reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
No u nas też pogada cudna, a zaczyna już sam chodzić Twój synek, czy na razie tylko w wózku? Bo mój spacer z pierworodnym bardziej przypomina bieg za pierworodnym:-D, chyba zaczyna się sławny bunt dwulatka:-(
Oj wiem cos o tym Nicola juz zaczela ten okres wiec wszystko jest na nie a jak np .chce pij i daje jej to jest nie piciu nie wiec zanosze do kuchni a ona wtedy w hoisterje i ze chce pic czytalm na ten temat i tam pisze ze trzeba sie uzbroic w cierpliwosc tylko teraz z moja cierpliwoscia krucho dobrze ,ze melise pije to troche pomaga bo innaczej bym zwariowala.:laugh2::-(

Oj wiem cos o tym Nicola juz zaczela ten okres wiec wszystko jest na nie a jak np .chce pij i daje jej to jest nie piciu nie wiec zanosze do kuchni a ona wtedy w hoisterje i ze chce pic czytalm na ten temat i tam pisze ze trzeba sie uzbroic w cierpliwosc tylko teraz z moja cierpliwoscia krucho dobrze ,ze melise pije to troche pomaga bo innaczej bym zwariowala.:laugh2::-(
No niestety, cierpliwości ja się dopiero uczę przy moim Wikim.. Ja mam w pdf ksiażkę Tracy Hogg Język Dwulatka, muszę się zabrać za czytanie..

No nie mój Lol się już wyspał. 25 minut! Oj święta cierpliwości. Ja ledwo zdążyłam oczy zamknąć, zrobiło mi się przyjemnie cieplutko a tu gotowy do zabawy. Oj żeby ten mój synuś wszystkiego w życiu tak szybko nie robił bo kobieta będzie miała z niego marny pożytek;). Tak mi się teraz spać chce a tu trza patrzyć za łobuzem bo ciągle coś wymyśla. Właśnie od montował tatusiowi kartę sieciową (taką na usb). Znów ją gdzieś zawlecze i będzie szukanie.
Pisałam coś wcześniej o ładnej pogodzie? No to się zbyła. Chmurzy się i pewnie znów będzie padać. Z Legnicy pewnie przywiało;) te chmurzyska.
Nemi widzę, że też masz nowego przyjaciela. Kibelek w biedzie nigdy nie zawiedzie;). A też tak masz, ze cały czas Ci się wydaje, ze się czymś przytrułaś. Tak jaby żołądek Ci nie trawił? Szczęściara z Ciebie. Mi tam wzrost został. Lipa bo wszystko muszę skracać. Ale już się przyzwyczaiłam. Usg zbliża Ci się wielkimi krokami. Na pewno się rozkleisz jak zobaczysz mały pulsujący punkcik - serduszko. Oj robi wrażenie.
dormark i tak trzymaj. Pierwsze imię przeforsowałaś to z drugim też się uda. Nicola to bardzo łądne imię.
Nemi ja nie mam nic przeciwko. Tylko żeby nie były zbyt cudaczne. Bo to tak jak w przypadku tego Dewlina raczej krzywdzi dziecko niż wyróżnia.
Uryssa ... dbaj o siebie. Zresztą nawet Ci nie muszę tego pisać bo na pewno bardzo na siebie uważasz. Mam nadzieję, że już niebawem bedzie lepiej i pozwoli Ci lekarz bardziej fikać;). Hania - bardzo ładnie.
Nikki ... fajną tam w Warszawie macie politykę prorodzinną. Spoko program. Coś przynajmniej próbują działać w kierunku kobiet ciężarnych. Nadal za urodzenie dzieciaczka dostaje się jakąś tam kwotę? U nas wielkie g... się dostaje. W Krakowie gmina daje 1000zł. Nikki Karol jeszcze nie chodzi. Z rozwojem fizycznym to nie jest raczej jakiś hop do przodu. Raczkować zaczął dopiero jakiś miesiąc temu. Oj dzisiaj ma ciężki dzień. Jakiś taki na nie. Cały czas skuczy. Może to kolejne ząbki? Oby bo ja w ciąży też cierpliwością nie grzeszę. Zaraz pewnie znów zrobi kupę (bo on musi tak na raty ze 3 razy dziennie) a ja znów zaliczę spotkanie z kibelkiem. Mój węch jest nieprawdopodobny. Na wątek o imionach oczywiście będę często zaglądać. Może coś mi podsuniecie.
ania98765 no to mnie nie pocieszyłaś. Zresztą sama nie wiem jakby było lepiej. Czy w tym samym miejscu czy w innym. Po ostatniej cesarce porobiły mi się zrosty i teraz pewnie będą je przy okazji usuwać. Ale na myślenie o tym mam jeszcze jakieś 7 miesięcy. Strach się bać. Ale cieszę się, że będę miała cięcie;)

reklama
Do góry