reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Cześć ciężaróweczki, ale dawno mnie tu nie było. Widzę, że teraz pojawiają się nowe problemy ze względu na bardziej zaawansowane ciąże. To tak jak u mnie hemoglobina i jej podobne spadają żelazo się łyka i je w różnej postaci to znów zamiast zatwardzenia biegunka masakryczna się zdarza. Ale pocieszam się, że to zaczyna być normą u ciężaróweczek. Taki nasz los ;-) heheeh jeszcze troszkę i dopiero się zacznie :rofl2:

reklama
Anusia ,Karoli,Jola -wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:tak:
Mnie dziś jakiś dołek złapał:tak:Nic mi sie nie chce:szok:i leze dzis cały dzien i już:tak:Może tylko wieczorkiem na zakupy się wybierzemy:tak:

Witam popoudniowo!:-)
Dziekuje bardzo za zyczonka:-)
Juz jedna rytualna szwendaczke mamy z mama odprawiona, za jakas godzinke idziemy dalej:-)
Postanowilam dzis malo sie uczyc heh taki moj prezent dla mnie:rofl2:.

A poza tym mi sie nie chce, bo jest tak sliczna pogoda, ze grzechem byloby siedzenie w domu:tak::rofl2:

SOLENIZANTKOM ŻYCZĘ STO LAT!!!!:-):-)

Witam Was w słoneczną sobotę:-) Ja dzisiaj od rana wybrałam się na zakupy, ponieważ wiem ze to ostatnie dni ciepla i postanowilam kupic sobie spodnie ciazowa takie jesienno-zimowe juz, bo poza paroma parami letnimi z gumami w nic sie nie mieszcze:-DNo i znalazlam bardzo fajne w H&M! Wzielam nawet rozmiar wieksze bo napewno jeszcze troche urosne..mam nadzieje ze starcza do konca ciazy:szok: No i bylam tez po prezent dla chrzesniaka mojego M, bo dzisiaj ma 2-gie urodzinki i jestesmy zaproszeni:-) Kupilam mu swietny samochod na baterie, taki duzyy i ma jeszcze na naczepie auta male:-) Napatrzylam sie tez na ciuszki niemowlece w H&M, Smyku..piekne sa..ale jakie ceny..A My wszystko podwojnie potrzebujemy jeszcze.Ale narazie poki 100% plci nie znam to kupilam tylko pare sztuk uniwersalnych, no i duzo juz podostawalam od znajomych:-) Miłego weekendu Wam życzę brzuchatki!!!:tak:

Anulka, Twoj chrzesniak tez urodzony 19 wrzesnia!? Super:tak:
Szczerze mowiac, to pierwszy raz w zyciu "spotkalam" osoby urodzone tego samego dnia.

ANUSIA! SOLENIZANTKO! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!

Cześć dziewczyny!:biggrin2:
NIestety nie nadrobię zaległości (43str.)... macie niesamowite tempo!:rolleyes2:
Niby sobota, ale jakoś tego nie czuję… wiecie, każdy dzień podobny do siebie więc straciłam rachubę, tym bardziej, że m dzisiaj w pracy.
Po obiedzie jedziemy na przyjęcie urodzinowe do Adama siostry i szwagra. Będą oczywiście wszyscy i cała chmara dzieci… Dobrze, że mieszkają w domku i mają ogródek, a pogoda jest w sam raz. :-D

Najlepsze życzonka dla solenizantek!;-)

Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:
Witajcie laseczki popołudniowo.
Mój mąż właśnie pojechał na nocke na ryby. Chata wolna, bo wraca dopiero jutro;-):-p a ja mam popołudnie i wieczór dla siebie.
Rano byliśmy na zakupach i mojemu wpadła w oko tapeta w różowe motylki albo niebieska w samochodziki do pokoju dziecinnego. I tak mu się obie spodobały... A ja się z niego tylko śmiałam." Widzisz Tatuś, nie chciałeś znać płci... to masz teraz problem, którą wybrać...":-D:-D:-D Widać po jego minie, że żałował, ale jak to chłop nie przyznał sie do tego... :-D:rofl2::-D:rofl2::-D

Dziewczyny wczoraj byłam na USG i chłopak potwierdzony znów w 100% i kolejna fotka siusiaczka chyba jakiś bezwstydnik mi rośnie:-D ale to dobrze że się mamusi pokazał :tak::-)no i nawet już daje o sobie znać w końcu zaczął kopać jeszcze nie mocno ale zawsze już coś;-)
Wszystkie pomiary ok tylko starszy o jeden dzień no i waży już 511g chyba kawał chłopa nie?Bardzo się cieszymy tylko mamy problem z imieniem dla synka na nic się nie mogę zdecydować:szok:

Pozdrawiam i życzę samych zdrowych i rozbrykanych dzieciaczków.

Gratuluje zdrowego, rozbrykanego chłopa:tak::-D Co do imienia męskiego, to ja też nie mam żadnych pomysłów:baffled::confused:więc moja dzidzia nadal bezimienna:-p

dzień dobry bardzo :tak:

a ja znowu wystrachana siusiu szłam robić chyba mi tak zostanie, ale wsio ok :tak:

Kobito nie stesuj, bo jak zaczęłam czytać twojego posta, to myślałam, że znowu coś się stało.

Cześć ciężaróweczki, ale dawno mnie tu nie było. Widzę, że teraz pojawiają się nowe problemy ze względu na bardziej zaawansowane ciąże. To tak jak u mnie hemoglobina i jej podobne spadają żelazo się łyka i je w różnej postaci to znów zamiast zatwardzenia biegunka masakryczna się zdarza. Ale pocieszam się, że to zaczyna być normą u ciężaróweczek. Taki nasz los ;-) heheeh jeszcze troszkę i dopiero się zacznie :rofl2:

Gdzie się podziewałaś tyle czasu???

Szczerze mowiac, to pierwszy raz w zyciu "spotkalam" osoby urodzone tego samego dnia.

Ja za to odwrodnie. Gdy ja mam urodziny, to tego samego dnia ma moja przyjaciółka ( już razem bawiłyśmy się w piaskownicy) i często za małolata razem robiłyśmy imprezki urodzinowe;-):-D koleżanka w pracy też tego samego dnia ma urodziny i ostatnio dowiedziałam się, że kolega w pracy mojego męża też z tego samego dnia. Także troche nas się nazbierało, tylko rocznikami się różnimy;-):-D

Ostatnia edycja:
Anusia, Jola, Karoli wszystkiego naj,naj, naj Wam życzę :-)

U nas nudy, obijam się, obżeram i bawię z Młodym ;-) Dopiero co słoneczko wyszło, więc zaraz robimy wypad na spacerek, wcześniej taka pogoda do bani była, że szkoda było się z domu ruszać.

Miłego wieczorka Kobietki :-)

No a ja kozystam ze słoneczka i bawiłam się z synkiem na dworzu i pogralismy sobie w piłke:-Dodrazu mówie że mamusia uważała;-)tyle radości dziecku może dać taka zabawa:-)
Mykam teraz coś zjeść bo te zabawy mój żałądeczek wykonczyły:-D:-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Kaja_10 nawet nie żartuj z tymi lekcjami, przecież dzidzia będzie!:-D

DZIEWCZYNKI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I ZDROWYCH URWISÓW!!!

a co do bólu brzucha to niestety znowu mnie chwyciło, tak mnie ciągnie z tej prawej strony w jednym miejscu i tym razem po nospie nie przeszło, więc to albo uparte więzadła albo nie wiem:eek: rano miałam straszne gazy, zjadłam jabłko i winogrona i się załatwiłam plus nospa i przeszlo, teraz też mam te gazy, więc obstawiam zaparcia z dziwnym bólem po prawej:eek: no nic zobaczymy jutro:eek:

byłam w sklepie i jak zwykle nie mogłam się powstrzymać mój synek jest bogatszy i zimową czapusie z rękawiczkami i kocyk, słodziaki:-D:-D:-D

Do góry