reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stycznióweczki, które mają już dzieci

U mnie wychodziło razem z nami 13 osób...bo mąż ma 2 zamężne siostry, a ja mam 2 braci (w tym jeden z dziewczyną). I myślałam, ze w 13 osobach się zamknie...jednak moja mama się obruszyła, że dziadków trzeba zaprosić....czyli dodatkowe 5 osób.....jak dla mnie to bardzo dużo...
I tez myślę , aby zrobić chrzciny w Wielkanoc lub po prostu wiosną...najlepiej u rodziców...tez mają ogród, więc nie trzeba będzie siedzieć całe chrzciny za stołem.....

reklama
A my wlasnie pzrechodzimy ciezkie chwile..Emilka znowu zabkuje.......i niestety tym razem dosyc boleśnie to przechodzi.....:zawstydzona/y: mamy maly horrorek w domu...........jutro jestem z nia sama nie wiem jak ja sobie poradze:baffled:

Biedna Tynka, biedna Emilka współczuje Ci z całego serca :tak: :-( Całe szczęście mnie omineło takie ząbkowanie :tak: Moja Sandrunia jakoś przeszła to bezboleśnie :-) Ale napatrzyłam się u koleżanek co to znaczy bolesne ząbkowanie:baffled:

Czesc nocka bardzo niespokojna była:zawstydzona/y: do tego Emilka miala takie rozwolnie ze normlanie cala umorusana w kupce była:laugh2: dawno takiego
" numeru" nie odstawila ostatni raz jakos po urodzeniu:laugh2: :laugh2:

No i raczej podejrzewam z e to nie pzrez zabki tylko Paweł w piatek dał Emilce przeterminowany jogurt:baffled: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Jestem zla na siebie ze go nie wyrzucilam no i na Pawla ze slepo wyciaga wszystko z lodowki i nie spojrzy czy dobre i jak ja mam ich samych zostawic:confused:

Emilko (Tynki) :-)

W tym dzisiejszym dniu radości,
życzę 100 lat pomyślności.
Niech Ci życie w szczęściu płynie,
niech Cię radość nie ominie!
Dziś chcę złożyć Ci życzenia,
Szczęścia, zdrowia, powodzenia.
Niech Ci słońce jasno świeci,
I w radości dzień przeleci.
Niech odejdą smutki troski,
By nastąpił dzień radości.
Te życzenia choć z daleka,
Płyną niby wielka rzeka.
I choć skromnie ułożone,
są dla Ciebie przeznaczone...

Kochana Emilko!
Dokładanie rok temu w naszych serduszkach zapaliłaś światełko i dałaś wiele radości. Życzymy ci córeczko by kolejny rok Twojego życia był tak wesoły i pełen nowych odkryć jak ten. Rośnij zdrowo córeczko, bądź zawsze uśmiechnięta i przynoś nam tyle radości ile do tej pory.
Bardzo Cię kochamy Mamusia i Tatuś

reklama
Roczek to najpiękniejsze urodzinki jakie można mieć! Tyle się działo przez ten jeden rok, tego się nigdy nie zapomina! Emilko i Tynko- życzę wam, żeby wszystkie lata jakie ze sobą spędzicie były tak piękne jak ten pierwszy roczek! Zdrówka i samych radości!

Do góry