reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Stycznióweczki, które mają już dzieci

Hahahahahahha:-D :-D :-D :-D Temat chlopakow mnie nie wkurza w pzreciwienstwie do tatusia:-D :-D :-D :-D :-D
Pawel wlasnie stwierdzil ze mozna z drugiej strony wyciac dziurki na glowe i raczki i w jednym spiworku beda dwie spaly;-) :-)

reklama
No ja się muszę w końcu spakować, jakoś mi się nie pali:eek::confused:Wzięłam już torbę ale jakaś mała chyba wszystko tam nie wejdzie.
Tynka gdzie się dziś podziewasz?
Moja Natalka chyba by oszalała w śpiworku...:-)

Skaknka melduje sie na stawnowisku:tak: wreszcie zawitala do nas Pawła siostra:szok: byla od wczoraj :szok: :szok: :szok: a dzis poszlam wreszcie na zakupy do lidla bo Pawła to sie nie moglam doprosic by mi towarzyszył no a wieczorem poszlismy ze znajomymi i Emilka na typowa kolacje zalecana kobieta w ciazy i to jeszcze z cukrzyca NA PIZZE!!!!!!!!!!!:-D :-D :-D i napilam sie coli:-D :-D jejku dziewczyny jaka ja szczesliwa jestem tylko pomiar cukru pewnie bedzie nieciekawy ale co tam raz nie zawsze no nie:-D

Tynka odmeldować się;-);-)no to super,że przyszła:tak:i ,że fajnie spędziłaś dzień.A u mnie nudy, będziemy pewnie siedzieć w domu bo Mariusz po całym tyg chce odpocząć i nie ma najmniejszej ochoty gdzieś jeździć w przeciwieństwie do mnie bo siedzę nonstop w domu:-:)-(Do tego mam jakieś doły i nerwy i płakać mi się chce bez powodu i w ogóle jestem niemiła dla wszystkich,brr. Natalka przeziębiona, kaszle...daję jej calcium i drosetux syropki...ale i tak ma tyle enrgii co zwykle jak perpetum-mobile, na chwilę nie można jej spuścić z oczu, teraz śpi...uf.Gwarantuję,że Mariusz woli już być w pracy niż być z nią w domu.A teraz na dodatek jeszcze jeździ od 8-12 bo jest tylu kursantów.

Musze sie pochwalic, ze Emila zrobila pierwsze dwa kroczki tak calkiem sama:-D :-D :-D :-D :-D :-D ale radocha w domu normalnie cala rodzina obdzwoniona;-) :-D :-D :-D :-D

Tak.....ona na dwoch nogach a mamusia za nia na czworakach bo brzusio przeszkadza i ciezko sie schylac;-) :-D :-D :-D :-D
nieoczekiwana zmiana ról;-)

Tynka gratulacje:tak::tak::tak:dla Emilki.

Natalka chodzi już sama nawet po płytkach, jeszcze w piątek bałam się ją puszczać całkiem samej zwłaszcza tam gdzie mam płytki, po dywanie ok.
A w sobotę trafiliśmy trójkę:-D;-)

reklama
Dzieki dziewczynki....:-D :-D :-D :-D dzis juz mam problem z mała...bo rusza w teren traci rownowage i nie potrafi sama bez podparcia wstac na nozki i wtedy tragedia..... latam za nia wiecej niz jak raczkowala:tak: :-D :-D

Skaknka to gratulacje... my nie gralismy tym razem:-p :no:

Do góry