reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

witam po przerwie, ,ale macie tempo niesamowite....
Ja dzisiaj do ginekologa na badanko i konsultacje po badaniach mialam w zeszly czwartek glukoze mocz i morfologie robione jestem ciekawa jak wyniki mam nadzieje ze ok:zawstydzona/y:
Głowka cosi od rana mnie pobolewa ale to chyba przez to ze wczoraj u nas w bloku wlączyli ogrzewanie i musze sie do wyzszej temperatury w mieszkaniu przyzwyczaic...płci dziecka nadal mi nikt nie potwierdzil czekam na kasiorke moze bede mogla isc na usg prywatne...

reklama
Właśnie odwiedziła Nas prababcia mojego maluszka dostalismy śliczny kocyk i becik z wkładem kokosowym:tak: Jejku jakie to słodziutkie, juz nie moge się doczekac mojego skarba;-)

HELLO:-)

A mojego szwagra dziewczyna wczoraj od 5.30 leżała w szpitalu wody odchodziły ale o 23 skończyło się cesarką wszystko jest dobrze ma już koło siebie swoją Martusie:-)ile waży i mierzy nie wiem jeszcze bo teściu nam mówił a jak to teściu niespytał się ale M później zadzwoni do Marcina i wtedy się dowiemy;-)

Dziewczyny ja mojego chłopa to chyba rozniose ,normalnie ntak mnie wkurw....,ze tą komórkę co mu kupiłam to mam ochotę pieprznąć o scianę:wściekła/y:Debil normalnie ,nieodpowiedzialny gówniarz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wyobrazcie sobie ,ze prawie 2000 tysiące wydał na strój indiański ,bo jedzie na zlot w listopadzie i nic mi nie powiedział ,dowiedziałam sie przez przypadek:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

:shocked2::shocked2::shocked2:brak słów:shocked2: troche dziecinne bo drugie dzieciątko się szykuje a tu na takie coś wydawać kase i to jeszcze nie małą:sorry:hobby to hobby ale bez przesady ja ci kochana współczuje i niedziwie się że chcesz roznieść swego M:sorry:

Trochę mnie nie było i okazuje sie ,ze nie sposób nadrobić tyle stron. Widzę,że coraz więcej tu styczniówek. :tak:
Kurcze dziewczyny ratujcie nabawiłam się" fajnej "przypadłości. A mianowicie moja 6-cio letnia siostrzenica zaraziła mnie owsikami:wściekła/y:.Ostatnio miałam to w podstawówce. KOSZMAR. Nie wiem co robić a żadnych leków na to brać teraz nie mogę.Nie mogły lepiej trafić diabelstwa. Kupiłam czosnek ,podobno pomaga:-(RATUNKU

ojej napewno o słodkim zapomnij bo to pożywka owsików:sorry:współczuje:sorry:

Patrysia gratulacje dla szwagra i jego dziewczyny :-):tak:

ja dziś miałam sen że miałam cesarkę jakiś mały doktorek mi chciał ją zrobić a ja się uparłam że nie chce i mnie przykleił do stołu ciastem i pozaginał ciasto w koło jak na pizzy chrupiące boki potem tym ciastem zakrył mi twarz i wyszłam z pod tego taka zmutowana jak obcy obślizgła itd :cool: i nagle się budzę w tym śnie i stoję obok i to okazało się że w śnie ma sen ... ja to mam ale sny :szok:

Golanda mnie też tak boli jejku całe plecy:-( najbardziej krzyż i biodra czy tam miednica jak leżę na plecach to mnie łupie a każdy ruch na bok to cierpienie teraz zanim się obracam masuje sobie krzyż bo od tego mi promieniuje wszystko i daję radę zmienić pozycję :zawstydzona/y:jak chodzę też mnie boli i tylko masaż pomaga :sorry:

wczoraj robilam porzadek a bardziej rozeznanie w ubrankach dla maluszka juz mam sporo ale co nie co musze dokupic jeszcze...ogolnie mam ubranka kocyki posciele kolderke i podusie wanienke lezaczek do kompieli lozeczko podgrzewacz grzechotki i zabawki, musze kupic wozek laktator pielusie tetrowe butelki kombinezon zimowy smoczki fotelik do auta..... a jak u was idzie kupowanie lub gromadzenie wyprawki dla malenstwa?

ja miałam taki sen że normalnie szok...
śniło mi się że coś tam się u mnie w życiu działo, nawet nie wiem co, ale wiem że wróciłam do palenia na jeden dzień i paliłam po prostu jednego papierosa za drugim... Nie palę od prawie 3,5 lat i takie sny nadal mnie prześladują :szok: najgorsze to to że w tym śnie byłam w ciąży i było mi strasznie przykro że zatruwam dziecko ale nie mogłam się opanować:szok::szok:jak sie obudizłam to ucieszyłam się że to tylko sen był :-D

Anusia8309 - o wyprawce duzo mówimy na wątku "wyprawkowym" :)

Ostatnia edycja:
Heja!

Ja tez mam jutro wizytę i u mnie odwrotnie - cała już spięta jestem co powie gin. Pierwsza kontrola po założeniu krążka i teraz sie modlę, żeby tylko rozwarcie się zatrzymało i żeby powiedziała choć jedno zdanie w stylu "jest pięknie, może sobie pani pozwolić na jeden niedługi spacer dziennie":-):-D

no mi też właśnie chodziło o nerwy już chyba źle się wyraziłam :zawstydzona/y: już się boje co powie mi o tej cukrzycy mojej nieszczęsnej :-(

Patrysia gratulacje dla szwagra i jego dziewczyny :-):tak:

ja dziś miałam sen że miałam cesarkę jakiś mały doktorek mi chciał ją zrobić a ja się uparłam że nie chce i mnie przykleił do stołu ciastem i pozaginał ciasto w koło jak na pizzy chrupiące boki potem tym ciastem zakrył mi twarz i wyszłam z pod tego taka zmutowana jak obcy obślizgła itd :cool: i nagle się budzę w tym śnie i stoję obok i to okazało się że w śnie ma sen ... ja to mam ale sny :szok:

rozwaliłaś mnie tym snem :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Wajne sny macie , mnie naszczescie jeszcze nie mecza , Nicol zasnela wiec i ja sie poloze bo jakos nie zabardzo sie czuje . Pogoda piekna wiec potem dwor i zakuopy bo lodowka swieci pustkami.

hej kobiety:tak:ja juz pon badankach-tylko czemu mi nikt nie powiedział ,ze rano jest tak zimno?zmarzłam okropnie:tak:
ta glukoza to porazka prawie sie porzygałam:-p
wyniki po14 wiec czekam z niecierpliwością:tak:
Małego zaprowadziłam do szkoły i jakos mnie ciągnie wszystko na dole:tak:to chyba moje spojenie daje znać o sobbie:tak:
Dzis powtórka 3 d wieczorkiem:-Dteraz musze isc smażyc placki ziemniaczane a mi sie tak nie chce ze szok:no:
patrysia gratulacje dla szwagra:tak:
Sny macie extra:-D

reklama
Ivi, Nadineczka, Agagsm- czekamy na relacje z wizyty u gina:-)

Ja dziś odebrałam wyniki z moczu i jest idealny. Kamień z serca, bo już miałam pietra, że coś nie tak bo mi strasznie nogi puchną. Ale widocznie, taka moja "uroda" Jedne wymiotują, inne puchną, a inne mają jeszcze inne dolegliwości.

No i wczoraj dowiedziałam się, że mój mąż w listopadzie jedzie na cały miesiąc w delegacje, buu.... Cały miesiąc sama w domu, buu.... Wiedziałam, że pojedzie, ale myślałam, że tylko na pare dni. A tu... cały miesiąc.... No, ale przynajmniej będzie konkretna kasa za delegacje. I z drugiej strony to trochę odpoczne od chłopa:-D Ale już mi smutno:no:

Witajcie kobitki!!! :-)
jesteście niemożliwe grafomanki :laugh2::laugh2: Nie idzie nadążyć. zaliczyłam dziś dentystę brrr.:szok::szok: kanałowe bez znieczulenia - polecam.;-) mam pytanko ile płaciłyście za usg 4D?? bo ja usłyszałam cenę i mi się wąż w kieszeni otworzył :cool2:.Cholera a mój suwaczek????

Kanałowe bez znieczulenia, brr... masz zapędy masochistyczne;-):rofl2:

Andzia - równiez WIELKIE DZIEKI. Zamierzasz leczyc zabki ze znieczuleniem czy bedziesz twarda i dasz radę " na zywca" ?

quote]

Ja jestem straszna panikara jeśli chodzi o te sprawy. Bez znieczulenia, to ja się nawet dotknąć nie dam:rofl2: A tak poważnie to na ostatniej wizycie to mi dentysta powiedział, że on kobiet w ciąży nie znieczula:shocked2: Sadysta;-)
A najciekawsze, że wszystkie ząbki miałam porobione przed ciążą i się cieszyłam, że ta przyjemność mnie ominie. A tu... w ciągu jednego miesiąca wyleciały mi wszystkie 3 plomby, które wcześniej miałam założone. Zadnej nowej dziurki (obym za wcześnie tego nie powiedziała) Dwie pierwsze, to były robione wcześniej kanałowo, więc się nie bałam, bo wiedziałam, że nic nie będe czuła. Ale najgorsza jest ta trzecia, co ide z nią we wtorek... Dziura na pół zęba i na żywca, to chyba pogryze.... :shocked2::rofl2: Już się boje

czesc dziewczyny
ale wy sie rozpisujecie, normalnie nie wyrabiam;-)
nie wiem czy pamietacie ale dzis dzien chłopaka:tak::tak::tak:

mój miał dziś w prezencie o 5 rano serduszkowanie, bo spać nie mogłam i wymęczyłam chłopa:rofl2::-D

[

Ja kupiłam totolotka i miałam dwie dwójki szlag mnie trafi:wściekła/y:

Ja byłam lepsza, na 6 zakładów tylko jedna cyfra:rofl2::-D

HELLO:-)

A mojego szwagra dziewczyna wczoraj od 5.30 leżała w szpitalu wody odchodziły ale o 23 skończyło się cesarką wszystko jest dobrze ma już koło siebie swoją Martusie:-)ile waży i mierzy nie wiem jeszcze bo teściu nam mówił a jak to teściu niespytał się ale M później zadzwoni do Marcina i wtedy się dowiemy;-)

Gratulacje dla szczęśliwej mamusi i tatusia. :-D

Ostatnia edycja:
Do góry