reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Słoneczka rosną, czyli waga i inne wymiary szczęścia :)

reklama
Mati rysuje kredkami świecowymi ... po kartce ... ale również po sofie :baffled::-D:sorry2:

Tika moze mu kolor nie odpowiada i chce wprowadzic zmiany do domu:-D:-D

Dziewczyny a co do jedzenia to Nikolas od paru dni rano zjada na sniadanie 350ml mleka:szok::szok: zawsze zjadal 250 a teraz jak sie skonczy to krzyczy ze chce jeszcze!!
Zastanawiam sie czy nie ma jakiegos braku wapnia albo cos innego:baffled::confused:

A podajecie moze jakies witaminy typu Cebion?

Martuchaa, ja nie daję Antkowi dodatkowych witamin, bo on je dużo warzyw, owoców i soków. Czasem daję mu tylko vibovit do picia, ale to naprawdę rzadko. A co do brakujacego wapnia, to oglądałam ostatnio program, gdzie wypowiadał się pediatra i mówił, że mleko nie dostarcza wcale tak dużo wapnia i białka jak nam sie wydaje. Mówił, że łyżeczka twarożku zawiera więcej wapnia i białka niż litr mleka:baffled::sorry2:

:szok::szok::szok: Antosiowa dobrze ze mi powiedzialas!! ogolnie Niko tez je sporo warzyw i owocow, jakies tam danonki itd ale myslalam ze wystarczajaco wapnia dostarczy mu mleko!!! lece przejrzec moja madra ksiazke co by mu tu podawac do jedzonka z wapniem:tak::tak:
No i na sniadanko wciagniemy jutro twarozek:sorry2::-)

Tika juz w ktoryms poscie pisalam ale mi wykasowalo go:wściekła/y::wściekła/y:
ale ty masz przepieknego synka!! pierwszy raz go widze na duzym zdjeciu!!
:szok::szok::szok::szok: i te oczy .... MASAKRA JAKI PRZYSTOJNIAK!!!!!!!:tak::tak::tak::tak:

Martuchaa ... dziękujemy za miłe słowa :-):-D;-)
... no ale przecież wszystkie nasze styczniaki to najpiękniejsze dzieciaki :cool2::cool2::-):-):tak::tak:

Mati znów załapał komplementa :-D:-D:-D ale cóż, to najprawdziwsza prawda.:tak:

ALe faktem jest też prawda którą wygłosiła Ticzka - styczniaki są naj naj naj :-):-):-)

Dziękujemy :-D:-)

Fogia a ty mi nie mów ze Nadia niesamowita bo twój Filip to już rysuje, śpiewa i tańczy:szok: Widziałam w opisie na GG. To dopiero jest niesamowite:tak:

Elma zapomniałaś dodać, że jeszcze potrafi czytać :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D. Jest przecudny w tym wszystkim co robi, w tym nieustannym nas naśladowaniu. Pierwszy rysunek Fifcia wisi w pokoju na honorowym miejscu i nosi tytuł "mazaje" :-):-D Z tych wszystkich czynności to najgorzej wychodzi mu tańczenie, a tak marzyłam, że go do zespołu ludowego zapiszę ........;-)

Martucha ja podaje Julce cebion multi. ale dlatego ze podaje jej zelazo, a to musi byc w towarzystwie witamin. a co do twarozka to u nas jest ble i Jula sie go nie chwyci:no:, ale moze za jakis czas znowu sprobuje jej go podac:tak:

reklama
Elma nie moge Nadia jest poprostu boska na tym koniku i jak pieknie go ujezdza poprostu super. Tika oczywiscie masz racje nasze styczniaki sa naaaajpiekniejsze:-):-):-):-):-):-):-)

Do góry