DoDo
mama po raz drugi :)
A na l4 nie chcesz iść? W końcu Twoje i maluszka zdrowie najważniejsze!
dokładnie...ja bym poszła na zwolnienie natychmiast w razie problemów, oby nie musiała
dobrej nocki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A na l4 nie chcesz iść? W końcu Twoje i maluszka zdrowie najważniejsze!
Jeśli lekarz tak zaleci, to pójdę na l4. A myślałam, że tak lekko przejdę ciążę i do porodu radośnie będę biegać do pracy. Cóż, życie weryfikuje plany.A na l4 nie chcesz iść? W końcu Twoje i maluszka zdrowie najważniejsze!
no czasami tak właśnie jest-życie weryfikuje nasze plany i ciąża a potem dziecko wywraca wszystko o 180 stopni... jeśli masz wyczerpującą pracę, to skonsultuj się z lekarzem koniecznieJeśli lekarz tak zaleci, to pójdę na l4. A myślałam, że tak lekko przejdę ciążę i do porodu radośnie będę biegać do pracy. Cóż, życie weryfikuje plany.
Miłej nocki!!!
Aniu nie wiem co powiedziec przykro mi bardzo mam nadzieje ze uda Ci sie i zostaniesz mam usia jeszcze jednej cudniej istoty.Dziękuję wam za ciepłe słowa, wczoraj wyszłam ze szpitala, już po zabiegu, niby nic nie boli fizycznie, ale jak trudno to znieść psychicznie, wierze jednak że czas leczy rany i może jeszcze zostanę mamą aby mój synek będzie miał rodzeństwo.