reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Słoneczka rosną, czyli waga i inne wymiary szczęścia :)

reklama
aniay super!! az z ciekawosci zmierzylam przed chwila Nikusia ale nam przybyl tylko jeden cm :-) ale zawsze cos:tak: on i tak bedzie wysoki po nas:tak:
a na wage mam nadzieje ze go wrzuca w poniedzialek na szczepieniu( choc tutaj nie zawsze tak robia:angry:)

martuchaa ja uz od dawna waze oli na zwyklej wadze razem z sobaa
bo lekarz to mi ja ostatnio na 6mcy zwazyl:p
ale za dwa tygodnie lece do polski to ja dokladnie zwaze i zmierze

aniay super!! az z ciekawosci zmierzylam przed chwila Nikusia ale nam przybyl tylko jeden cm :-) ale zawsze cos:tak: on i tak bedzie wysoki po nas:tak:
a na wage mam nadzieje ze go wrzuca w poniedzialek na szczepieniu( choc tutaj nie zawsze tak robia:angry:)
Moj pediatra nie odpuscilby wazenia, dla niego to priorytet..:dry::angry:;-)

Moj pediatra nie odpuscilby wazenia, dla niego to priorytet..:dry::angry:;-)

Tutaj to wyglada zupelnie inaczej!! Przynajmniej u nas pediatra widzi sie z dzieckiem jak sa juz wieksze problemy:wściekła/y::wściekła/y: na poczatku bylam w szoku ale nic tylko trzeba bylo sie do tego przyzwyczaic ... ja tez ostatnio widzialam sie z lekarzem ktory ogladal Nikusia na bilancie na 8 miesiecy!!co miesiac chodzilismy na wazenie na baby clinic ale juz po ukonczeniu roku 'nie jest to konieczne'
ale zawsze jak jestesmy w PL robimy kontrole prywatnie bo ja wole byc spokojna:tak:

aniay chyba tez kupie ta wage domowa hehe:-)

reklama
ostatnio jak pisalam o wadze Nikusia(wtedy jak mial rotawirusa) to mial okolo 9kg a teraz wazylam go po przjezdzie i ma 10,080:-):-):-)

Do góry