reklama
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
Skakanka Wy to macie szczescie z tym lotkiem :-) mysmy jeszcze nic nie wygrali :-(
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Karlam pociesze Cie, zy my tez nie. :-( Ostatnio to juz przestalismy nawe grac, bo szkoda kasy, nawet glupiej 3 nie mielismy chyba przez dobre pol roku.
Skakanka
Mamy styczniowe 2007 Mama wyrodna;-)
Ale też długo długo nic nie wygraliśmy.Wcześniej jak Mariusz był kawalerem;-)to miał jakoś więcej szczęścia, np wygrał opla porządny zastrzyk to był, a w totka to największa wygrana niedawno to ta 4ka ale to żadna kasa i ostatnio 3jka na zachętę bardziej.Mariusz mówi,że kto nie gra ten nie wygra;-)taki podatek od głupoty co jakiś czas na chybił trafił a największe wygrane są właśnie z na chybił trafił i to zakłady po 2zł,my kupujemy za 10.
Skakanka
A Natalka przespała w swoim łóżeczku cała noc, jak chce to potrafi, ciekawe jak będzie z tą nocą..Ostatnio przeziębiona to kaszel przeszkadza jej spać i jak się obudzi w łóżeczku to już sama nie zaśnie.Trzymajcie kciuki,dobrze jakby za miesiąc już sypiała sama.
T
tynka
Gość
Emilka dzis wstala o 9 rano i w dzien spala tylko 40 minut.normlanie nie wiem co z nia sie dzieje ale dzis Paweł sie nia zajmował wiec luzik;-)
Skakanka
Tynka to fajnie,ze sie Emilce spodobal szczeniaczek ale i tak pewnie dlugo sie nim nie pobawi.Natalke interesuje cos na 2minutki i juz jej trzeba szukac nowe zajecie.Najlepiej by tylko sobie chodzila i chodzila co czasem niestety sie konczy wypadkiem.I tak moze chodzic od rana jak sie tylko obudzi do wieczora z przerwami na dwie drzemki.Nie ma takiej zabawki co by ja na dlugo zajela, nawet Teletubisie na gora 10min,dostala pod choinke, jedynie reklamy:-)a w ogole to jest mala wykanczalska jak ja nazywa moja mama.Jak bede w domu to wkleje zdjecia z Wigilii.
A ja sie czuje okropnie ciezko, jeszcze tak bardzo mi brzuch nie dawal sie we znaki jak teraz, do tego wszystkie ciuchy juz za ciasne
A ja sie czuje okropnie ciezko, jeszcze tak bardzo mi brzuch nie dawal sie we znaki jak teraz, do tego wszystkie ciuchy juz za ciasne
T
tynka
Gość
Skakanka o dziwo szczeniaczek jeszcze nalezy do kregu zainteresowan Emilki.W ogoe to dostala tyle prezentow ze nie wiedziala na czym sie skoncentrowac no i spi juz w kojcu. Rano sie obudzila o 8 my udawalismy ze jeszcze spimy wiec mala sobie siedziala jeszcze godzinke i nam sie przygladala i sie sama bawila. Ciekawa jestem jka sie zachowa gdy znow wroci do swojego pokoju ;-)
reklama
T
tynka
Gość
Ta..........aniołek zaczął chodzic spac o 21 -22 a było tak pieknie :sick:19 i miałam ja z głowy a teraz????????????? Normlanie wykonczona jestem......... (tzn tak troszke wykonczona bo mam pomoc;-) )
Podziel się: