reklama
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Różowy bodziak już ma;-)
Coyote
Mama Gracjana i Mateusza!
ale mnie teraz przeraziłyscie ta zimą, a ponoc ma byc ostra tegoroczna zima, w sumie to mam troche nadzieje, ze bedzie prawdziwa zima, bo Gracus dostal w tamtym roku na mikołaja sanki i tylko dwa razy na nich byl, bo az tyle sniegu bylo , hehehe, i na dodatek za pierwszym razem w nich zasnał :-) mam nadzieje, ze w tym roku bedzie mial okazje skorzystac z sanek...
a zakupy? jestem przerazona, musze kupic buty, ale zapewne kupie w Boti, bo tam zawsze maja takie na mojego synka, przynajmniej noga mu wchodzi :-)W tamtym roku tez mial dwie pary (bo wyrósł z jednej) zimowych butków z Boti i byłam zadowolona. A ubrania? no nie wiem, chyba jakies kurtki mam, ale czy beda dobre? Dopiero sierpien a my juz o zimie! No ale kiedy bedziemy myslec?
a zakupy? jestem przerazona, musze kupic buty, ale zapewne kupie w Boti, bo tam zawsze maja takie na mojego synka, przynajmniej noga mu wchodzi :-)W tamtym roku tez mial dwie pary (bo wyrósł z jednej) zimowych butków z Boti i byłam zadowolona. A ubrania? no nie wiem, chyba jakies kurtki mam, ale czy beda dobre? Dopiero sierpien a my juz o zimie! No ale kiedy bedziemy myslec?
Coyote
tylko pozazdroscic :-) bo naprawde nie ma to jak problem z obuwiem...Wiecie co... mnie problem obuwia dla Zuzki jakoś nie dotyczy. Wchodzę do sklepu typu boti, ccc, deichman i zawsze coś wybiorę. Nie wiem, może ja mało wymagająca jestem albo wyrodna? :-)
K
konto usuniete
Gość
coyote u nas identycznie, Niko dostal sanki na swieta i ani razu sie nie przejechal dlatego licze na mrozna zime w tym roku(pewnie w grudniu bede wam narzekac no ale coz)
co do kombinezonow, kurtek i butow zimowych to jestem zielona bo u nas zimy nie bylotakze bede sie was radzic kobietki ale to za jakis czas zeby nie psuc letniego klimatu
co do kombinezonow, kurtek i butow zimowych to jestem zielona bo u nas zimy nie bylotakze bede sie was radzic kobietki ale to za jakis czas zeby nie psuc letniego klimatu
Coyote
o tak, jak narazie jest letni klimat, wczoraj tez byl, dopoki nie wyszlam z pracy i nie zaczal padac deszcz juz chyba z tydzien czasu wybieramy sie na rowerek a pogody jak nie bylo tak nie ma, moze dzis, zapowiada sie ładna
reklama
geperty
Mamy styczniowe 2007 Kasia Mamusia Nikusia
Podziel się: