reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Stycznióweczki, które mają już dzieci

Taa a moja:-pnormalnie tak chodziła spać:wściekła/y:i śpi do 8 czyli 10 godzin, potem po południu śpi jeszcze z 3 lub czasem 2h..No i w ogóle czas spania jeszcze się będzie skracał

reklama
Emila ostanio spi w dzien 1h gora 1,5 h :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: i jak ja mam wypoczac??????????? Dobrze ze moja mama byla i wszytsko przyszykowala do swiat a ja sie tylko ograniczylam do kierowania zakupami:-D no coz ale dzis odjechala i od jutra powrot do szarej rzeczywistosci:baffled:

Na zdjęciach moja przyszła bratówka:-)Maciek mój brat się oświadczył w święta, planują wesele (na marginesie-bezalkoholowe:wściekła/y::wściekła/y:;-)) w sierpniu.

Hahah Skaknka a moja siostra wlasnie w swieta tez sie zareczyla:tak: :-D szwagierek tak kombinowal cichociemny plan ukaldal ze mloda sie nic nie domyslila:tak: :-D przyjechal w pierwsze swieto do warszawy i sie jej oswiadczyl. Wesele planuja dopiero za dwa lata ale to dobrze moze wreszcie schudne do tego czasu:-D :-D :-D :-D no i bede mogla pic:tak: ;-) A co do twojego brata to zawsze mozna jakis alkoholik przemyc nie masz praktyki ze studniówki:confused: ;-) :-D

No to moze niepotrzebnie sie przejmuje;-)moj brat jest gleboko wierzacy i jak moja mama mowi ma wyprany mozg;-)i nie da sie mu nic przetlumaczyc;-)jak sie uprze to koniec no ale coz musze uszanowac jego decyzje:-)moze faktycznie cos przemyce;-)Tylko sie martwie,ze goscie moga sie poczuc urazeni, ja np kiedys bylam na "weselu" na ktorym nie bylo nic do jedzenia:szok:tzn byly koreczki z sera,paluszki i orzeszki...Tlumaczylam mu,ze alkohol jest dla ludzi i oni nie musza pic, poza tym towarzystwo kulturalne itd.

Elzbietka a skad taka decyzja o bezalkoholowym?

Pewnie, taką decyzję trzeba uszanować. U znajomej w rodzinie było wesele bezalkoholowe, to nikogo na sali nie było, wszyscy goście się rozeszli na alkohol do knajpy i na stację benzynową.

reklama
Sluchajcie moja Emilka wczoraj buszowala do 23:45 a potem padła jak niezywa normlanie nic nie bylo wstanie jej dobudzic:tak: Łudzilismy sie ze pospi chociaz do 11 rano a tu error 8 rano juz słyszałam gadanie....:baffled: o 9 juz nie wytrzymala i dała bardzo głosno znac ze czuje sie "samotna";-) normlanie ja nie wiem po kim ona ma tyle sily bo my mielismy ochote przespac cały dzien.....:happy:

Do góry