reklama
M
MariaOla
Gość
no proszę .... a my do tej pory nie odebralismy karty i prxzyjmują nas na książeczkę zdrowia Jeremiego i jego PESEL, który już tam sobie wpisałam
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Wczoraj moje Sloneczko mialo ostatnie szczepienie.
Nastepne jak skonczy rok. Ufff....
A co do wymiarow to wazy 8006g i ma okolo 75cm. Pani Doktor poobracala na wszystkie strony, a Robert usilnie probowal jak nie sciagnac stetoskop, to urwac jej palce lubi kawalek rekawa. Powiedziala, ze jest bardzo zywym dzieciaczkiem. Bardzo ladnie sie rozwija.
A i pytalam o to jedzenie ( a wlasciwie niechec do jedzenia) powiedziala mi, ze teraz bardzo duzo mam na to narzeka, ale to z powodu pogody i zeby sie nie przejmowac, bo pol roczne dziecko potrafi sie o jedzenie upomniec. Tak wiec bez stresu.
Nastepne jak skonczy rok. Ufff....
A co do wymiarow to wazy 8006g i ma okolo 75cm. Pani Doktor poobracala na wszystkie strony, a Robert usilnie probowal jak nie sciagnac stetoskop, to urwac jej palce lubi kawalek rekawa. Powiedziala, ze jest bardzo zywym dzieciaczkiem. Bardzo ladnie sie rozwija.
A i pytalam o to jedzenie ( a wlasciwie niechec do jedzenia) powiedziala mi, ze teraz bardzo duzo mam na to narzeka, ale to z powodu pogody i zeby sie nie przejmowac, bo pol roczne dziecko potrafi sie o jedzenie upomniec. Tak wiec bez stresu.
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
My niestety przezywamy znowu kryzys wagowy oliwcia po przyjezdzie w tydzien przybyla 250 gram a potemw nastepnych 10 dni stracila 30 niebardzo mam pomysl co z tym robic wazy teraz 6120
Elma
Małgosia
Nie mam pojęcia jak ci pomóc Hmm.. Mamuśki macie jakieś rady???
wydaje mi się, że na to nie ma rady- po prostu Oliwcia dba o linię....hmmmm.... Może po prostu jedzonko które dostaje jej nie smakuje i trzeba poszukać czegoś innego? Nie wiem...
Moja Kluska waży (przy ostatnim ważeniu 2 tyg temu) 7720- no jest co nosić na rączkach! moje kochane osiem torebek cukru!!!!
Moja Kluska waży (przy ostatnim ważeniu 2 tyg temu) 7720- no jest co nosić na rączkach! moje kochane osiem torebek cukru!!!!
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
moze ten chwilowy spadek zwiazany ze zmiana otoczenia? pogoda nie sprzyja apetytowi, poczekaj jeszcze troszke i wez pod uwage zmiane wagi na przelomie siesiaca a nie kilku dni, taka moja rada :-)
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
moze ten chwilowy spadek zwiazany ze zmiana otoczenia? pogoda nie sprzyja apetytowi, poczekaj jeszcze troszke i wez pod uwage zmiane wagi na przelomie siesiaca a nie kilku dni, taka moja rada :-)
Karlam1 - dobrze mówisz , to znaczy .... piszesz !!!! Zgadzam się z tym w 100% :-)
AbEjA
Mamy styczniowe 2007
My niestety przezywamy znowu kryzys wagowy oliwcia po przyjezdzie w tydzien przybyla 250 gram a potemw nastepnych 10 dni stracila 30 niebardzo mam pomysl co z tym robic wazy teraz 6120
dzieci maja wahania wagi jak wszyscy. 30 gram w dol to nie jest tragedia..... szczegolnie ze pogoda jest taka, jaka jest i wiekszosc dzieciaczkow ma w nosie zarełko. Ja waze Zuzke raz na 2 miesiace... pewnie jakbym ja wazyla co chwile to tez bylyby wahania wagi np inna waga przed i po kupie ) aniay jak ja bedziesz ciagle wazyla to dostaniesz do glowy!!!!!
Poki jestes w PL znajdz dobrego pediatre, porob malej wszystkie badania i poprostu badz spokojna... zadreczysz sie inaczej a to nie przysluzy sie nikomu
reklama
to wcale nie tak malo-moja Laura wazy ok 6500 przy 65cm;-)My niestety przezywamy znowu kryzys wagowy oliwcia po przyjezdzie w tydzien przybyla 250 gram a potemw nastepnych 10 dni stracila 30 niebardzo mam pomysl co z tym robic wazy teraz 6120
Podziel się: