reklama
Anisen
kochamy Cię mocno
Laktator ręczny AVENT Naturally ISIS+butelka 125ml (3578258610) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
mój jest taki jak w tej aukcji
mój jest taki jak w tej aukcji
milusia - ja słyszałam od dziewczyn, że laktator ręczny to straszna męka :/ Podobno ręka bardzo boli. Jakoś sobie nie wyobrażam, trzymać dziecka na rękach, trzymac lakator i jeszcze pompować :/
A jeżeli chodzi o używany tak jak mówi Anisen to w życiu bym nie kupiła! Laktator jest sprawą indywidualną i takich rzeczy raczej używanych się nie kupuje. Ale to oczywiście moje zdanie (tak mi powiedziano też na szkole rodzenia i inne dziewczyny).
A jeżeli chodzi o używany tak jak mówi Anisen to w życiu bym nie kupiła! Laktator jest sprawą indywidualną i takich rzeczy raczej używanych się nie kupuje. Ale to oczywiście moje zdanie (tak mi powiedziano też na szkole rodzenia i inne dziewczyny).
Kochane co myslicie o tym zestawie????
AVENT LAKTATOR NATURAL VIA BUTELKI POJEMNIKI (3553127468) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Ostatnia edycja:
milusia21
Fanka BB :)
ale ja nie pisałam nic o używanym,ja planowałam nowy kupić też myślę że takie rzeczy to raczej nowe trzeba.Elektryczne są fajne ale drogie,chyba że macie jakieś sprawdzone a dobre to dajcie linka
JA ogólnie butelki,smoczki to tylko avent już przetestowane i te zostaną,ale nad laktatorem to sie głowie
JA ogólnie butelki,smoczki to tylko avent już przetestowane i te zostaną,ale nad laktatorem to sie głowie
milusia - wiem, że drogie ale myślę że jak będziesz musiała laktator już kupić to warto dołożyć A czemu chcesz już kupić laktator? Wiesz już, że będzie Ci potrzebny? Ja z moim M się umówiłam że poszukamy jaki chcemy a jak się okaże w szpitalu, że potrzebny to pobiegnie do sklepu
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Ja miałam aventa ręczny i bardzo sobie chwaliłam... nic nie bolało i nie było ciężko... Będzie też na teraz.
Ściągałam sporo bo przez pierwsze 3 miesiące karmiłam jedną piersią na jeden posiłek a z drugiej ściągałam i mroziłam. Później ściągałam po karmieniu i te "resztki" też zbierałam przez cały dzień w lodówce i porcję taką mroziłam - było jak znalazł jak mleka mi brakowało już w 7 miesiącu.
Elektyczne są fajne ale drogie... ja wcale nie odczuwałam potrzeby.
Bandyta super wózek!! Kurcze za taką cene to sama bym kupiła bez wahania! :-)
Ciuszki też fantastyczne! Zazdroszczę wam tych zakupów!
Ściągałam sporo bo przez pierwsze 3 miesiące karmiłam jedną piersią na jeden posiłek a z drugiej ściągałam i mroziłam. Później ściągałam po karmieniu i te "resztki" też zbierałam przez cały dzień w lodówce i porcję taką mroziłam - było jak znalazł jak mleka mi brakowało już w 7 miesiącu.
Elektyczne są fajne ale drogie... ja wcale nie odczuwałam potrzeby.
Bandyta super wózek!! Kurcze za taką cene to sama bym kupiła bez wahania! :-)
Ciuszki też fantastyczne! Zazdroszczę wam tych zakupów!
Załączniki
milusia21
Fanka BB :)
kaha wydaje mi się że mi będzie potrzebny już w szpitalu,z chłopcami na 3dobe miałam takie nawały pokarmu że przez to dostałam temp i dreszczy,więc teraz od razu mam zamiar ściągać żeby nie wywołać stanu zapalnego.A u nas sam taki laktator bez butelek 200zł...więc chce miec już zestaw a zamierzam karmić piersią(walczyć o mleko) więc myślę że na pewno się przyda,tym bardziej że zamierzam zostawiać czasem małą z tatusiem to se ściągne mleczko i tatuś da se radę:-)
ja miałam ręczny z lovi(pożyczony w sumie był od przyjaciółki)i bardzo sobie chwaliłam,ale fakt ręka trochę bolała...
ja miałam ręczny z lovi(pożyczony w sumie był od przyjaciółki)i bardzo sobie chwaliłam,ale fakt ręka trochę bolała...
reklama
diablica3010
mama na cały etat
ja miałam identyczny jak fifka...w sumie musze go poszukac....i chwale sobie. nie był elektryczny. ręka nie bolała