nemi
Zaangażowana w BB
Nikki dzięki za ten wykaz badań, napewno się przyda wszystkim w pierwszej ciąży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj wiem cos o tym Nicola juz zaczela ten okres wiec wszystko jest na nie a jak np .chce pij i daje jej to jest nie piciu nie wiec zanosze do kuchni a ona wtedy w hoisterje i ze chce pic czytalm na ten temat i tam pisze ze trzeba sie uzbroic w cierpliwosc tylko teraz z moja cierpliwoscia krucho dobrze ,ze melise pije to troche pomaga bo innaczej bym zwariowala.:-(No u nas też pogada cudna, a zaczyna już sam chodzić Twój synek, czy na razie tylko w wózku? Bo mój spacer z pierworodnym bardziej przypomina bieg za pierworodnym, chyba zaczyna się sławny bunt dwulatka:-(
No niestety, cierpliwości ja się dopiero uczę przy moim Wikim.. Ja mam w pdf ksiażkę Tracy Hogg Język Dwulatka, muszę się zabrać za czytanie..Oj wiem cos o tym Nicola juz zaczela ten okres wiec wszystko jest na nie a jak np .chce pij i daje jej to jest nie piciu nie wiec zanosze do kuchni a ona wtedy w hoisterje i ze chce pic czytalm na ten temat i tam pisze ze trzeba sie uzbroic w cierpliwosc tylko teraz z moja cierpliwoscia krucho dobrze ,ze melise pije to troche pomaga bo innaczej bym zwariowala.:-(
Bardzo dobry pomysl na pewno zajrze:-)Dziewczyny, założyłam osobny wątek o imionach, żeby wszystkie pomysły były razem, łatwe do odszukania!! Zapraszam do pisania!!
ciekawy pomysł zajrzałam już i zostawiłam po sobie ślad :-)Dziewczyny, założyłam osobny wątek o imionach, żeby wszystkie pomysły były razem, łatwe do odszukania!! Zapraszam do pisania!!