reklama
K
konto usuniete
Gość
aniay super!! az z ciekawosci zmierzylam przed chwila Nikusia ale nam przybyl tylko jeden cm :-) ale zawsze cos on i tak bedzie wysoki po nas
a na wage mam nadzieje ze go wrzuca w poniedzialek na szczepieniu( choc tutaj nie zawsze tak robia)
a na wage mam nadzieje ze go wrzuca w poniedzialek na szczepieniu( choc tutaj nie zawsze tak robia)
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
martuchaa ja uz od dawna waze oli na zwyklej wadze razem z sobaa
bo lekarz to mi ja ostatnio na 6mcy zwazyl
ale za dwa tygodnie lece do polski to ja dokladnie zwaze i zmierze
bo lekarz to mi ja ostatnio na 6mcy zwazyl
ale za dwa tygodnie lece do polski to ja dokladnie zwaze i zmierze
Skakanka
Mamy styczniowe 2007 Mama wyrodna;-)
Moj pediatra nie odpuscilby wazenia, dla niego to priorytet..;-)aniay super!! az z ciekawosci zmierzylam przed chwila Nikusia ale nam przybyl tylko jeden cm :-) ale zawsze cos on i tak bedzie wysoki po nas
K
konto usuniete
Gość
Moj pediatra nie odpuscilby wazenia, dla niego to priorytet..;-)
Tutaj to wyglada zupelnie inaczej!! Przynajmniej u nas pediatra widzi sie z dzieckiem jak sa juz wieksze problemy na poczatku bylam w szoku ale nic tylko trzeba bylo sie do tego przyzwyczaic ... ja tez ostatnio widzialam sie z lekarzem ktory ogladal Nikusia na bilancie na 8 miesiecy!!co miesiac chodzilismy na wazenie na baby clinic ale juz po ukonczeniu roku 'nie jest to konieczne'
ale zawsze jak jestesmy w PL robimy kontrole prywatnie bo ja wole byc spokojna
aniay chyba tez kupie ta wage domowa hehe:-)
Elma
Małgosia
Nadia zwazona Mierzy 80 cm i waży 9000g.
reklama
K
konto usuniete
Gość
ostatnio jak pisalam o wadze Nikusia(wtedy jak mial rotawirusa) to mial okolo 9kg a teraz wazylam go po przjezdzie i ma 10,080:-):-):-)
Podziel się: