reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
my dziś zaliczyliśmy odre-świnke-różyczkę. i przy okazji pomiary:
waga 11,75 kg, wzrost 80 cm
----------------
zmiana waga nie 11,75 tylko 11,45 - spojrzałam dokłądniej w książeczkę zdrowia :-)
----------------
zmiana waga nie 11,75 tylko 11,45 - spojrzałam dokłądniej w książeczkę zdrowia :-)
geperty
Mamy styczniowe 2007 Kasia Mamusia Nikusia
my dziś zaliczyliśmy odre-świnke-różyczkę. i przy okazji pomiary:
no to Filipek niezła sztuka, gratulacje !
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
mysmy na odre rozyczk ei swienke szczepili sie jakies 2 tyg temu i po tygodniua dokladnie na 8 dzien po szczepieniu wyszla goraczka co bylo efektem poszczepiennym :-( przy tej szczepionce takie cos wychodzi wlasnie po tygodniu, a no wzrostu nei mierzylismy a waga 9160
AbEjA
Mamy styczniowe 2007
My sie na to szczepilismy w lutym
Wczoraj ważyłam Zuzke na domowej wadze i wyszło mi 10,4 (tak więc zdaje sie wylatała jakiś kilogram od ostatniego wazenia w przychodni, albo waga nie ten teges)
Mierzy 76 cm - mierzona miarką naścienną, którą dostała w prezencie od ciotki. Aktualnie uczymy się grzecznego stawania pod ścianą celem dokonania pomiarów. Ale jak sie ma motylki w tyłku to cięzko to wychodzi..
Wczoraj ważyłam Zuzke na domowej wadze i wyszło mi 10,4 (tak więc zdaje sie wylatała jakiś kilogram od ostatniego wazenia w przychodni, albo waga nie ten teges)
Mierzy 76 cm - mierzona miarką naścienną, którą dostała w prezencie od ciotki. Aktualnie uczymy się grzecznego stawania pod ścianą celem dokonania pomiarów. Ale jak sie ma motylki w tyłku to cięzko to wychodzi..
AbEjA
Mamy styczniowe 2007
aga, ano pla ambitny. dziś wykupiłam diete wraz z zestawem ćwiczeń, ma przyjść w niedzielę ok 11, tak zebym mogła zacząc od poniedziałku.
Wpisałam sobie cel 50 kg zeby sie bardziej zmotywowac, ale jak schidne 15 kg to będzie wystarczająco. Wczoraj jak pierwszy raz od pół roku stanęłam na wagę to się zszokowałam...
Wpisałam sobie cel 50 kg zeby sie bardziej zmotywowac, ale jak schidne 15 kg to będzie wystarczająco. Wczoraj jak pierwszy raz od pół roku stanęłam na wagę to się zszokowałam...
reklama
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
no motywacja najwazniejsza. czasem tak jest, że lepiej wage wyrzucic z domu, tyle ze jak juz cialo zaczyna przeszkadzac to pojawia sie problem. powodzenia i aby przepisy w dietce smaczne byłyaga, ano pla ambitny. dziś wykupiłam diete wraz z zestawem ćwiczeń, ma przyjść w niedzielę ok 11, tak zebym mogła zacząc od poniedziałku.
Podziel się: