reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Ja w niedziele dostalam ubranka od kolezanki po jej corci a dzisiaj je wypralam sa bardzo ladne nic nie zniszczone juz nie moge sie doczekac kiedy bede mogla je ubrac naszej coreczce.Dzisiaj w nocy tak sie wiercila az pol nocy ale to bylo pieknie uczucie.

Szukam właśnie jakiejś kurtki ciążowej, bo nie mieszczę sie w żadną sprzed ciąży i załamuje się coraz bardziej, te ceny są jak z kosmosu... :shocked2:

już po wizycie :tak: ogólnie jest tak:
Tymus na bank jest Tymkiem (pokazał nawet przekrój przez swoje jajeczka i siusiaka ;-);-)). Jak to ginka stwierdziła, "interes ma bardzo duży" :-D:-DMały waży ok 560g:tak: rusza się niesamowicie i ciągle się wiercił :-D Ginka pomierzyła go, sprawdziła czy jest ok i stwierdziła że ma: duży brzuch, duży "interes" i duże oczy :-D:-D
Ze mną też wszystko ok jest ok, żelazo nadal mam brać, ale nie więcej niż jedną tabletkę, bo bez sensu żebym z zaparciami walczyła. A wyniki są tylko troche poniżej normy więc nie ma sensu panikować.
Dostałam skierowanie na badanie obciążenia glukozą, od razu 75g :szok: ta przyjemność czeka mnie za ok 2 do 4 tygodni:tak:
No i natamycynę na grzybki, gdyby jakaś infekcja mnie zaatakowała;-)
Jestem bardzo zadowolona i mocno uspokojona :tak:chociaż ruchliwość mojego dziecka raczej nie dawała mi powodów do niepokoju ;)

Ivi super wieści! jak pójdę w przyszłą środę do gina to go poproszę, żeby się upewnił, że widzi tam jajeczka, bo po newsie Dormark już niczego nie jestem pewna!:-D
co do grzybków to mój m przyniósł mi ostatnio całe wiaderko i ususzyłam na święta...hehe troszkę się zdziwił, że z jego wiadra wyszedł tylko duży słoik suszonych:-D to było jego pierwsze grzybobranie i zbierał w sumie tylko trzy rodzaje bo na więcej się nie znał, :cool2: jak tak pomyslę to chyba lepiej te trzy niż wszystkie niepewne:cool2:
serduszkowanie o 5 rano!?kobieto podziwiam cię, ja wczoraj serduszkowałąm i nie powiem, żebym miała jakąś wielką przyjemność to chyba jakieś mity z tym seksem w ciąży:eek: hehe myślicie, że mogę sobie zaliczyć wczorajsze wygibasy jako dzisiejszy prezent na dzień chłopa?:cool2::-D
nigdy nie robiłam sernika ale tyle już tu o nim słyszę , że normalnie nabieram ochoty chyba w końcu się skuszę, najwyżej mi nie wyjdzie:sorry:
a i chodzi za mną jeszcze sałatka jarzynowa...mniam:-D:-D
oj jeszcze tylko 2 dni i weekend!!!!:-D:-D:-Dkupię sobie nowiusieńki staniczek a raczej stanicho bo ten już ciasny, a zawsze to jakaś przyjemność!

jestem juz po wizycie mocz ok glukoza130 czyli ok morfologia zelazo 11,1 a ponizej 11 to juz anemia wiec sie zmiescilam w normie gin zapisal mi witaminki bo zadnych procz foliku nie bralam od jutra rana bede brala PREGNAVIT podobno bardzo dobre no i cena tez mowi za siebie ze raczej dobre w najtanszej u nas aptece 35zł:zawstydzona/y:

Dobre wieści z wizyt - to super :-)
agbar - juz mi wyrzuty przeszły, masz rację - coś dla siebie też trzeba... bardzo to trenuję intensywnie ostatnie dni bo te buciki to były już po płaszczyku, tuniczce i bolerku :-):-D Teraz szukam jeszcze leginsów bo te co mam to coś kiepskie i bluzeczke białą mi trzeba bo w obecną się kiepsko dopinam. ;-)
Buciki sfotografuje w wolnej chwili ;-)

Siatkarki nasz wygrały z Rosją - super!! :-)

Hej dziewczynki Wróciłam od zębologa i jestem załamana w kwietniu miałam tylko jeden ubytek a dzis sie okazało, ze całe uzebienie do wymiany, ja sie wykończe psychicznie i finansowo:shocked2::shocked2::shocked2:

Ja juz po 3d :-DMalenki oczywiscie sie zasłaniał rączką ale zdjęcia super:-Dnie chcielismy go juz męczyć wiecej :-Dmam tez płytke ze zdjeciami:-D
Wiecie co jak tak oglądałam myszke na monitorze to dotarło do mnie ,ze mam w sobie dzieciaczka:tak:oczywiscie jajeczka bezapelacyjne:tak::-):-):-)
Glukoze mam 136
Anemia troszenke sie zmniejszyła po ,zelazie
Mocz mnie niepokoi bo wyszły mi leukocyty,nieliczne nabłonki i krwinki białe pojedyncze -ma tak któras?

reklama
Do góry