reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Słoneczka rosną, czyli waga i inne wymiary szczęścia :)

dzieci maja wahania wagi jak wszyscy. 30 gram w dol to nie jest tragedia..... szczegolnie ze pogoda jest taka, jaka jest i wiekszosc dzieciaczkow ma w nosie zarełko. Ja waze Zuzke raz na 2 miesiace... pewnie jakbym ja wazyla co chwile to tez bylyby wahania wagi np inna waga przed i po kupie :-D) aniay jak ja bedziesz ciagle wazyla to dostaniesz do glowy!!!!!
Poki jestes w PL znajdz dobrego pediatre, porob malej wszystkie badania i poprostu badz spokojna... zadreczysz sie inaczej a to nie przysluzy sie nikomu

Abeja, ty to mądra kobieta jestes:tak::-)

reklama
Aniay .... Aph napisała w poprzednim poście :
:tak: A i pytalam o to jedzenie ( a wlasciwie niechec do jedzenia) powiedziala mi, ze teraz bardzo duzo mam na to narzeka, ale to z powodu pogody i zeby sie nie przejmowac, bo pol roczne dziecko potrafi sie o jedzenie upomniec. Tak wiec bez stresu. :tak:

.... a przypomnij ile kilometrów pokonała Oliwka ... ? hę ? przecież to też mogło mieć wpływ na zmianę apetytu. A może na innej wadze ją ważyłaś ... waga wadze nie równa.
NO .... więc bez stresu :-)

acha i jeszcze jedno .... skoro lekarze się nie martwią to ty tymbardziej nie powinnaś .... a forum to nie zawody na największe dziecko :-p

(pozdrawiam Skakankę ;-))

Ja z kolei mam inny problem.Dzisiaj wazywam Dominika u lekarza i az sie przerazilam ile wazy 9,200kg:szok:,przez 1 miesiac przytyl 1,5 kg.Co prawda lekarka pocieszyla mnie ze waga moze byc zawyzona,bo plakal i sie wiercil jak byl wazony(sam z lekarka:-)),ale i tak sie zastanawiam:confused2:.

acha i jeszcze jedno .... skoro lekarze się nie martwią to ty tymbardziej nie powinnaś .... a forum to nie zawody na największe dziecko :-p

(pozdrawiam Skakankę ;-))

hmm intrygujace ;-) Skakanka co sie dzieje ze juz z nami nie rozmawiasz?

a co do wagi dzieci to im lzejsze (ale dobrze sie rozwijajace i zdrowe) tym lwpsze ;-) mniej do dzwigania :-)

Karlam1, Maja25 - hehehe ... bardzo dobre :-D:tak:.
My idziemy za tydzień na szczepienie, więc się wreszcie dowiem ile Mateusz aktualnie waży :-) i oczywiście od razu uzupełnię brakujące dane w tymże wątku ;-):tak:

Skakanka to wyrodna stycznióweczka :-D:-D:-D może jeszcze się nawróci .... jak Xandii wróciła po takim długim czasie to jest szansa i na Skakankę :tak:

reklama
Do góry