reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stycznióweczki, które mają już dzieci

Skaknka widze, ze twojego meza traktuja tak jak mojego,bo najmlodszy w zespole:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: i nadaje sie do czarnej robotyna szczescie u nch inaczej z awansem i podwyzkami jest (za kazdy rok pracy podwyzka o 1%) ale jak okazalo sie ze brakuje kilkuset aparatow telefonicznych to pawel musial wszytskie papiery przegaldac i sparwdzac numery serii i co jest nie tak i to jego straszyli obciazeniem kosztami mimo ze apartów brakowało znamim pawel zaczal prace na lotnisku:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

reklama
Dopiero teraz odpisuję bo miałam gościa, przyjechała do mnie koleżanka z Anglii;-), przywiozła Natalce ciuszki sukienkę H&M;-);-)i komplecik z Georga albo na odwrót;-)nie z jakiegoś Allegro:-Dtylko prosto z Anglii wow;-);-);-)

A Mariusz nie jest najmłodszy:wściekła/y::wściekła/y:i pracuje już 10lat a go i tak leszczą no i nie ma pleców jak niektórzy.A w ogóle to chyba babki mają najlepiej w policji no bo sami faceci wokół i mogą wykorzystać swoje atrybuty, niektóre zykują przez łóżko:szok::szok:przegięcie, ja sobie nie wyobrażam przespać się ze swoim obleśnym dyrektorem:szok::eek::baffled:;-)fe fe fe albo z Lepperem:baffled:;-)

hahahahah Skakanka dobre:-D :-D :-D :-D :-D PAweł pracuje juz 6 lat ale jest najmlodszy wiekiem i stazem:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: mam znajomych policjantów i jeden kiedys mi powiedzial ze ejsli chodzi o facetow to sa dwie drogi awansu albo sie wchodzi komus w tylek albo idzie na studia no i on wybral studia:-D

:-D :-D EMilka dzis sie zlitowala nad mamusia i poslza spac przed poludniem:-D :-D :-D :-D normalnie juz nie pamietam kiedy rano spala moze znowu zacznie spac 2 razy dziennie bo ostatnio tylko 1 raz i to krótko:wściekła/y:

Tynka u nas pogoda jest taka byle jaka, ze sama chetnie poszlabym spac, ale nie mam na czym. :szok: Przed chwila wyszorowalam rogowka i kawalek wykladziny. Codziennie po kawalku ja czyszcze, bo juz patrtzec na nia nie moglam, a boje sie cala na raz, bo w sumie to jest 25m2, wiec troche duzo. No i wczoraj zrobilam pol jednego pokoju, dzisiaj drugie pol, a jutro mam zamiar zrobic 2 pokoik, bo tam jest duzo mebli, to nie mam az tyle roboty. :tak:

Mam nadzieje, ze ta rogowka do wieczora wyschnie, bo jak nie to chyba na materacu bedziemy dzisiaj spac. :eek:

Aph ale nie szalej za bardzo. Mnie to się wogóle nic nie chce robić.

Ale pochwalę się: właśnie się spakowałam. Torba czeka, jeszcze jakieś drobnostki, ale to mniej ważne. Teraz muszę spakować dzidzię, tylko kompletnie nie wiem, co konkretnie wziąść. Niech mi ktoś pomoże!

Wiecie co..........kupilismy Emilce na allegro spiworek no i zdecydowalam z ekupimy taki wiekszy by na dluzej starczyl..:-) no i nie doczytalam.ja myslalam ze spiworek jest dlugi na 120 cm.a okazalo sie ze on jest na dziecko o wzrosice 120:-D :-D :-D normlanie ja sie w nim wyspie............... ale ze mnie osiol jest.......Paweł ma za to ubaw:-D :-D :-D i Emilka bo ma sie czym wlasnie bawic:-D :-D :-D :-D

No staram sie nie szalec, ale jakos strasznie mnie ciagnie do sprzatania. :tak:

Tynka, no to bedzie jak znalazl, jak Emilka bedzie chciala z chlopakiem pod namiot kiedy pojechac. :tak: ;-)

reklama
Do góry