reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Dziewczyny,

wczoraj byłam na USG, małe ma już 1 cm, serducho bije.
Ale lekarz zobaczył u mnie krwiaka (19x9 mm), kosmówka z oznakami odwarstwiania. Czy któraś z Was ma lub miała coś takiego? Co robić, tak bardzo się boję, aby nic złego się nie wydarzyło............

Evi G ja mam krwiaka zewnatrzkosmówkowego 13 mm, lekarz powiedział, ze to mały krwiaczek, powiedział, ze leki podtrzymujace ciaze, u mnie Luteina i Duphostan maja jednoczęśnie powodować, nierozwijanie sie krwiaka, mam sie oszczędzac, duzo lezec, najwazniejsze zeby krwiak sie nie odkleił i nie krwawił. Lekarz powiedział, ze jak zobacze krem mam zaraz zgłosic sie do szpitala. Krwiak jest u mnie dodatkowym zagrożeniem ciąży.

reklama
Dziewczyny,

wczoraj byłam na USG, małe ma już 1 cm, serducho bije.
Ale lekarz zobaczył u mnie krwiaka (19x9 mm), kosmówka z oznakami odwarstwiania. Czy któraś z Was ma lub miała coś takiego? Co robić, tak bardzo się boję, aby nic złego się nie wydarzyło............
Naprwde nie mam pojecia co to jest ale zycze Ci z calego serca by wszystko skaczylo sie szczesliwie najwazniejsze to sie nie denerwuj bo to chyba najbardziej szkodzi.:happy:

DoDo, a u kogo i w którym LuxMedzie byłaś, bo ja też tu mam abonament, ale moja ginka idzie na macierzyński i nie wiem, do kogo się zapisać.

poszłam na chybił trafił do dr Fogiel na Chmielnej, zrobiła na mnie dobre wrażenie, w piątek mam drugą wizytę to napiszę coś więcej

coż to jest z tymi krwiakami, odklejającymi się kosmówkami itp :-(skąd to się bierze? mam nadzieję że z tego wyjdziecie

Witam!! Ależ się dziś rozpisałyście...;-);-)
Witam i gratuluję nowym mamusiom DoDo i domark, zaglądajcie często!!
Evi_G
gratuluję maluszka z bijącym serduszkiem, a co do kosmówki to tak, jak pisały dziewczyny- odpoczywać, nie dźwigać...
Ja dziś od rana nie zaglądałam, bo mamę miałam na obiedzie, spacerek popołudniu i tak dzień zleciał... :tak::tak::tak:

Dzięki Wam, moje drogie, za słowa otuchy:-))
Jutro idę dopiero do ginekologa, bo USG wczoraj robiłam.
Ciężko jest się oszczędzać, ponieważ pracę mam mało siedzącą.
Ale trzeba wierzyć, że wszystko będzie dobrze i dotrzemy wspólnie do szczęśliwego zakończenia w styczniu:tak:

Dzięki Wam, moje drogie, za słowa otuchy:-))
Jutro idę dopiero do ginekologa, bo USG wczoraj robiłam.
Ciężko jest się oszczędzać, ponieważ pracę mam mało siedzącą.
Ale trzeba wierzyć, że wszystko będzie dobrze i dotrzemy wspólnie do szczęśliwego zakończenia w styczniu:tak:
A na l4 nie chcesz iść? W końcu Twoje i maluszka zdrowie najważniejsze!

reklama
Do góry