reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Słoneczka rosną, czyli waga i inne wymiary szczęścia :)

Monia to ma dosc mala noge w porownaniu do reszty:confused:;-)ale rozmiar tez rozmiarowi nie rowny.....na Marte to chyba beda dobre buty z jesieni rozmiar 20 wtedy troche za duze....no fajnie by bylo ;-).Monia no to ci sie udal zakup:tak:

reklama
a propos garderoby jesiennej to dziewczynki w dużych tesco pojawiła się już nowa dziecięca kolekcja cheerokee. Jest Super, ubranka są cudne. Dla dziewczynek na jesień króluje fiolet i wrzos. I ceny są całkiem przystępne np. dwupak bluz z długim rękawem 19 pln.

Antosiowa hahaha:-DAntos-terminator hehe;-) A moje laskibardzo lubia rozowy:-D;-)
ja tez kocham rozowy:-):-D:-D

Monia ale masz fajnie z tymi "bartkami", ciekawe czy u mnie tez jest jakas przecena, bo dopiero co kupilam buty za 130 a juz nowe zaraz trzeba kupowac...:dry:

u nas rozmiar butow 22(sandalki - minimalnie przyduzawe)

waga i wzrost ???? nie mam pojecia ale gdzie w dole tabeli stoimy jak zawsze:sorry2:

Abeja widzialam te ciuszki - faktycznie swietne:tak:

O sobie to ja już nawet nie myślę:-D... choć już sie w nic nie mieszczę:sorry2:

Mialam na myśli Antośka i ewentualne bliźniaki ;-):-D:-p

Jakiś tydzień temu w Plusie były kurtki przeciwdeszczowe na cienkim polarku za 20 zeta. Witek dostał od cioci ;-):-D
A w niedzielę wybieramy się na zakupy do Poznania. Muszę do tego czasu przejrzeć garderobę Witka by stwierdzić co muszę mu dokupić. Może nam też się coś skapnie :-D

Fajnie wam z tym tesco,umnie niem,tzn jest ale malutki i sama spozywka:-:)crazy: ale pomysle o wypadzie do sasiedniego miasta (lubina) tam jest duze tesco:tak:

Dziewczyny jak będziecei chciały to od połowy września (bo dopiero wtedy otwierają u nas tesco, a niestety jestem niejeżdżąca żeby dojechać do większego miasta) mogę wam popatrzeć na kolekcję cheerokee, z reguły i tak tutaj jest sporo taniej. Więc jeżeli któraś będzie chciała to mogę służyć pomocą. Tutaj często praktycznie takie same ciuszki jak cheerokee są firmowane przez tesco i są połowe tańsze.

reklama

Tfu tfu tfu ... wystarczy?

U nas jest małe tesco i też tylko ze spożywką. Ale w przyszłym miesiącu mają otworzyć duże tesco i mam nadzieję, że też będę mogła zobaczyć i kupić tą kolekcję ;-):-D A na razie pozostają nam zakupy w Poznaniu. I właśnie jutro jedziemy powydawać ciężko zarobioną kaskę ;-):-D:rofl2:

Do góry