reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Słoneczka rosną, czyli waga i inne wymiary szczęścia :)

ciekawe czy Niko da sobie zajrzec, chociaz na genetycznych ladnie pokazal zeby ale to byla prawdziwa lekarka z powolania:tak:

reklama
A ja wczoraj kupiłam zestaw lekarski za 6zł i badam Nikusia, a on mnie :tak:, poszłam za radami i wolę go przygotować, bo jak miał serie chorób, to nie na widok pani doktor płakał. Nikuś pięknie daje sobie obejrzeć ząbki i gardełko :tak:, ale zobaczymy w realu jak będzie.

Masiula, chyba Aniay oduczała Oli jakiś czas temu i takie rękawiczki jej zakładała na noc :tak:.

My po bilansie.
Waga 12,5 kg
wzrost 84,5cm
zebow 16

Ale zadowolona to ja nie jestem.
Najpierw pielegniarka Roberta wmierzyla i wyszlo 83cm :szok:, potem jak Jej powiedziala, ze to jest niemozliwe, bo w domu mi wychodzi 87, to zmierzyla jeszcze raz i wyszlo Jej 84,5.
Stwierdzilam, ze nie bede sie z baba spierac, bo swoje wiem, no ale oczywiscie sie doczepila, ze jest za niski, bo na 5 centylu jej sie miesci, a z waga na 15.
U mnie wychodza obie rzeczy na 25. :dry::dry:
No i mamy skierowanie do okulisty i na morfologie i mocz, tak profilaktycznie.
Bo jedno oczko mu ucieka, a reszte, dlatego, ze jeszcze nie mial robionych a trzeba niby.
Zobaczymy co wyjdzie.

Aph to ile mam ci wpisać do grupowej tabelki?
U Nas za to mieli źle przyklejoną miarę do ściany i Nikuś w kwietniu miał 89cm :szok:, a tak naprawdę miał 82cm, teraz ma 88cm, a ja wezmę miarę i sprawdzę czy zmienili :-p.
Ciekawa jestem czy Nikuś też dostanie skierowanie na badania krwi i moczu, poza tym jemu też oko ucieka, po tatusiu :-(.

reklama
Hubcio:
waga 12.20
wzrost 87cm
zabki 16.
Reszta o,k procz tego ze bardzo czesto choruje na zapalenie uszu i juz sama nie wiem co z tym robic.
Lekarke bardzo lubi ale to juz moja praca bo zawsze mu tlumacze co bedziemy robic. Kiedys na sam widok gabinetu dostawal spazmow a teraz ladnie pokazuje gardelko uszko i gleboko oddycha jak pani go oslu****e a potem biegnie razem z nia po lizaka i naklejke.:-D:-D:-D:-D

Do góry