reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

cebulke pokroic w kosteczke ,dodac 2 zabki czosnku i na koniec dodac miód:tak:smacznego:-)

A fuj... ale czego się nie robi dla naszych maleństw;-):-D
każdy z tych składników osobno to nawet bardzo lubie, ale razem... chyba bym nie przełkła.
Ja stosuje samo mleczko z miodem, a osobno chlebek z masełkiem i gruuuubo pokrojonego czosnku, a na deser cytryna z cukrem :)

Ostatnia edycja:
reklama
Moja babcia kroiła drobno cebulkę i zasypywała cukrem - potem trzeba było to podusić łyżeczką i poczekać kilka godzin aż sok puścił i piło się ten sok :-)
Nie wiem czy to to samo - ale z dzieciństwa kojarzę ;-)
....
widzę, że wersja sylwii jest inna ;)

Miłej nocki, kiepsko mi jakoś choć ani gardło ani katar - narazie coś łupie i brzuszek twardnieje coś - ehhh... trzeba poleżeć - zmykam ;-)

dziewczyny mnie lekarz przestrzegał, zeby nie przesadzać z tym czosnkiem!! trochę jest ok, ale nie jeść za dużo! lepiej wygrzewać się w łóżeczku po gorącym mleku z miodem...

Też właśnie czytam wątek o Zosi... Dlaczego muszą cierpieć tak maleńkie, kochane dzieciaczki... ??
Nigdy tego nie zrozumiem... ;(

dziewczyny mnie lekarz przestrzegał, zeby nie przesadzać z tym czosnkiem!! trochę jest ok, ale nie jeść za dużo! lepiej wygrzewać się w łóżeczku po gorącym mleku z miodem...

Ivi, a dlaczego? Bo ja właśnie lubie czosnek i jak moge do dodaje to do wszyskiego , nawet jak nie jestem chora (oczywiście, gdy nigdzie nie ide, bo by mnie ludzie omijali z daleka);-)

chodzi o ten naturalny antybiotyk.. lekarz mi mówił że zbyt duża jego ilość też nie jest dobra dla dzidzi.. ale jeśli jadłaś już wcześniej to pewnie wszystko ok:) ja generalnie nie jadam czosnku, wiec jakbym zaczęła teraz go jeść w wielkich ilościach to pewnie nie byłoby zdrowe

Karoli - gratulacje!!! Pięknie ci poszło ;-)
yol_a ty jesteś nauczycielką, że juz tak godziny sortują? U mnie też :-) trwają rozmyślania kto weźmie moje klasy ale wydaje mi się to naturalne, prędzej czy później przecież pójdę na to l4 ;-)

tak nauczam, ale akurat poloniści mają dużo i raczej kogoś zatrudnią na zastępstwo, po prostu dla mnie to było nie fair. Ciągle mnie się ktoś pyta kiedy idę na l4:szok:. Pocieszam się, że młodzież nie czeka aż pójdę, tylko się modlą żebym był z nimi jak najdłużej:tak:

A w teście wyszło mi 64% na dziewczynkę :)
A mam w sobie siusiaka ;)

Spokojnego wieczorku, odpoczywajcie sobie :)
A może przed snem ciepła herbatka z miodem, gardełka przestaną Was boleć :)
Dobranoc!

U mmnie tez wynik pokazuje co innego niż usg:sorry2:

cebulke pokroic w kosteczke ,dodac 2 zabki czosnku i na koniec dodac miód:tak:smacznego:-)
Dziękuje:tak::happy::tak:

Ivi, a dlaczego? Bo ja właśnie lubie czosnek i jak moge do dodaje to do wszyskiego , nawet jak nie jestem chora (oczywiście, gdy nigdzie nie ide, bo by mnie ludzie omijali z daleka);-)

Mi czosnek bardzo obniża cisnienie wiec dlatego nie mogę go za duzo wcinać:baffled:

Dzieki za radę;-)

hehe tez robilam test plci i wyszedl mi chlopak na 80% a ja mam dziewczynke:)hehehe

Może trzeba test odczytywać na odwrót?:confused::confused::confused:

reklama
Dziewczyny wczoraj byłam na USG i chłopak potwierdzony znów w 100% i kolejna fotka siusiaczka chyba jakiś bezwstydnik mi rośnie:-D ale to dobrze że się mamusi pokazał :tak::-)no i nawet już daje o sobie znać w końcu zaczął kopać jeszcze nie mocno ale zawsze już coś;-)
Wszystkie pomiary ok tylko starszy o jeden dzień no i waży już 511g chyba kawał chłopa nie?Bardzo się cieszymy tylko mamy problem z imieniem dla synka na nic się nie mogę zdecydować:szok:

Pozdrawiam i życzę samych zdrowych i rozbrykanych dzieciaczków.

Do góry