reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Słoneczka rosną, czyli waga i inne wymiary szczęścia :)

MariaOla poza pesele potrzebuje jeszcze potwierdzenie ubezpieczenia w rodzinnej ksiazeczce zdrowia. A to musi zaltwic Marcin. Ksiazeczke juz oddal teraz czekamy..

reklama
no proszę .... a my do tej pory nie odebralismy karty :zawstydzona/y: i prxzyjmują nas na książeczkę zdrowia Jeremiego i jego PESEL, który już tam sobie wpisałam

:tak: Wczoraj moje Sloneczko mialo ostatnie szczepienie. :tak:

Nastepne jak skonczy rok. Ufff....
A co do wymiarow to wazy 8006g i ma okolo 75cm. Pani Doktor poobracala na wszystkie strony, a Robert usilnie probowal jak nie sciagnac stetoskop, to urwac jej palce lubi kawalek rekawa. :-D Powiedziala, ze jest bardzo zywym dzieciaczkiem. Bardzo ladnie sie rozwija.

A i pytalam o to jedzenie ( a wlasciwie niechec do jedzenia) powiedziala mi, ze teraz bardzo duzo mam na to narzeka, ale to z powodu pogody i zeby sie nie przejmowac, bo pol roczne dziecko potrafi sie o jedzenie upomniec. Tak wiec bez stresu. :tak:

My niestety przezywamy znowu kryzys wagowy oliwcia po przyjezdzie w tydzien przybyla 250 gram a potemw nastepnych 10 dni stracila 30 :crazy: niebardzo mam pomysl co z tym robic wazy teraz 6120

wydaje mi się, że na to nie ma rady- po prostu Oliwcia dba o linię....hmmmm.... Może po prostu jedzonko które dostaje jej nie smakuje i trzeba poszukać czegoś innego? Nie wiem...

Moja Kluska waży (przy ostatnim ważeniu 2 tyg temu) 7720- no jest co nosić na rączkach!:) moje kochane osiem torebek cukru!!!!

moze ten chwilowy spadek zwiazany ze zmiana otoczenia? pogoda nie sprzyja apetytowi, poczekaj jeszcze troszke i wez pod uwage zmiane wagi na przelomie siesiaca a nie kilku dni, taka moja rada :-)

moze ten chwilowy spadek zwiazany ze zmiana otoczenia? pogoda nie sprzyja apetytowi, poczekaj jeszcze troszke i wez pod uwage zmiane wagi na przelomie siesiaca a nie kilku dni, taka moja rada :-)

Karlam1 - dobrze mówisz :tak:, to znaczy :confused: .... piszesz :laugh2:!!!! Zgadzam się z tym w 100% :tak::tak::-)

My niestety przezywamy znowu kryzys wagowy oliwcia po przyjezdzie w tydzien przybyla 250 gram a potemw nastepnych 10 dni stracila 30 :crazy: niebardzo mam pomysl co z tym robic wazy teraz 6120

dzieci maja wahania wagi jak wszyscy. 30 gram w dol to nie jest tragedia..... szczegolnie ze pogoda jest taka, jaka jest i wiekszosc dzieciaczkow ma w nosie zarełko. Ja waze Zuzke raz na 2 miesiace... pewnie jakbym ja wazyla co chwile to tez bylyby wahania wagi np inna waga przed i po kupie :-D) aniay jak ja bedziesz ciagle wazyla to dostaniesz do glowy!!!!!
Poki jestes w PL znajdz dobrego pediatre, porob malej wszystkie badania i poprostu badz spokojna... zadreczysz sie inaczej a to nie przysluzy sie nikomu

reklama
Do góry