reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Słoneczka rosną, czyli waga i inne wymiary szczęścia :)

reklama
Z siusiakiem nadal mały problem ale nic z tym nie będę robić :no:

Ja jestem ciekawa co nasza powie na Nikusiowego siusiaka, bo nadal ma przyklejoną skórkę praktycznie z całej lewej strony, pewnie też karze jeszcze zostawić. Aż się dziwię, że się nie odkleiła, bo ostatnio ulubioną zabawką mojego dziecka jest siusiak, jak się robi cicho w pokoju to wiadomo czym się bawi, kładzie się na łóżku ściąga spodnie i majtki (czasem do kolan, czasem całkiem i skarpetki :-D) i otwiera go i zamyka, a jak nas zobaczy to się bardo cieszy i nam pokazuje :szok:. Muszę poczytać czy to dozwolone :confused:

A tak w ogóle to na bilans idziemy w środę na 8-30, więc ok. 7-00 musimy wstać, nie wiem jak ściągnę dziecko w wyrka, bo teraz jeszcze śpi a jest 9-43 :szok:, chyba nie pozwolęmu na drzemkęipołożę wieczorem o18-00 :sorry2:.

Nam powiedziano w przychodni, że bilansu 2-latka nie trzeba robić :confused::eek:, ale jak chcemy to zrobią :-D.
My chcemy :tak:bo Mati był ostatnio ważony ponad rok temu :rofl2:, ale czekamy aż ta epidemia chorób się trochę uspokoi, choć u nas też jest osobne wejście dla dzieci zdrowych.
Narazie mogę podać stan uzębienia :-D: 15 szt. ( w tym jedna piątka ... dziwne ;-)
A wzrost zmierzę jak dziecię wstanie ;-)

No u nas też osobne wejście dla dzieci zdrowych, ale do Emilki choróbsko się przyplątało jakimś cudem, więc masz rację, przeczekaj :tak:

Geperty u nas jak tylko Hubcio jest na golaska to tez zaraz bawi sie siusiakiem. Wydaje mi sie ze to normalne ale jak bys miala jakies spotrzezenia w tym kierunku to bede wdzieczna za jakies rady. Mam pytanie czy sciagacie skorke z siusiaka przy kapieli?

reklama
Filip wydłuża sobie susiaka:-D, jeszcze trochę, to będzie go miał do kolan:szok:
a napletek ładnie mu schodzi. j go nie kąpie, wiec przy kąieli nei ściagam go, ale czasami przy wycieraniu.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry