reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

No ja nie mam płaskich sutków :):zawstydzona/y::sorry:wg mnie juz te smoczki z Nuka bardziej go przypominają. No ale każda z nas ma prawo poznac co dziecko lubi :-) Dla mnie był dziwne. Butelki - owszem- fajne, bardzo ubolewałam, że moje wybredne dziecko nie tknęło się ich.

no wiadomo że smoczki czy butelkowe czy uspakajajace nie będą jak sutki :-D tu chodzi o to że sa proste tak jak sutek a te np. z NUKA one sa powykszywiane tzn.proste potem babel gdzie jeszcze jest i od spodu płaski i to już wogóle nieprzypomina sutka:tak:i o to mi chodzi a tak jak wszystko proste wkładamy dziecku to nie bedzie mieć takiej różnicy że ten taki ten taki a to jeszcze takie:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja za to ostatnio mam tragiczne bole kregoslupa, dzis w nocy w ogole spac nie moglam bo tak mnie bolalo ze lzy mi lecialy same, ale nie chcialam marudzic mezowi, bo zaraz sie bedzie martwil:(
Jakos przezyje, z reszta on ciagle mi mowi ze ja sie forsuje, bo skoro mnie boli to powinnam lezec, a moim zdaniem jak sie lezy to jeszcze gorzej bo wtedy sie nic nie porusza i sie w koncu zastanie i bedzie bolec jeszcze bardziej., nie wiem sama, nie znam sie na tym, musze poczytac, ale cos musze z tym zrobic bo nie wyrobie:(
A kiedy masz wizyte u gin?

Golanda, mam ten sam problem co Ty.. przynajmniej tak mi sie zdaje..
lekarz na usg powiedziala, ze to moze byc od ulozenia dziecka, gdy np glowka ulozona jest w kierunku do miednicy. Lekarka sprzedala mi patent, ze w takich momentach warto sprobowac zrobic przysiad, posiedziec tak chwilke i wyprostowac sie (to nalezy powtorzyc 3-4 razy) i dzidzia powinna zmienic pozycje, bo nie lubi takich cwiczen ;-) u mnie dziala :tak: polecam :tak:

Cześć Dziewczyny!
Też słyszałam o przysiadach przy bólach kręgosłupa :-) Więc chyba warto spróbować :tak:

Nie wyspałam się dziś strasznie :-( I mąż mnie wkurza :-( Nie odzywamy się do siebie:-( Wrócił z pracy, wziął się za tę łazienkę, chyba już skończył,a teraz łazi i sprząta i nie odzywa się...
Niech sprząta... Mi się nie chce!
Wkurzył mnie wczoraj strasznie, bo obiecał, że załatwi sobie wolne na czwartek (mam imprezkę inauguracyjną rok akademicki), ale sobie nie załatwił, bo będzie potrzebował kolejne dwie służby wolne pod rząd, bo musi coś komuś pomóc! A wiedział doskonale jak mi zależy na tej imprezie...
I trudno! Pójdę sama, a on niech się martwi...
I nie gadam z nim! Palant i już!!

Deszcze siąpi cały dzień... Ale chyba zaraz się gdzieś przejdę mimo to, może humor się poprawi :-)
W wątku kulinarnym zamieściłam przepis na przepyszną roladę serową;-) Także zajrzyjcie tam i ... Smacznego :tak::-D

A ja juz po swoim slubie, ktory odbyl sie w weckend :} Bylo fantastycznie i wyjatkowo, czyli tak jak powinno
smile.gif
Na ceremonie przyszlo mnostwo ludzi, to naprawde wzruszajace. Potem mielismy male przyjecie, ktore trwalo do 22.00. Nawet troche potanczylam, czulam sie doskonale. Balam sie, ze nei dam rady wystac podczas zyczen, ale chyba adrenalinka zrobila swoje i nic zlego sie ze mna nie dzialo. Teraz jestem juz wypoczeta, niunia bryka, zadnych niepokojacych dolegliwosci, ktore pojawily sie jakis czas temu, juz nie mam. I oby tak dalej..

To pozdrawiam - juz zaobraczkowana
a045.gif

A ja juz po swoim slubie, ktory odbyl sie w weckend :} Bylo fantastycznie i wyjatkowo, czyli tak jak powinno
smile.gif
Na ceremonie przyszlo mnostwo ludzi, to naprawde wzruszajace. Potem mielismy male przyjecie, ktore trwalo do 22.00. Nawet troche potanczylam, czulam sie doskonale. Balam sie, ze nei dam rady wystac podczas zyczen, ale chyba adrenalinka zrobila swoje i nic zlego sie ze mna nie dzialo. Teraz jestem juz wypoczeta, niunia bryka, zadnych niepokojacych dolegliwosci, ktore pojawily sie jakis czas temu, juz nie mam. I oby tak dalej..

a045.gif

Wielkie gratulacje sylwkasz !!!!! I całe mnóóóóóstwo szczęścia !!!!! :-):-):-)

smile.gif

a045.gif

WIELKIE GRATULACJE DLA NOWOŻEŃCÓW !!!
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO !!!

Wiecie co nie chciałam smutno zaczynac dzisiejszego posta ... ale smutno go skończe :-(
Eh czytałam i nadrabiałam forum z wczorajszego dnia zeby zając się czymś innym :-(

Wczoraj o 12 moja ciocia znalazła swojego męza w domu martwego ... odebral sobie życie :-(
Jestem zdruzgotana bo to był brat mojej mamy - moj najwspanialszy wujek - najważniejszy facet w calej mojej rodzinie - nie mam taty i dziadków...

A najgorsze jest to ze o godzinie 18 bylismy umowieni na kawusie ,,, nie zdąrzyłam :-(

Byłam z nim tak blisko i uwierzcie że nawet przez myśl nikomu z nas nie przeszło że problemy które miał - bo miał - aż tak go przytłocza i popchną do takiej desperacji ...

przeryczałam całą noc ... teraz wyglądam jak Zombie i nie mam juz łez ...

Strasznie mi przykro i sama nie wiem co ci napisać, bo w takiej chwili to słowa nie wyrażą uczuć.

Patrysia86 moja gin byla pewna na 90% w zspitalu na 100%a teraz widac czarno na bialym ze to dziewczyna jak mi M zeskanuje zdiecie to wkleje .
SSSSSSYLWKASZ gratulacje z okazji slubu duzo szczescia.

Sylwkasz gratuluje!! Dużo szczęścia i miłości Wam życzę!!

Roxeen przykro mi bardzo. Wiem jak to boli, bo miesiąc temu nagle straciłam wujka, a w niedziele odszedł od nas bardzo bliski przyjaciel rodziny po męczącej chorobie... Niby mogliśmy się tego spodziewać, ale jednak... Oby tam było mu lepiej... :(
Jeżeli wujek zrobił tak a nie inaczej, to musiał mieć poważne problemy... Niektórzy są słabi psychicznie, nie dawał sobie rady...
Najważniejsze, że w Twoim sercu zapisał jako ktoś wyjątkowy!! Za takiego Go uważałaś i takim Go zapamiętaj - cudowny człowiek. I uwierz, że zawsze będzie przy Tobie... Bo będzie...
[*]

A ja właśnie się przewróciłam :-( Ten mój palant tak umył podłogę, że powódź mam w domu i jak szłam siusiu, to się poślizgnęłam i upadłam... Mam rozbite kolano i kostkę obolałą:-(
Mam nadzieję, że dzidzi nic nie jest...
Kopie, więc mam nadzieję, że jest w porządku...
Ale i tak siedzę i płaczę:-(
Chciałabym już jutro, bo ten dzisiejszy dzień do bani jest :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej ciezarówki:-)
Ja wróciłam z zakupów i jestem padnieta,obiadek sie gotuje a ja poleguje na wyreczku bo pogoda butelkowa:tak:zakupiłam sobie dzisiaj tunike ,spodenki dresowe i cieplutkie łapetki co by nóżki nie marzły w domciu i juz mi lepiej:tak:jutro na badania lece rano ,a wieczorkiem powtórka z 3d juz sie doczekac nie moge:tak:Mój chłop ma imieniny w czwartek i zasponsorowałam mu nową komórkę bo mu w starej wyswietlacz padł,i jeszcze mamie musze cos kupic bo tez w czwartek ma imieninki:tak:
Normalnie zbankrutuje w pazdzierniku bo jeszcze mój synus ma urodzinki 17 a brat 24 imieniny :szok:
Nie odpisuje wam dzisiaj bo jestem tak rozkojarzona ,ze nie chce nikogo z nikim pomylic:tak:

Do góry