reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe Słoneczka rosną, czyli waga i inne wymiary szczęścia :)

reklama
Z siusiakiem nadal mały problem ale nic z tym nie będę robić :no:

Ja jestem ciekawa co nasza powie na Nikusiowego siusiaka, bo nadal ma przyklejoną skórkę praktycznie z całej lewej strony, pewnie też karze jeszcze zostawić. Aż się dziwię, że się nie odkleiła, bo ostatnio ulubioną zabawką mojego dziecka jest siusiak, jak się robi cicho w pokoju to wiadomo czym się bawi, kładzie się na łóżku ściąga spodnie i majtki (czasem do kolan, czasem całkiem i skarpetki :-D) i otwiera go i zamyka, a jak nas zobaczy to się bardo cieszy i nam pokazuje :szok:. Muszę poczytać czy to dozwolone :confused:

A tak w ogóle to na bilans idziemy w środę na 8-30, więc ok. 7-00 musimy wstać, nie wiem jak ściągnę dziecko w wyrka, bo teraz jeszcze śpi a jest 9-43 :szok:, chyba nie pozwolęmu na drzemkęipołożę wieczorem o18-00 :sorry2:.

Nam powiedziano w przychodni, że bilansu 2-latka nie trzeba robić :confused::eek:, ale jak chcemy to zrobią :-D.
My chcemy :tak:bo Mati był ostatnio ważony ponad rok temu :rofl2:, ale czekamy aż ta epidemia chorób się trochę uspokoi, choć u nas też jest osobne wejście dla dzieci zdrowych.
Narazie mogę podać stan uzębienia :-D: 15 szt. ( w tym jedna piątka ... dziwne ;-)
A wzrost zmierzę jak dziecię wstanie ;-)

No u nas też osobne wejście dla dzieci zdrowych, ale do Emilki choróbsko się przyplątało jakimś cudem, więc masz rację, przeczekaj :tak:

Geperty u nas jak tylko Hubcio jest na golaska to tez zaraz bawi sie siusiakiem. Wydaje mi sie ze to normalne ale jak bys miala jakies spotrzezenia w tym kierunku to bede wdzieczna za jakies rady. Mam pytanie czy sciagacie skorke z siusiaka przy kapieli?

reklama
Filip wydłuża sobie susiaka:-D, jeszcze trochę, to będzie go miał do kolan:szok:
a napletek ładnie mu schodzi. j go nie kąpie, wiec przy kąieli nei ściagam go, ale czasami przy wycieraniu.

Do góry