reklama
T
tynka
Gość
Emila ostanio spi w dzien 1h gora 1,5 h i jak ja mam wypoczac??????????? Dobrze ze moja mama byla i wszytsko przyszykowala do swiat a ja sie tylko ograniczylam do kierowania zakupami no coz ale dzis odjechala i od jutra powrot do szarej rzeczywistosci
T
tynka
Gość
Hahah Skaknka a moja siostra wlasnie w swieta tez sie zareczyla szwagierek tak kombinowal cichociemny plan ukaldal ze mloda sie nic nie domyslila przyjechal w pierwsze swieto do warszawy i sie jej oswiadczyl. Wesele planuja dopiero za dwa lata ale to dobrze moze wreszcie schudne do tego czasu no i bede mogla pic ;-) A co do twojego brata to zawsze mozna jakis alkoholik przemyc nie masz praktyki ze studniówki ;-)
Elżbietka
mother of two sons&angel
planują wesele (na marginesie-bezalkoholowe;-)) w sierpniu.
u nas też było w sierpniu i też bezalkoholowe. i było super :-)
Skakanka
Mamy styczniowe 2007 Mama wyrodna;-)
No to moze niepotrzebnie sie przejmuje;-)moj brat jest gleboko wierzacy i jak moja mama mowi ma wyprany mozg;-)i nie da sie mu nic przetlumaczyc;-)jak sie uprze to koniec no ale coz musze uszanowac jego decyzje:-)moze faktycznie cos przemyce;-)Tylko sie martwie,ze goscie moga sie poczuc urazeni, ja np kiedys bylam na "weselu" na ktorym nie bylo nic do jedzeniatzn byly koreczki z sera,paluszki i orzeszki...Tlumaczylam mu,ze alkohol jest dla ludzi i oni nie musza pic, poza tym towarzystwo kulturalne itd.
Elzbietka a skad taka decyzja o bezalkoholowym?
Elzbietka a skad taka decyzja o bezalkoholowym?
reklama
T
tynka
Gość
Sluchajcie moja Emilka wczoraj buszowala do 23:45 a potem padła jak niezywa normlanie nic nie bylo wstanie jej dobudzic Łudzilismy sie ze pospi chociaz do 11 rano a tu error 8 rano juz słyszałam gadanie.... o 9 juz nie wytrzymala i dała bardzo głosno znac ze czuje sie "samotna";-) normlanie ja nie wiem po kim ona ma tyle sily bo my mielismy ochote przespac cały dzien.....
Podziel się: