A ja mam strasznego kaca moralnego i jestem wściekła na siebie, poprostu płakać mi sie chce, otworzyłam dziś okno i w pewnym momencie zrobił sie przeciąg i chciałam go szybko zamknac a przed moim oknem jest blat kuchenny i odruchowo zeby dosiegnac okno połozyłam sie na blacie i przygniotłam brzuszek.:-
-
-
wściekła/y:
. Trwało to może 2 sek. ale teraz martwie sie o kruszynnkę, nie wiem czy jej przez to nie uszkodziłam.
![]()
Pysia nie masz sie co martwic, normalnie w ciazy mozesz nawet spac cala noc na brzuchu, tylko to mało wygodne.Dzidzia jest dobrze chroniona, wiec na pewno nic sie nie stalo.
To ja dzis jestem pierwszaZaraz sie biore za nauke, bo wczoraj jeszcze odsypialam stresy
Witam Was wszystkie:-)
Jest przecudowna pogoda seksualno-barowa, pochmurno i pada:-) Uwielbiam (na razie), bo sie za taka pogoda stesknilam i takiej mi sie chcialo
Milego dnia a dla Warszawianek zycze takich samych odczuc odnosnie pogody jak mam ja![]()
Karoli ciekawe okreslenie pogody
Ale mi tez pasuje ze dzis pochmurno, bo juz miesiac byla susza, nic nie padalo i tylko mnustwo listkow spadlo z drzewa przez to. Wiec troche chlodu i deszczyku sie przyda.
hej dziewczynki
ale paskudna pogoda brrrrr...nawet moje psy po 3 min zrezygnowały ze spaceru;-) tylko teraz nie wiedzą biedne ze beda musialy czekac do 18.30 az moj M wroci z pracy bo sama z dwójka wariatów nie wyjdę.
Golanda to widze ze rowno idziemy;-) ja jescze wczoraj z ciekawosci weszłam pod wieczór na wagę i sie przeraziłam...zdecydowanie ważyc będę sie z samego raba;-)
jesli chodzi o aspiryne to pomaga ale z tego co zauwrzyłam tylko jak zacznie sie smarować na samym początku jak tylko opryszczka się pojawia.ja zaczełam za późno i walczę z nią już 2 dni ale chcoiaż się nie powiększa a bardzo bardzo powoli maleje. ja opryszczkę mam tzn przed ciążą miałam średnio co 2 mieś wieć już chyba wszystkiego sprobowałam łącznie z antybiotykami. no a teraz zostaje jedynie aspiryna, pasta do zewbów lub spirytus.
Brzuchatki kiedy idziecie teraz na usg?po połówkowym kolejne robi sie chyba w 32tc tak? mnie korci zeby niedługo pójśc na 4D zeby miec taka fajna pamiątke tzn fotke wydrukowana w kolorze.byłam na połówkowym na 4D ale zdjęcia dostałam wydrukowane czarno-białe;( a ze lekarz jest dobry to napewno na to następne "książkowe"usg też do niego pójdę i tak sie zastanawiam czy nie za często...ale tak mnie korci ze chyba nie wytrzymam.poza tym chciałabym jeszcze raz usłyszeć że to dziewczynka;-)
Beti ja poszlam wieczorem do gin i tam tez waza, ale ja powiedzialam ze ja sie waze rano i nie chce sobie psuc humoru
Nie radze w azyc sie na noc, bo po co sobie psuc nastruj i w dodatku wtedy nie wazysz masy ciala, tylko masy ciala+ mase jedzenia i picia z calego dnia
hihi
A co do usg, to nastepna wizyte u gin mam w 31tyg i powiedziala ze wtedy mi da skierowanie na usg po 32tyg. Ale niestety na 3/4D to juz bedzie pozno, bo wykonuje sie je max do 28tyg, bo potem dziecko jest za duze.
Ale jak to kolorowe usg? moje 3/4D z 19tyg bylo czarnobiale, no moze takie zoltawe
A co do wrednej opryszczki, to ja przed ciaza mialam srednio co miesiac, a teraz w ciazy po raz pierwszy, ale co gorsza nie maleje, a raczej rosnie