reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stycznióweczki, które mają już dzieci

reklama
Karlam pociesze Cie, zy my tez nie. :-( Ostatnio to juz przestalismy nawe grac, bo szkoda kasy, nawet glupiej 3 nie mielismy chyba przez dobre pol roku. :wściekła/y: :no:

Ale też długo długo nic nie wygraliśmy.Wcześniej jak Mariusz był kawalerem;-)to miał jakoś więcej szczęścia, np wygrał opla porządny zastrzyk to był, a w totka to największa wygrana niedawno to ta 4ka ale to żadna kasa i ostatnio 3jka na zachętę bardziej.Mariusz mówi,że kto nie gra ten nie wygra;-)taki podatek od głupoty co jakiś czas na chybił trafił a największe wygrane są właśnie z na chybił trafił i to zakłady po 2zł,my kupujemy za 10.

A Natalka przespała w swoim łóżeczku cała noc, jak chce to potrafi, ciekawe jak będzie z tą nocą..Ostatnio przeziębiona to kaszel przeszkadza jej spać i jak się obudzi w łóżeczku to już sama nie zaśnie.Trzymajcie kciuki,dobrze jakby za miesiąc już sypiała sama.

Emilka dzis wstala o 9 rano i w dzien spala tylko 40 minut.normlanie nie wiem co z nia sie dzieje:no: ale dzis Paweł sie nia zajmował wiec luzik;-)

Tynka to fajnie,ze sie Emilce spodobal szczeniaczek ale i tak pewnie dlugo sie nim nie pobawi.Natalke interesuje cos na 2minutki i juz jej trzeba szukac nowe zajecie.Najlepiej by tylko sobie chodzila i chodzila co czasem niestety sie konczy wypadkiem.I tak moze chodzic od rana jak sie tylko obudzi do wieczora z przerwami na dwie drzemki.Nie ma takiej zabawki co by ja na dlugo zajela, nawet Teletubisie na gora 10min,dostala pod choinke, jedynie reklamy:-)a w ogole to jest mala wykanczalska jak ja nazywa moja mama.Jak bede w domu to wkleje zdjecia z Wigilii.

A ja sie czuje okropnie ciezko, jeszcze tak bardzo mi brzuch nie dawal sie we znaki jak teraz, do tego wszystkie ciuchy juz za ciasne:wściekła/y:

Skakanka o dziwo szczeniaczek jeszcze nalezy do kregu zainteresowan Emilki.W ogoe to dostala tyle prezentow ze nie wiedziala na czym sie skoncentrowac no i spi juz w kojcu. :-D Rano sie obudzila o 8 my udawalismy ze jeszcze spimy wiec mala sobie siedziala jeszcze godzinke i nam sie przygladala i sie sama bawila. Ciekawa jestem jka sie zachowa gdy znow wroci do swojego pokoju:tak: ;-)

reklama
Ta..........aniołek zaczął chodzic spac o 21 -22 a było tak pieknie:baffled: :sick:19 i miałam ja z głowy a teraz????????????? :no: Normlanie wykonczona jestem.........:eek: (tzn tak troszke wykonczona bo mam pomoc;-) )

Do góry