reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Stycznióweczki, które mają już dzieci

reklama
Tak sie wnerwilam, ze juz zaczelam pisac do Tynki zamiast Skakanki. Sorki... :zawstydzona/y:
No ale wszystkie wiecie o co chodzi. :tak:

Haha nie spodziewałam się,że to może kogoś też zdenerwować:-)ale dzięki znaczy,że nie jest ze mną tak źle;-);-)

Skakanka Wszystkiego najlepszego dla całej urodzinowej rodzinki :-):-) Spóźnione ale szczere :tak::-D Torty piękne, naprawdę super:-) Natalka uśmiechnięta czyli zadowolona z urodzin i to najważniejsze, a świeczek jeszcze tyle przed nią do dmuchania że hohohoh ;-):-) Nie przejmuj się jakąś głupią babą, my Sandrunie też uczyliśmy dmuchać na roczek i jak doszło co do czego to bardziej opluła tort niż zdmuchnęła świeczkę :laugh2:

Karlam fajnie przeczytać coś miłego z rana:-)bo humor mam do dupy po ciężkiej nocy, Natalka znów źle spała:wściekła/y:nie wiem czy to drugi ząbek co się wyżyna czy może znów zapowiedź jakiegoś przeziębiebienia(odpukać). Wierciła się okropnie więc spałam półprzytomnie a o 5 już nie mogłam zasnąć do 6.30 a potem jak zasnęłam to się obudziła o 7.15. A teraz poszła spać ale ja nie umiem spać na zawołanie.A w ogóle to jeszcze Mariusz przyszedł wczoraj wku...,że się nie wyrabia z robotą pod koniec roku, jakieś rozliczenia, i jeszcze mu dorzucają. Stwierdziłam,że na mnie krzyczy a on na to,że chyba nie słyszałam jak on krzyczy, więc już sie do niego wolałam nie odzywać. Rozumiem go,że jest wkurzony tą robotą i mam nadzieję,że uda mu się przenieść ale im wygodnie jak on tam jest bo się na wszystkim zna ale zero szacunku i szans na awans bo dobrze jak jest na tym stanowisku na którym jest więc go blokują.:wściekła/y::wściekła/y:

Przeprowadzilam dzis doswiadczenie na Emilce:tak: :-) .Mam taka mala 30 cm sztuczna choinke i ja wyciagnelam , chcialam sprawdzic jak dlugo mala bedzie sie nia interesowac.......... no i w sumie moze trwalo to z 5 minut:-D pozniej zaloze lampki i zobacze jak bedzie;-) :tak: :-D :-D :-D

Xmamuska wielkie dzięki. Z tą świeczką to się nie przejęłam bo skąd miała wiedzieć jak się dmucha skoro rodzice jej nie nauczyli;-)A ta kobieta to dobra znajoma mojej mamy, ogólnie ją lubię ale coraz mniej:-Dbo takie wbijanie szpilek mnie denerwuje, to chyba jakaś zazdrość i chęć dowartościowania się. Jej samej życie niezbyt się ułożyło ale raczej nie potrafi się przyznać do błędu, wszyscy są tacy i owacy a ona jest :cool2:Jednego syna rozpuściła a na drugiego nadaje i teraz robi to samo ze swoją wnuczką, przyszywaną co prawda do tego Murzynką bo dziewczyna jej syna się puściła z Murzynem i wmawiała mu,że to jego dziecko bo on ma ciemną karnację:-Di ona też była przekonana,że to jego dziecko bo mieli Węgra w rodzinie jak to tłumaczyła babcia:-)Oczywiście wszyscy się z nich śmiali i dopiero po roku albo dłużej przejrzała na oczy po tym jak jej koleżanki starały jej się przetłumaczyć a ona nadal swoje.Oczywiście najbiedniejsza jest ta Martynka,matka latawica ma ją gdzieś i w takim miasteczku ogólnie przerąbane.
Się rozpisałam na temat niewart zbytnio uwagi:-);-)

reklama
Tynka z lampkami i bombkami podejrzewam będzie gorzej;-);-):-DMy mamy małą choinkę i bombki nietłukące takie jak ping-pongi:-)a dużej choinki i tak nie ma gdzie postawić już:wściekła/y:będą musiały jej wystarczyć choinki u dziadków.

Do góry