reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Dzisiaj powiedziała dość swojemu samopoczuciu!! Poszłam wziąć prysznic i się pięknie umyłam, ogoliłam (ale z tym to ciężko:-(), później się ubrałam pięknie i poszłam na spacerek :-) Chodziłam sobie i do ludzi się uśmiechałam, a oni pewnie myśleli, że coś ze mną nie tak :-)
Jak przyszłam do domku, to stwierdziłam, że mam brzydkie paznokcie i zrobiłam sobie i teraz już są piękne:tak: U nóg zrobiłam też, ale już ostatni raz sama, bo tyle wysiłku mnie to kosztowała, że masakra!! :-( Zrobiłam sobie henne i mam piękne brwi, a jutro o 11 przyjedzie do mnie kuzynka - fryzjerka i zrobi mi całkiem nowy fryz :-)

Po tych zabiegach czuje się wspaniale, taka hmm .. piękna :-p
Polecam Wam wszystkim!!

Jestem strasznie głodna, a już nie mam żadnych zapasów jedzenia... Znalazłam jakieś tylko tam rzeczy, z których postanowiłam zrobić ciasto własnego, nowego przepisu, tylko nie wiem czy będzie to jadalne ;-)
Jak nie, to będę głodować :-(
Idę na spacerek, a później trzeba usiąść i kibicować naszym Złotkom :tak:

Miłego wieczorku wszystkim!!

Aaaaa... I witam nową styczniową Mamusię :tak::-)

reklama
A co do badania krzywej cukrowej...
Jak szłam robić, to zapytali mnie czy jadłam, bo jakbym jadła, to by nie zrobili!! I lekarz też mówił, że na czczo... Nie mogłam jeść ani pić do pobrania krwi 2 godziny po wypiciu tego świństwa!!

Dzisiaj powiedziała dość swojemu samopoczuciu!! Poszłam wziąć prysznic i się pięknie umyłam, ogoliłam (ale z tym to ciężko:-(), później się ubrałam pięknie i poszłam na spacerek :-) Chodziłam sobie i do ludzi się uśmiechałam, a oni pewnie myśleli, że coś ze mną nie tak :-)
Jak przyszłam do domku, to stwierdziłam, że mam brzydkie paznokcie i zrobiłam sobie i teraz już są piękne:tak: U nóg zrobiłam też, ale już ostatni raz sama, bo tyle wysiłku mnie to kosztowała, że masakra!! :-( Zrobiłam sobie henne i mam piękne brwi, a jutro o 11 przyjedzie do mnie kuzynka - fryzjerka i zrobi mi całkiem nowy fryz :-)

Po tych zabiegach czuje się wspaniale, taka hmm .. piękna :-p
Polecam Wam wszystkim!!
:tak::-)
Chyba się zastosuję jutro spróbuję zrobić brwi i umówię się na paznokcie :-);-)

Jak dlugo zyje nie slyszalam ze w ciazy nie wolno magnezu:szok:a tos mnie zastrzelila.....
Nie rozumiem kompletnie,moglabys spytac Twojego lekarza dlaczego???

Ja już o nic nie będę go pytać, we wtorek idę do mojej ginki i jej się zapytam, bo ten mi tylko mętliku narobił.

hehe, ja dzis poszlam na glukoze, a babka sie mnie pyta czy jadlam sniadanie, a ja na to ze nie bo przeciez trzeba byc naczczo, a ona do mnie ze jak mam miec obciazenie glukoza 50 to musze byc po lekkim sniadaniu i mnie odeslaly i kazaly przyjsc w pon!!:((((
wrrr, 2h w plecy, bo do samej rejestracji bylam w kolejce przez godzine bo przede mna bylo 67osób. Dobrze ze tam na numerki, bo by sie ludzie pozabijali.
nio ja tez pierwsze slysze!

Mi kazali naczczo

I my, i my, i my na styczeń:):-):-):-)
Synuś dołączy do rodzinki w połowie stycznia:)

Witajcie
Ja mam termin na 12 stycznia to jest moja druga cioza za to synek urodzil sie pierwszego stycznia tego roku Fajnie oboje ze stycznia
Pozdrawiam

Witam nowe styczniówki i zmykam bo zaraz meczyk.:tak:

U mnie masakra:cool::confused2::cool: boli głowa, zeby, kosci i mam ZGAGĘ, cały dzień sie snuje po domu, spie i mam rozpierdziel w kuchni bo z saamego rana zaplanowałam porzadki alle w trakcie stwierdziłam, ze nie dam rady..............:-:)-:)eek::-:)-(

Witam wszystkie Panie i upraszam się o przyjęcie do grupy styczniówek 2010 :)
Termin mam na 11 stycznia, ale według niektórych kalkulatorów jest to 8 stycznia, więc zobaczymy :-)
Właśnie wczoraj się dowiedziałam, że mam cukrzycę... ktoś jeszcze ma to paskudztwo? Nie wiem jeszcze jak się z tym obchodzić, dietę ułożyć...
Kuroslaw, Wiolkaa i Kamilag Witajcie ;-)

Hej kobietki dopiero udało mi sie zasiąśc do komputera;-( Wróciłam z pracy, posprzatałam żeby jutro się rano za to niebrac. Też znęcałam sie przed chwila nad paznokciami u stóp myślałam, że oszaleje bo tak sie namęczyłam. Juz mi się śpiaca załącza więc długo nie posiedze a co dopiero będzie jutro jak idziemy na wesele... chyba padne ;-) Zajrzę do Was rano. Miłej nocki;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Laski:-)
1. witam nowe styczniówy
2. obciążenie glukozą miałam robione na czczo (nie wolno jeść przez 2 godziny i 3 pobrania)
3.ja również pierwsze słyszę, żeby nie wolno było przyjmować magnezu, mi gin przepisała tabletki, które muszę brać w ilości 6 dziennie - Magne b6
Magnez uczestniczy w działaniu około 300 enzymów organizmu człowieka. Dzienna dawka magnezu, zalecana kobietom ciężarnym wynosi 350 miligramów.
4. e-milcia dzięki za motywacje, postanawiam uroczyście też wykonać na sobie tego typu operacje.
5. Mój M wyjechał i wróci w poniedziałek i tak pusto, nie ma sie z kim pokłócić, tęskni mi się już - a wyjechał z 5 godzin temu. Jutro pojadę odwiedzić rodziców.\
6. Miłego wieczorku

Dołączam się do prośby!!
Mam ten sam problem i moja ginka zaleciła renni - całkowicie bezpieczne w ciąży:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry