom:no:u mnie leje i leje:-(

ja myślałam, żeby zrobić kalendarz od czasów narzeczeńskich, przez ślub po narodziny małej :-) tylko zamiast jej zdjęcia byłoby zdjęcie z usg :-)

Kalendarz 89zl ale jest to format A5 na każdej stornie inny miesiąc. Można dać jedno zdjecie a można 5 - sama wybierasz sobie układ. Tu zdjęcia dawałam z cyfrówki, są boskiej jakości.
Album zawierał też zdjęcia czarno-białe skanowane, stare. Widac różnicę ale są naprawdę dobre. Kreator pokazuje ci, że jakość może być kiepska, wówczas można zmiejszyć format.
Robienie takiego albumu czy kalendarza to super zabawa. Ceny są różne, zależne jakie wybierzesz format, papier, oprawę. Moj jest za 130zl i ma 28 stron.
Juz wiem, ze taki z narodzin maleństwa i chrzcin na pewno zrobie.

A gdzie można taki kalendarz zrobić?

Każdy pomysł jest fajny, powiem Wam, że takie albumiki są śliczne ;-) Tam można zmówic wszystko od poduszeczki, po ręcznik, misia i podkładki. Albumy i kalendarze są w różnej formie.
Można wybierać tła, pisać opowieści.... polecam ;-)
www.superfoto.pl

Cześć dziewczynki :-)

Ja chyba jestem jakaś dziwna ... dzień najpaskudniejszy z paskudnych ... a ja mam wyjątkowo dużo energii :-)

Pojechałam na uczelnię i przeżyłam szok ... kilka miesięcy tam nie zaglądałam i wszystko zdążyli postawić na głowie ... totalna reorganizacja :wściekła/y: i te dzikie tłumy gówniarzy ... normalnie jak w przedszkolu :wściekła/y: jak na nich patrzę, to się czuję, jakbym miała 64 lata, a nie 24. Najwyższa pora się wreszcie obronić i uwolnić od tego miejsca i 'nadzwyczaj uprzejmych' pań z dziekanatu. Oby mi tylko zapału nie zabrakło :eek:

A z przyjemniejszych rzeczy :-):-):-)
Kurier przyniósł dzisiaj paczkę z pościelą dla malutkiej :-):-):-) Jest prześliczna. Cieszę się jak dziecko :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Jeśli chodzi o M, to chyba muszę uważać, żeby mojego nie porwali do jakiegoś serialu ;-) Zawsze był kochany, ale teraz to naprawdę wyjątkowo dba o swoje dziewczyny :tak: I odkąd jestem na L4, mamy dużo więcej czasu dla siebie ... jest po prostu cudnie :-):-):-) nic tylko być w ciąży :-) ... ale raczej irlandzkim trendom nie będziemy ulegać ;-)

Pozdrowionka :-):-):-)

reklama
Dziewuszki ja juz nie wiem czy mi sie brzuch napina czy to malutki sie wypina:confused::confused:szczególnie jak leże to mi sie tak robi(twardy ,ale nie cały tylko z którejs strony,albo tylko u góry)przy poruszaniu tego nie odczuwam:tak:
Dobrze,ze w czwartek do lekarza ide to zbada czy wszystko ok ,oby szyjka sie nie skracała i nie rozwierała:tak:
Wy tez macie takie napinanie?

Do góry