reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
dziewczyny,na naszym wątku pt: "obstawiamy-chłopczyk czy dziewczynka" ,morka podała link do kalkulatora płci.Nie wiem jak,ale to chyba działa bo posprawdzałam wszystkie znajome...a ostatnio w moim otoczeniu chyba rozwiązał się worek z ciążami.Kilka już urodziło i płeć zgadza się z tym kalkulatorem...jak również z usg a niektóre miały nadzieję,że jednak usg się myli!!...już dzisiaj,jak widać, baaardzo rzadko.

Baby sex prediction test. Choose sex of baby. Gender predictor

morka a może kalkulator i w Twoim przypadku ma rację?Te zachcianki...i to na słodko...chociaż nie ma na to reguły,to może jednak coś w tym jest...

jak widzę,to na razie ja najwięcej na plusie...a przed ciążą ważyłam 53 kg :(

mam malutka proźbe:zawstydzona/y: bo ja nie wiem co ja mam wpisywać jestem kiepska z anglika no a suwaczki np.to ja tak miejwięcej robie i się udaje ale tu ja niekapuje co ja mam wpisywać czy można mi przetłumaczyć pokolei i wtedy z tłumaczeniem bym sobie sprawdziła:zawstydzona/y::sorry2:

Witajcie!!
My już po wizycie :)
Jednak mój sen proroczym się nie okazał ;) Mój synek nadal jest synkiem ;D
Nie będę miała córci :)
Dzidziuś jest zdrowiutki, ma 20 cm + nóżki, brzuszek ma obwód 12 cm (tak przynajmniej zapamiętałam), serduszko bije mu szybciutko :) A buźke i oczka ma takie śliczne, że po prostu odplynelam jak to zobaczylam :) Mimo, ze to tylko 'szkielet' ;p
Mój synek na koniec USG pomachał mi lewą rączką ... Już nie mogę się doczekać, żeby dotknąć, przytulić, pocałować moje maleństwo :)

Miłego dnia Dziewczyny!!

super wieści:-):-):-)

Prosze: ale ja też tak mniej więcej. Jak coś nie tak przetłumaczyłam, to proszę o poprawkę anglistów, bo ja jestem samoukiem ;-)

czerwone okienko: bedziesz matką
1, twoja data urodzenia
2,Twoja grup krwi rh
- nie wiem
- dodatnie
- ujemne
3, czy jesteś
- zainteresowana
-planująca ciąże
- w ciąży

data poczęcia
data ostatniej miesiączki
cykl (ile dni)

pyt 4 -twoi rodzice mają (dzieci)
-tylko dziewczynki
- więcej dziewczynek niż chłopców
- więcej chłopców niż dziewczynek
- tylesamo chłopców i dziewczynek

ojciec dziecka jest:
- nie znany
- znany ( jedo data urodzenia)

Jego rodzice mają:
-tylko chłopców
- więcej chłopców niż dziewczynek
- więcej dziewczynek niż chłopców
- chłopców i dziewczynek tylesamo

Czy chcesz wiedzieć teraz?

Faktycznie, gapa ze mnie. Już poprawiłam . Dzięki Kaja :)

Ostatnia edycja:
Witajcie!
Mnie coś łebek pęka i wyleguje więc zbyt aktywna dziś nie będę :-(;-)
Z testu wychodzi mi na 70% dziewczynka, więc jakaś nadzieją jest :-D

Miłego wieczoru kobietki ;-)
.....
w 4 pytaniu chodzi o rodziców - jakie mają dzieci czyli rodzieństwo to chłopcy czy dziewczynki lub jaka przewaga ;)

cześć dziewczyny :-)

czytam co u was ale nie mam kiedy zbytnio pisać ;-) właśnie montujemy drzwi a niedawno posprzątałam :baffled: remont nadal trwa i troszkę potrwa :tak:choć będzie mały zastój bo pieniądze z nieba nie spadają ;-)

Nadineczka
odpoczywaj ile idzie :tak:co do leków ja ich nie brałam :no:
...nic już zmykam bo wołają :sorry2:

Dziewczynki!!!
Zdalam!!!! :tak::rofl2::tak::rofl2::tak::rofl2: Dostalam piekna czworeczke:-D Zrobila mi egzamin ustny brrrrrr
Notatki z filozofii po egzaminie od razu wyrzucilam do kosza heh i mialam lzejsza torebke.
Troche sie umachalam, bo Lodz jest cala rozkopana i dralowalam prawie biegnac kawal drogi. Dobrze, ze chocaz te pociagi kursuja 1,5 g.

Ach jak ten czas leci jutro mam urodzinki;-)26!!!
i jutro zaczynam 24tydzien ciazy...
Niebawem czekaja mnie badania Glukoza:crazy::crazy::crazy:,morfologia i mocz buuu a ja tak nie lubie pobierania krwi i jeszcze to słodkie cos o nieeee ale musze przezyc to jakos....Moja dzidzia jest bardzoooo aktywna dosyc czesto kopie i to wcale nie słabo niby taka drobna kruszynka a kopa maaaa:-):-):-)

A jajutro koncze 30!! :szok::szok::szok::szok:

hej:-:)-(
mam doła :-(
w pracy mnie zdrażnili,już się biją o moje godziny:-:)-:)-(
a ja jeszcze pracuję przecież:-:)-:)szok:
beznadzieja
zadzwoniłam do M żeby kupił lody a on na to "jak nie zapomnę":szok:
leżę i czytam Grocholę i ryczę.od czasu do czasu.
u mnie 3,5 kg ale ja nie zaczynałam od r0zmiaru 36:-:)-:)-(

Pozdrawiam i gratuluję udanych wizyt:tak:
z testu chłopczyk 78%

karoli gratulacjemiła wiadomość 30 też gratuliuję, tylko uważaj na urodzinową deprechę przy tej dacie, wiem co mówię mam za sobą:))

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry