reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Słoneczka rosną, czyli waga i inne wymiary szczęścia :)

reklama
ale mnie teraz przeraziłyscie ta zimą, a ponoc ma byc ostra tegoroczna zima, w sumie to mam troche nadzieje, ze bedzie prawdziwa zima, bo Gracus dostal w tamtym roku na mikołaja sanki i tylko dwa razy na nich byl, bo az tyle sniegu bylo , hehehe, i na dodatek za pierwszym razem w nich zasnał :-) mam nadzieje, ze w tym roku bedzie mial okazje skorzystac z sanek...
a zakupy? jestem przerazona, musze kupic buty, ale zapewne kupie w Boti, bo tam zawsze maja takie na mojego synka, przynajmniej noga mu wchodzi :-)W tamtym roku tez mial dwie pary (bo wyrósł z jednej) zimowych butków z Boti i byłam zadowolona. A ubrania? no nie wiem, chyba jakies kurtki mam, ale czy beda dobre? Dopiero sierpien a my juz o zimie! No ale kiedy bedziemy myslec? :baffled:

Wiecie co... mnie problem obuwia dla Zuzki jakoś nie dotyczy. Wchodzę do sklepu typu boti, ccc, deichman i zawsze coś wybiorę. Nie wiem, może ja mało wymagająca jestem albo wyrodna? :-)

coyote u nas identycznie, Niko dostal sanki na swieta i ani razu sie nie przejechal dlatego licze na mrozna zime w tym roku:evil:(pewnie w grudniu bede wam narzekac no ale coz:sorry2:)

co do kombinezonow, kurtek i butow zimowych to jestem zielona bo u nas zimy nie bylo:confused:takze bede sie was radzic kobietki ale to za jakis czas zeby nie psuc letniego klimatu:-D

o tak, jak narazie jest letni klimat, wczoraj tez byl, dopoki nie wyszlam z pracy i nie zaczal padac deszcz :wściekła/y:juz chyba z tydzien czasu wybieramy sie na rowerek a pogody jak nie bylo tak nie ma, moze dzis, zapowiada sie ładna :confused:

reklama
A to Nikuś na zeszłorocznym spacerze z sankami :-), bite 3 godziny na dworze siedzieliśmy, ale niestety to był jednorazowy incydent, przez resztę zimy zbrakło śniegu :dry:.

Załączniki

• P1040244.JPG
    P1040244.JPG
    80,9 KB · Wyświetleń: 28
Do góry