reklama
Coyote
Mama Gracjana i Mateusza!
Oj, ja jeszcze o jesiennych zakupach nawet nie myslalam, choc jak narazie mamy ogrom ubran , ktore podostawalismy od znajomych,a z butami jak zwykle bedzie problem, wiec sobie zostawie ta przyjemnośc jeszcze na jakis czas :-)
geperty
Mamy styczniowe 2007 Kasia Mamusia Nikusia
Ja mam jedne buty na jesień dla Nikusia rozm.22, Clark's używane, ale w bdb stanie więc nie muszę się martwić, a poza tym to wiosenne Bartki rozm.21 jeszcze są dla niego dobre, więc może ponosi jeszcze do października .
My wlasnie przejzelismy garderobe Hubcia i cale szczescie bluzeczki w ktorych chodzil wiosna sa na niego jeszcze dobre wiec mam nadzieje ze przechodzi rowniez jesien i dopiero na zime bede musiala mu cos kupic a wtedy zaczna sie wyprzedaze i badzie mozna kupic cos fajnego duzo duzo taniej. Buciki jedne juz zakupilismy (adidaski) teraz polujemy na jakies polobuciki.
Ja zrobiłam przegląd ubranek i wiem już, że bodziaki i bluzeczki są dobre, za to ze spodni mój synuś wyrósł. Rajstopy mam i to cale mnóstwo, ale ze skarpetkami problem. Trza kupić.
W Poznaniu byliśmy na zakupach i niestety nie ma już promocji. Teraz już jest nowa, jesienna kolekcja. Najlepsze jest to, że już pokazały się czapki, szaliki i rękawiczki, a nawet kurtki i kombinezony zimowe A ceny oczywiście straszne Ale z zimowymi zakupami to jeszcze trochę poczekam. Niestety zakupy na zimę mnie nie ominą
W Poznaniu byliśmy na zakupach i niestety nie ma już promocji. Teraz już jest nowa, jesienna kolekcja. Najlepsze jest to, że już pokazały się czapki, szaliki i rękawiczki, a nawet kurtki i kombinezony zimowe A ceny oczywiście straszne Ale z zimowymi zakupami to jeszcze trochę poczekam. Niestety zakupy na zimę mnie nie ominą
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Jesien to jeszcze pikuś, mnie przerażają zakupy na zimę. Jak zwykle będzie problem z butami, kurtki też nie mamy, no i czapki oczywiście, zadnych grubych spodni i w ogóle nic na zimę. I na dodatek ja zimy nie cierpię.
MamaAntosia
No własnie w tamtym roku oddałam dwa kombinezony, ale i tak były typowo chłopięceDobrze, że nie musisz kupować tych najmniejszych rzeczy zimowych, bo będziesz miala pewnie coś jeszcze po Antku.
reklama
MamaAntosia
O tak... wszystko będzie różoweNo to jednak zakupy cię nie ominą Ale może to i dobrze. Teraz będziesz mogla kupić różowe ;-)
Podziel się: