reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stycznióweczki, które mają już dzieci

Taa a moja:-pnormalnie tak chodziła spać:wściekła/y:i śpi do 8 czyli 10 godzin, potem po południu śpi jeszcze z 3 lub czasem 2h..No i w ogóle czas spania jeszcze się będzie skracał

reklama
Emila ostanio spi w dzien 1h gora 1,5 h :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: i jak ja mam wypoczac??????????? Dobrze ze moja mama byla i wszytsko przyszykowala do swiat a ja sie tylko ograniczylam do kierowania zakupami:-D no coz ale dzis odjechala i od jutra powrot do szarej rzeczywistosci:baffled:

Na zdjęciach moja przyszła bratówka:-)Maciek mój brat się oświadczył w święta, planują wesele (na marginesie-bezalkoholowe:wściekła/y::wściekła/y:;-)) w sierpniu.

Hahah Skaknka a moja siostra wlasnie w swieta tez sie zareczyla:tak: :-D szwagierek tak kombinowal cichociemny plan ukaldal ze mloda sie nic nie domyslila:tak: :-D przyjechal w pierwsze swieto do warszawy i sie jej oswiadczyl. Wesele planuja dopiero za dwa lata ale to dobrze moze wreszcie schudne do tego czasu:-D :-D :-D :-D no i bede mogla pic:tak: ;-) A co do twojego brata to zawsze mozna jakis alkoholik przemyc nie masz praktyki ze studniówki:confused: ;-) :-D

No to moze niepotrzebnie sie przejmuje;-)moj brat jest gleboko wierzacy i jak moja mama mowi ma wyprany mozg;-)i nie da sie mu nic przetlumaczyc;-)jak sie uprze to koniec no ale coz musze uszanowac jego decyzje:-)moze faktycznie cos przemyce;-)Tylko sie martwie,ze goscie moga sie poczuc urazeni, ja np kiedys bylam na "weselu" na ktorym nie bylo nic do jedzenia:szok:tzn byly koreczki z sera,paluszki i orzeszki...Tlumaczylam mu,ze alkohol jest dla ludzi i oni nie musza pic, poza tym towarzystwo kulturalne itd.

Elzbietka a skad taka decyzja o bezalkoholowym?

Pewnie, taką decyzję trzeba uszanować. U znajomej w rodzinie było wesele bezalkoholowe, to nikogo na sali nie było, wszyscy goście się rozeszli na alkohol do knajpy i na stację benzynową.

reklama
Sluchajcie moja Emilka wczoraj buszowala do 23:45 a potem padła jak niezywa normlanie nic nie bylo wstanie jej dobudzic:tak: Łudzilismy sie ze pospi chociaz do 11 rano a tu error 8 rano juz słyszałam gadanie....:baffled: o 9 juz nie wytrzymala i dała bardzo głosno znac ze czuje sie "samotna";-) normlanie ja nie wiem po kim ona ma tyle sily bo my mielismy ochote przespac cały dzien.....:happy:

Do góry