reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Słoneczka rosną, czyli waga i inne wymiary szczęścia :)

MY MAMY JUTRO WIZYTE KONTROLNA I SZCZEPIENIE :-)A DZIS WAZYLAM ARYANKA W APTECE I BYLO 8250KG ZOBACZYMY JUTRO CZY SIE SPRAWDZI:-) A JA WAZE 60KG POWRUCILAM DO SWOJEJ WAGI Z PRZED CIAZY :-)HURA UDALO SIE :-p

reklama
My ostatnie szczepienie mieliśmy 2 maja, a następne miało być w tym tygodniu. Ale przez to, że synek się rozchorował jest przesunięte na następny tydzień. Mam nadzieję, że Witkowi już nic nie wysłucha w tych jego drogach oddechowych :huh:

Moja Julcia była dzielna i nawet niezapłakała na szczepionce :-) mieży 68 cm i waży 6250:dry: troszke mało i martwie sie bo od ostatniej wizyty (6tyg) przytyła tylko 250gr:zawstydzona/y:

Dziś byliśmy u lekarza na szczepieniu i Mateuszek mierzy 68 cm a waży 7300 g. Od ostatniego szczepienia 1,5 m-ca temu ważył 7 kg...trochę martwi mnie że tak niewiele przybył na wadze...:confused:

Od pewnego momentu dzieci ponoć zaczynają mniej przybierać na wadze. Może to już nadszedł ten moment, skoro tyle dzieci ostatnio mniej przytyło.

powiem szczerze,ż nie wiem czy Roszko ostatnio przytył. Pewnie i tak waży prawie 9kg.:szok:Ostatno jak był ważony to ważył 8740g ( na początku czerwca);-)
W końcu musi przestać tak szybko na wadze przybierać.
z wykresu wynika,że jest najcięższy:confused:

reklama
a ja wciaz nie wiem gdzie zapisac dziecko do pediatry tu na slasku. I musze wyrobic ta cholerna karte wiec znow szczepienie sie opozni.
Tak czy siakbylam dzis tu na wiosce w srodku zdrowia
Zuzka wazy 7700!!!!! wyglada ze w miesiac przyyła 1,5 kg!!!!!!!!:baffled:
Mały łysy budda mi rośnie

bez karty też cię przyjmą ... wystarczy PESEL Zuzy :tak:

Do góry