reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

LILKA no faktycznie niezła cena co jednak najpierw uzbieram i wtedy się wezme na to:baffled::-D a ogolone tylko hmm jak to powiedzieć hehe wachlażyki i ogólnie pochwa(błagam nieśmiejcie się bo niewiem jak to napiać i w miare tak ładnie:zawstydzona/y:)bo indziej mi nie rosną bo wiem że niektórym to nawet aż na nogi u góry zachodzi a mi nie;-)

ANDZIA jak się tak już goli to nie czuć że wogóle odrastają no i tez wtedy ogólnie się na nowo goli kwestia przyzwyczajenia;-)no a wole sama bo jednak mam wrazenie że to dokładniej zrobie i bez zacięcia;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Cześć dziewczyny!
Dziękuję (Paulinaa, patrysia86, golanda, Kaja_10, anulka, jola.24)za miłe i ciepłe przyjęcie na forum!
Dziś znów mam mało czasu, więc się streszczam nim wróci do domu mój mąż - dzisiejszy solenizant…
Obiadek już się robi (ryba po grecku), Michaś śpi, a torcik już kupiony.

Dziewczyny – czy Wasze dzieciątka też są takie rozbrykane w brzuszku? Mnie Martynka potrafi całkiem celnie i mocno kopnąć w pęcherz… uff…

domark – w ciąży z Michasiem miałam ciemniejszą kreskę. W tym przypadku przyłączam się do wypowiedzi Gosi_k23.
Niestety nie jestem doinformowana, o co chodzi z Twoim mężem, ale najważniejsze, że jest zdrowy – to jest zawsze super wiadomość!
agagsm – rzeczywiście poczujesz ulgę po założeniu krążka (passera?). Życzę Tobie zatem miłego lenuchowania!
Gosia_k23 – widzę, że i Ty Gosiu masz już dzieciątko… pewnie i Tobie malutka nie da za bardzo odpocząć i poleżeć…?
ivi – piękna sprawa, gdy dzidzia daje o sobie znać!
kacha_wawa – do czego dostał Twój Oliverek takiej wysypki?
anulka – gratuluję bliźniąt! Uważam, że to piękna sprawa urodzić dwoje za pierwszym razem.
jola.24 – ja w ciąży z Michałkiem przytyłam… uwaga… aż 28kg i też niby nie było widać! Obecnie przybrałam na wadze 7kg.
^Joasia^ - niestety, co do powrotu do pracy, to musisz sama zdecydować… ciężko cokolwiek doradzić. A jeśli chodzi o monotonię (nie wiem, czy chodzi o taką z dzieckiem w domu, czy ogólnie…) polecam książkę. Jest też podobna dla przedszkolaka (widzę, że Twója córcia ma już skończone 3 latka).
dfdd4f9e7cc4d9609dc2b46bac306a22.jpg

Postaram się odpisać później…
Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:
LILKA no faktycznie niezła cena co jednak najpierw uzbieram i wtedy się wezme na to:baffled::-D a ogolone tylko hmm jak to powiedzieć hehe wachlażyki i ogólnie pochwa(błagam nieśmiejcie się bo niewiem jak to napiać i w miare tak ładnie:zawstydzona/y:)bo indziej mi nie rosną bo wiem że niektórym to nawet aż na nogi u góry zachodzi a mi nie;-)

ANDZIA jak się tak już goli to nie czuć że wogóle odrastają no i tez wtedy ogólnie się na nowo goli kwestia przyzwyczajenia;-)no a wole sama bo jednak mam wrazenie że to dokładniej zrobie i bez zacięcia;-)
Wiem, że to dużo może się komuś wydawać, ale dla mnie był to największy kompleks od dawien dawna, nie pozwalający na swobodne zachowanie przede wszystkim w sytuacjach intymnych nie wspominając o plaży, czy krótkich spodenkach w lecie. U nas mocne owłosienie jest chyba rodzinne, moja siostra też miała problem taki i skutecznie się go pozbyła w taki sam sposób jak i ja.
Jeszcze w liceum czekałam aż mnie będzie stać na taki zabieg i przyszedł moment w którym mogłam sobie na to pozwolić.

A ja wole z kolei oddac sie w rece malza;-)Ma praktyke hihi wkoncu co dzien sie goli.Jak sama sie golilam to sie zacinalam,a jemu sie nie zdarzylo jak na razie mnie zaciac:-)

A golicie "gabryśki " całe, czy coś zostawiacie?:confused:

Aaa to juz zalezy od fantazji mojego osobistego fryzjera;-)

Hej Dziołszki :-)
Andzia odpowiadając na Twoje pytanie to nic nie zostawiam, gabryśka łysa jak kolano ;-):-p:-)
Anna_ajra witaj po długiej nieobecności:-) Moja Jessi też nieźle sobie bryka, jak się rozszaleje to litości dla biednej matki nie ma;-):-)

My już po lekarzu, tak jak myślałam, reakcja alergiczna na antybiotyk. Lekarz stwierdził, że Młody za długo go brał, organizm już go nie potrzebował i nie przyswajał i stąd taka reakcja:tak: Na wszelki wypadek pobrali jednak Olisiowi krew i czekamy na skierowanie na testy alergiczne ze szpitala. Szefuńcio dostał syropek histaminowy i w ciągu kilku dni wysypka powinna zejść:tak:
I co najważniejsze: mam już zdrowe dziecko !!!!!! Olisiński został osłuchany i oskrzela i płuca są już czyste :-)

Miłego dzionka Babeczki :-)

Aaa to juz zalezy od fantazji mojego osobistego fryzjera;-)

mój fryzjer to się pojawi u mnie na końcu ciąży ale teraz daję radę sama jadę się na zero bo mam za słabe owłosienie by coś wyczarować :-D tzn jak mi mój mówi zostaw sobie paseczek to mi skóra prześwituje i to wygląda jakby się zapomniała tam opitolić do końca :zawstydzona/y::rofl2:

boszeeee co ja tu wypisuje :-D

Anna_ajra no jak to z dziećmi bywa energia je rozpiera nie da się leniuchować ;-)
i wszystkiego najlepszego dla męża :tak:

mój bąbelek w brzuszki fika co 2 godzinki już coraz solidniej :tak: dziś i wczoraj dostałam kilka bolesnych koniczków ale może niedługo złagodnieją jak miejsca na takie fikanie zabraknie :-D

Kacha no to teraz wszystko wiadomo oby teraz szybko wysypka zniknęła !!!

reklama
Hej baby:-)
co do golenia to troszkę sobie zostawiam ,nie lubie być całkiem łysa:-D
Kacha wawa ja po pencylinie miałam taką wysypke bo jestem uczulona:tak:
Andzia ja bym sie goleniem nie przejmowała jak ci bez niego dobrze,fajna sprawa z laserem ale mnie nie stać na taki luksus:szok:
Czy wy też macie kiepskie samopoczucie przy zmianie pogody?bo ja to dzisiaj jak pijana jestem:-(
Karoli naślij myszy pani doktor za te tłumaczenia:-D
Kaja daj znać czy ławeczki wygodne:-)

Do góry