reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Słoneczka rosną, czyli waga i inne wymiary szczęścia :)

reklama
aniay super!! az z ciekawosci zmierzylam przed chwila Nikusia ale nam przybyl tylko jeden cm :-) ale zawsze cos:tak: on i tak bedzie wysoki po nas:tak:
a na wage mam nadzieje ze go wrzuca w poniedzialek na szczepieniu( choc tutaj nie zawsze tak robia:angry:)

martuchaa ja uz od dawna waze oli na zwyklej wadze razem z sobaa
bo lekarz to mi ja ostatnio na 6mcy zwazyl:p
ale za dwa tygodnie lece do polski to ja dokladnie zwaze i zmierze

aniay super!! az z ciekawosci zmierzylam przed chwila Nikusia ale nam przybyl tylko jeden cm :-) ale zawsze cos:tak: on i tak bedzie wysoki po nas:tak:
a na wage mam nadzieje ze go wrzuca w poniedzialek na szczepieniu( choc tutaj nie zawsze tak robia:angry:)
Moj pediatra nie odpuscilby wazenia, dla niego to priorytet..:dry::angry:;-)

Moj pediatra nie odpuscilby wazenia, dla niego to priorytet..:dry::angry:;-)

Tutaj to wyglada zupelnie inaczej!! Przynajmniej u nas pediatra widzi sie z dzieckiem jak sa juz wieksze problemy:wściekła/y::wściekła/y: na poczatku bylam w szoku ale nic tylko trzeba bylo sie do tego przyzwyczaic ... ja tez ostatnio widzialam sie z lekarzem ktory ogladal Nikusia na bilancie na 8 miesiecy!!co miesiac chodzilismy na wazenie na baby clinic ale juz po ukonczeniu roku 'nie jest to konieczne'
ale zawsze jak jestesmy w PL robimy kontrole prywatnie bo ja wole byc spokojna:tak:

aniay chyba tez kupie ta wage domowa hehe:-)

reklama
ostatnio jak pisalam o wadze Nikusia(wtedy jak mial rotawirusa) to mial okolo 9kg a teraz wazylam go po przjezdzie i ma 10,080:-):-):-)

Do góry