reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Stycznióweczki, które mają już dzieci

U mnie wychodziło razem z nami 13 osób...bo mąż ma 2 zamężne siostry, a ja mam 2 braci (w tym jeden z dziewczyną). I myślałam, ze w 13 osobach się zamknie...jednak moja mama się obruszyła, że dziadków trzeba zaprosić....czyli dodatkowe 5 osób.....jak dla mnie to bardzo dużo...
I tez myślę , aby zrobić chrzciny w Wielkanoc lub po prostu wiosną...najlepiej u rodziców...tez mają ogród, więc nie trzeba będzie siedzieć całe chrzciny za stołem.....

reklama
A my wlasnie pzrechodzimy ciezkie chwile..Emilka znowu zabkuje.......i niestety tym razem dosyc boleśnie to przechodzi.....:zawstydzona/y: mamy maly horrorek w domu...........jutro jestem z nia sama nie wiem jak ja sobie poradze:baffled:

Biedna Tynka, biedna Emilka współczuje Ci z całego serca :tak: :-( Całe szczęście mnie omineło takie ząbkowanie :tak: Moja Sandrunia jakoś przeszła to bezboleśnie :-) Ale napatrzyłam się u koleżanek co to znaczy bolesne ząbkowanie:baffled:

Czesc nocka bardzo niespokojna była:zawstydzona/y: do tego Emilka miala takie rozwolnie ze normlanie cala umorusana w kupce była:laugh2: dawno takiego
" numeru" nie odstawila ostatni raz jakos po urodzeniu:laugh2: :laugh2:

No i raczej podejrzewam z e to nie pzrez zabki tylko Paweł w piatek dał Emilce przeterminowany jogurt:baffled: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Jestem zla na siebie ze go nie wyrzucilam no i na Pawla ze slepo wyciaga wszystko z lodowki i nie spojrzy czy dobre i jak ja mam ich samych zostawic:confused:

Emilko (Tynki) :-)

W tym dzisiejszym dniu radości,
życzę 100 lat pomyślności.
Niech Ci życie w szczęściu płynie,
niech Cię radość nie ominie!
Dziś chcę złożyć Ci życzenia,
Szczęścia, zdrowia, powodzenia.
Niech Ci słońce jasno świeci,
I w radości dzień przeleci.
Niech odejdą smutki troski,
By nastąpił dzień radości.
Te życzenia choć z daleka,
Płyną niby wielka rzeka.
I choć skromnie ułożone,
są dla Ciebie przeznaczone...

Kochana Emilko!
Dokładanie rok temu w naszych serduszkach zapaliłaś światełko i dałaś wiele radości. Życzymy ci córeczko by kolejny rok Twojego życia był tak wesoły i pełen nowych odkryć jak ten. Rośnij zdrowo córeczko, bądź zawsze uśmiechnięta i przynoś nam tyle radości ile do tej pory.
Bardzo Cię kochamy Mamusia i Tatuś

reklama
Roczek to najpiękniejsze urodzinki jakie można mieć! Tyle się działo przez ten jeden rok, tego się nigdy nie zapomina! Emilko i Tynko- życzę wam, żeby wszystkie lata jakie ze sobą spędzicie były tak piękne jak ten pierwszy roczek! Zdrówka i samych radości!

Do góry