reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Dziewczynki!!!
Zdalam!!!! :tak::rofl2::tak::rofl2::tak::rofl2: Dostalam piekna czworeczke:-D Zrobila mi egzamin ustny brrrrrr
Notatki z filozofii po egzaminie od razu wyrzucilam do kosza heh i mialam lzejsza torebke.
Troche sie umachalam, bo Lodz jest cala rozkopana i dralowalam prawie biegnac kawal drogi. Dobrze, ze chocaz te pociagi kursuja 1,5 g.

A jajutro koncze 30!! :szok::szok::szok::szok:
Gratuluję:-)

Dziewczyny wczoraj byłam na USG i chłopak potwierdzony znów w 100% i kolejna fotka siusiaczka chyba jakiś bezwstydnik mi rośnie:-D ale to dobrze że się mamusi pokazał :tak::-)no i nawet już daje o sobie znać w końcu zaczął kopać jeszcze nie mocno ale zawsze już coś;-)
Wszystkie pomiary ok tylko starszy o jeden dzień no i waży już 511g chyba kawał chłopa nie?Bardzo się cieszymy tylko mamy problem z imieniem dla synka na nic się nie mogę zdecydować:szok:

Pozdrawiam i życzę samych zdrowych i rozbrykanych dzieciaczków.
Super, że synuś ma się dobrze:-)
Wszystkim jutrzejszym solenizantkom wszystkiego naj!!!
Miłego weekendu:tak:

To ja dzis pobije rekord poznosci pisania na BB:-D
Jestem po odwiedzinach mojej przyjaciolki, ktora wlasnie niedawno poszla sobie i zajrzalam jeszcze.

Dzieki Dziewczynki za gratulacje ze zdaniam, no i oczywiscie te kciukasy. Bo jak baby w ciazy kciuki trzymaja za kogos to wszystko sie udaje ;-):rofl2::tak: bo to kazda trzeba liczyc razy dwa, czyli kciuki trzymane mocniej:-D

hej:-:)-(
mam doła :-(
w pracy mnie zdrażnili,już się biją o moje godziny:-:)-:)-(
a ja jeszcze pracuję przecież:-:)-:)szok:
beznadzieja
zadzwoniłam do M żeby kupił lody a on na to "jak nie zapomnę":szok:
leżę i czytam Grocholę i ryczę.od czasu do czasu.
u mnie 3,5 kg ale ja nie zaczynałam od r0zmiaru 36:-:)-:)-(

Pozdrawiam i gratuluję udanych wizyt:tak:
z testu chłopczyk 78%

karoli gratulacjemiła wiadomość 30 też gratuliuję, tylko uważaj na urodzinową deprechę przy tej dacie, wiem co mówię mam za sobą:))

yol mam nadzieje, ze deprechy tym razem unikne. Do tej pory w urodziny zawsze mialam, ale teraz jakos wyjatkowo mlodo sie czuje, nawet dzis o tym myslalam.

Karoli, gratuluje egazminu.:-D
A tak wogule to chciałabym jutrzejszym solenizantkom Anusi8309 i Karoli życzyć wszystkiego najlepszego. Zdrówka, szczęścia i miłości i wszystkiego czego sobie życzą i przede wszystkim zdrowych i rozbrykanych dzieciaczków.:-D:-D:-D:-D:-D
Nie wiem, czy jutro będe miała czas zajrzeć na BB, dlatego życzenia dziś.

Dziekuje za zyczonka:tak:

cześć dziewczyny my dzisiaj u rodziców ale laptopa wzięlam!;-)
kurka znowu problem, obudziłam się znowu na siku czhyba z czwarty raz i nie mogłam się wyprostować ani z łóżka wstać tak mnie boli z prawej w dole brzucha, rwie, a jak siedzę to ok, ale szłam w pół zgięta i się boję, nie przeszło jeszcze, wzięłam 2nospy jak gin przykazał, czekam, aż przejdzie , któraś tak miała!?:baffled::-(

siedzę w necie i szukam a gama szeroka:kamienica nerkowa, kolka, wyrostek... brrr...
ale znalazłam też więzadła macicy, że się rozciągają i ktoś tam też chodził w pół zgięty sama nie wiem, gin mnie w środę badał pod kątem wyrostka i nic nie znalazł

no pewnie niedługo ktoś wstanie;)
chyba po nospie przeszlo...no i byłam w łazience, może to był ból przez zaparcia?
chyba idę odespać

Ostatnia edycja:
Witam porannym kakaem. Niestety trzeba było już wstac bo na 10:00 do pracy wrrrr...na szczęście tylko 4 godziny, a M dzisiaj w domu.:baffled: Tak mi się nie chce iśc że szok:wściekła/y: Lenia mam:-) Wrócę to czeka mnie sprzątanie.
Życzę Wam miłego i słonecznego Dnia. U mnie już słoneczko wstało;-)Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Dorciaa - i jak, ból przeszedł??

jeśli gin Cię badał i było wszystko ok, a ból jest tylko z jednej strony, to może faktycznie te wiązadła się rozciągają?? Mnie też czasem bardzo mocno boli, ale szybjko przechodzi jak się położę albo wezmę no - spę.. casem też dzidzia ułoży się tak że nogami się gdzieś wbija i to też zaczyna mnie boleć... No w każdym razie mam nadzieje że u Ciebie to nic groźnego i że już nie boli!!

ja się dziś obudizłam w nocy i czułam jak Tymek dyskoteke robi ;-)ale szybko zasnełam spowrotem bo zmęczona byłam niesamowicie:tak: miłej soboty!!

Witam sobotnio:-)
Zapowiada sie sliczny dzien, juz slonko swieci.

Ja zaraz biore sie do nauki na jakies dwie godzinki do kolejnych egzamow, a potem wlaczam szwendaczke z moja mama i idziemy na bazarek (nasz rytual sobotni, ktorego nie odprawalysmy od 8 miesiecy), a potem bedziemy sie szwedac po sklepach:-))

Zycze wszstkim milego dnia i tak slonecznego jak w Wawie:-)) :tak:

dzień dobry bardzo :tak:

a ja znowu wystrachana siusiu szłam robić chyba mi tak zostanie, ale wsio ok :tak:

wszystkiego najlepszego dla solenizantek jak dobrze naliczyłam dwóch osiemnastolatek :-p:rofl2::-D

już mi się zaczyna nudzić w domu, a dopiero drugi dzień jestem i ta walka sama ze sobą, że chociaż te pół dnia muszę poleżeć kiedy tyle jest do zrobienia ... :baffled:

mnie jak brzuszek bolał to on się najpierw napinał mocno więc to chyba co innego to nie pomogę:-(

miłego dzionka

reklama
Wiatm porannie , ale z niektorych to ranne ptaszki , u nsas pogoda jesienna , po poludniu wyjezdzam do Bern wiec mnie nie bedzie., ale wieczorkiem zajze jak tylko wroce.
Wszystkiego najleprzego dla dzisiejszch solenizatek.
To naprawde okropne co przechodzi mala Zosia i jej mama bede sie za nie modlila.
Co do testu to wychodzi mi na 69%chlopak i z Usg tez wiec chyba juz jest pewnosc ale jeszcze 28 sie przekonamy, chociaz od 12 tyg mowia mi , ze to chlopak wiec jezeli by sie teraz zmienilo , bylaby z szokowana.
Co do imioenia dla chlopczyka mi tez bylo trodno wybrac i bedzie na 50%Lucas , ale to nie jest jeszcze pewne nie jestem tak na 100%przekonana bo kumpela ma psa o imieniu Luca i mam dyleman dla dziewczynki bylo by latwiej bo mialaby na imie Jessica a u tu tylko problem.

Do góry