Anulka8700
Fanka BB :)
No nieźle sobie odpoczywacie, ale to dobrze, należy Ci się!!
Musiałam się wyspać na zapas bo dzisiaj ze stresu może mi być ciężko zasnąć,
echhh jeszcze tylko jeden dzień
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No nieźle sobie odpoczywacie, ale to dobrze, należy Ci się!!
To ja Ci powiem, że dziś miałam koszmary przed jutrzejszą wizytą, że pomyliłam godziny i było już za późno, nie mogłam odnaleźć telefonu do lekarza, no horror...Musiałam się wyspać na zapas bo dzisiaj ze stresu może mi być ciężko zasnąć,
echhh jeszcze tylko jeden dzień
Witaj Agatko, a jak ze znieczuleniem w ciąży? Bo leczenie kanałowe na żywca to się chyba można wykończyć??Dziewczyny piszecie chyba z prędkością światła, nie wiem ile stron muszę się cofnąć, żeby nadrobić
Ja dzisiaj u dentysty się męczyłam, to znaczy miałam się męczyć a było tylko czyszczenie i mam się do kolejnej wizyty zastanowić czy kanałowa leczyć 8 czy ją wyrwać.
Słonko pięknie świeci, mdłości przeszły, piersi nie bolą, niewyspana tylko troszkę jestem ale ogólnie, to 11 tydzień zapowiada się być duuuuużo mniej uciążliwy niż poprzednie:-):-):-)
Witaj Agatko, a jak ze znieczuleniem w ciąży? Bo leczenie kanałowe na żywca to się chyba można wykończyć??
A ja dziś zaczynam 11 tydzień!!!
Dziewczyny piszecie chyba z prędkością światła, nie wiem ile stron muszę się cofnąć, żeby nadrobić
Ja dzisiaj u dentysty się męczyłam, to znaczy miałam się męczyć a było tylko czyszczenie i mam się do kolejnej wizyty zastanowić czy kanałowa leczyć 8 czy ją wyrwać.
Słonko pięknie świeci, mdłości przeszły, piersi nie bolą, niewyspana tylko troszkę jestem ale ogólnie, to 11 tydzień zapowiada się być duuuuużo mniej uciążliwy niż poprzednie:-):-):-)
Gratuluje ja juz jutro nie moge sie doczekac.Ja wczoraj mialam pierwsza wizyte i pierwsze usg - mam termin porodu wyznaczony na 31 stycznia ! Moje malenstwo ma ponad 3 mm i zawiazke serduszka, ktore juz bije. Nastepna wizyta za miesiac
Elfa - trzymaj sie kochana !