reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Słoneczka rosną, czyli waga i inne wymiary szczęścia :)

reklama
Oj, ja jeszcze o jesiennych zakupach nawet nie myslalam, choc jak narazie mamy ogrom ubran , ktore podostawalismy od znajomych,a z butami jak zwykle bedzie problem, wiec sobie zostawie ta przyjemnośc jeszcze na jakis czas :-)

Ja mam jedne buty na jesień dla Nikusia rozm.22, Clark's używane, ale w bdb stanie więc nie muszę się martwić, a poza tym to wiosenne Bartki rozm.21 jeszcze są dla niego dobre, więc może ponosi jeszcze do października :confused:.

My wlasnie przejzelismy garderobe Hubcia i cale szczescie bluzeczki w ktorych chodzil wiosna sa na niego jeszcze dobre wiec mam nadzieje ze przechodzi rowniez jesien i dopiero na zime bede musiala mu cos kupic a wtedy zaczna sie wyprzedaze i badzie mozna kupic cos fajnego duzo duzo taniej. Buciki jedne juz zakupilismy (adidaski) teraz polujemy na jakies polobuciki.

Ja zrobiłam przegląd ubranek i wiem już, że bodziaki i bluzeczki są dobre, za to ze spodni mój synuś wyrósł. Rajstopy mam i to cale mnóstwo, ale ze skarpetkami problem. Trza kupić.
W Poznaniu byliśmy na zakupach i niestety nie ma już promocji. Teraz już jest nowa, jesienna kolekcja. Najlepsze jest to, że już pokazały się czapki, szaliki i rękawiczki, a nawet kurtki i kombinezony zimowe :szok::szok::szok::szok::szok: A ceny oczywiście straszne :crazy: Ale z zimowymi zakupami to jeszcze trochę poczekam. Niestety zakupy na zimę mnie nie ominą :no::crazy:

Jesien to jeszcze pikuś, mnie przerażają zakupy na zimę:szok:. Jak zwykle będzie problem z butami:sorry2:, kurtki też nie mamy, no i czapki oczywiście, zadnych grubych spodni i w ogóle nic na zimę:baffled:. I na dodatek ja zimy nie cierpię:crazy:.

reklama
Do góry