reklama
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
U nas to samo... już od kilku miesięcy. Tylko widać, że do góry idzie, bo ubranka za krótkie;-).Emi już dłuugo na wadze stoi i nic nie przybiera...
MamaAntosia
Mnie na jesień czekaja podwójne wydatki;-)
MamaAntosia
Robiłam ostatnio przegląd, ale niewiele tego jest, trochę rzeczy oddałam po rodzinie, bo nie sądziłam, że tak szybko mi sie przydadzą. Z reszta jak będzie dziewuszka, to nie ma bata, różowości musza sie znaleźć w garderobie
no to jest jasne, że różowinki dla dziewczynki, bodziak już masz
ale takie po chłopcu też wykorzystasz, na małe wypady do błotka na przykład, jak Antoninka będzie tak lubiła wodę jak jej brat, to gwarantowanie się przydadzą.
ale takie po chłopcu też wykorzystasz, na małe wypady do błotka na przykład, jak Antoninka będzie tak lubiła wodę jak jej brat, to gwarantowanie się przydadzą.
MamaAntosia
Po tym moim chłopcu to tez niewiele zostanie, bo na nim sie ubrania palą, niszczy wszystko jak leci, rasowy zbój
reklama
Mnie na jesień czekaja podwójne wydatki;-)
A nie potrójne? ;-)
Przedwczoraj mierzyłam Witka ma 84 cm i ok 12,5 kg. Też z wszystkiego wyrósł. Muszę znowu zrobić przegląd ubrań w workach ;-) Acha, kupiliśmy synkowi butki Bartka na jesień, ale takie z zeszłej kolekcji. Byly przecenione z 95 na 59 zł Witek ma 20-21 rozmiar nogi (pani mierzyła specjalną miarą) a butki kupiliśmy na 22. Mam nadzieję, żę wystarczą mu na jesień
Podziel się: