don_pedro
Fan(ka)
Mocz mnie niepokoi bo wyszły mi leukocyty,nieliczne nabłonki i krwinki białe pojedyncze -ma tak któras?
Pewnie wiekszosc z nas...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mocz mnie niepokoi bo wyszły mi leukocyty,nieliczne nabłonki i krwinki białe pojedyncze -ma tak któras?
Hej dziewczynki Wróciłam od zębologa i jestem załamana w kwietniu miałam tylko jeden ubytek a dzis sie okazało, ze całe uzebienie do wymiany, ja sie wykończe psychicznie i finansowo![]()
Jeśli chodzi o glukozę to miałam robioną wczoraj.
Rano miałam glukoza była 77, a po dwóch godzinach po wypiciu 75 gram, glukoza była 122. Trochę się martwię... Zobaczymy co gin powie na wizycie. Wizyta dopiero w środę.
już po wizycieogólnie jest tak:
Tymus na bank jest Tymkiem (pokazał nawet przekrój przez swoje jajeczka i siusiaka ;-);-)). Jak to ginka stwierdziła, "interes ma bardzo duży"Mały waży ok 560g
rusza się niesamowicie i ciągle się wiercił
Ginka pomierzyła go, sprawdziła czy jest ok i stwierdziła że ma: duży brzuch, duży "interes" i duże oczy
![]()
Ja juz po 3dMalenki oczywiscie sie zasłaniał rączką ale zdjęcia super
nie chcielismy go juz męczyć wiecej
mam tez płytke ze zdjeciami
Wiecie co jak tak oglądałam myszke na monitorze to dotarło do mnie ,ze mam w sobie dzieciaczkaoczywiscie jajeczka bezapelacyjne
:-):-):-)
Część dziewczyny.
Dawno się nie odzywałam, ale melduje się że zostałam magistrem inżynierem...Także edukację na jakiś czas mam odstawioną.
no to super wielkie gratkijuż po wizycieogólnie jest tak:
Tymus na bank jest Tymkiem (pokazał nawet przekrój przez swoje jajeczka i siusiaka ;-);-)).
u mnie nawet nie ma na co się upewniać bo nic nie wiem już mi to żyć nie dajeIvi super wieści! jak pójdę w przyszłą środę do gina to go poproszę, żeby się upewnił, że widzi tam jajeczka, bo po newsie Dormark już niczego nie jestem pewna!
co do grzybków to mój m przyniósł mi ostatnio całe wiaderko i ususzyłam na święta...hehe troszkę się zdziwił, że z jego wiadra wyszedł tylko duży słoik suszonychto było jego pierwsze grzybobranie i zbierał w sumie tylko trzy rodzaje bo na więcej się nie znał,
jak tak pomyslę to chyba lepiej te trzy niż wszystkie niepewne
![]()
ja biorę prenatal ale przyznam się że jak mi mój schowa w szufladę to zapominam i biorę czasem co drugi dzieńjestem juz po wizycie mocz ok glukoza130 czyli ok morfologia zelazo 11,1 a ponizej 11 to juz anemia wiec sie zmiescilam w normie gin zapisal mi witaminki bo zadnych procz foliku nie bralam od jutra rana bede brala PREGNAVIT podobno bardzo dobre no i cena tez mowi za siebie ze raczej dobre w najtanszej u nas aptece 35zł![]()
mi też się ząbki posypałyHej dziewczynki Wróciłam od zębologa i jestem załamana w kwietniu miałam tylko jeden ubytek a dzis sie okazało, ze całe uzebienie do wymiany, ja sie wykończe psychicznie i finansowo![]()
oj ja nie pamiętam co tam miałam na wynikach zapomniałam zabrać od ginekologa ostatnieJa juz po 3dMalenki oczywiscie sie zasłaniał rączką ale zdjęcia super
nie chcielismy go juz męczyć wiecej
mam tez płytke ze zdjeciami
Wiecie co jak tak oglądałam myszke na monitorze to dotarło do mnie ,ze mam w sobie dzieciaczkaoczywiscie jajeczka bezapelacyjne
:-):-):-)
Glukoze mam 136
Anemia troszenke sie zmniejszyła po ,zelazie
Troche sie nie pokaje bo pojawila mi sie biala wydzielina z pochwy i nie wiem co robic.Moze ktoras z was tak miala.