reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stycznióweczki, które mają już dzieci

Dzięki za życzenia Monika:-)A torty zamówione choć mogłabym skłamać,że mam taki talent;-);-);-)

Co mnie lekko wnerwiło wczoraj...Mama była na spacerze wczoraj z Natalką i ze swoją znajomą i gdy mama jej powiedziała,że Natalka nie zdmuchnęła świeczki to ta powiedziała,że jak to nie umiała zdmuchnąć świeczki bo jej wnuczka umiała:cool2::dry:.A ja się głupotami przejmuję:-D

reklama
Skakanka nie przejmuj się tą babą :baffled: Moja siostrzenica przed roczkiem trenowała dmuchanie. Czasem jej wyszło a czasem nie, no i oczywiście w tak ważnej chwili jak dmuchanie świeczek urodzinowych nic jej z tego dmuchania nie wychodziło. My musieliśmy jej pomóc. :tak: Ale to chyba normalne u tak małych dzieci ;-)

Ja tez bym sie ta baba nie przejmowala. Jak Emilka dmuchnie to dmuchnie a jak nie to nie i juz :) na nasza pomoc zawsze mzoe liczyc :-D

To zawsze tak jest, że jeden przed drugim chce postawić swoje dziecko na piedestale, żeby ta druga osoba była zazdrosna.

Niestety potem odbija się to na dzieciach :no:

Kazda mama jest dumna ze swojego dziecka i to chyba normlane ale uwazam ze takie gadanie z pogarda "bo moje juz robi to i to a twoje to jeszcze nie????" jest chamskie i swiadzcy o glupocie matki:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: . Madra mama wie ze kazde dziecko rozwija sie indywidualnie i ze na wszytsko przyjdzie czas i juz.:tak: :-D :-D :-D

reklama
Tynka, pewnie jest 10 innych rzeczy, ktore Emilka robi, a dzidzia tego babska :wściekła/y: jeszcze nie.
Nie ma co sie przejmowac takim glupim gadaniem.

Do góry