reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Słoneczka rosną, czyli waga i inne wymiary szczęścia :)

My mamy szczepienie już jutro i włąśnie wtedy się dowiemy ile waży i mieży moja mała dama:tak::-)

Fogia jak chodze do mojego pediatry to zawsze jego pielęgniarka mieży moje dziewczyny, Sandrunia miarką na ścianie a Julcie centymetrem:tak:

reklama
Fogia to prawda ze te pomiary sa takie na wielkei oko, bo mierzysz po zagieciach a to zalezy jak sie dzidzia ulozy, czy dobrze cm sie przylozy, nie da sie dokladnie zmierzyc dzidzi :-( no ale tak pi razy drzwi plus minus 1,5 cm to zawsze ma sie jakas orientacje :-)

My dzisiaj idziemy na szczepienie, chyba poprosze o skierowanie na usg bioder :-)

No to jak tak wszystkie sie chwalicie, to my tez. My szczepienie mamy we wtorek, a potem nastepne za pol roku. Po roczku, wiec pewnie dopiero w styczniu. :tak: Ufff i cale szczescie, bo te szczepienia to dla mnie sa bardziej stresujace niz dla Roberta. :no:

a ja wciaz nie wiem gdzie zapisac dziecko do pediatry tu na slasku. I musze wyrobic ta cholerna karte wiec znow szczepienie sie opozni.
Tak czy siakbylam dzis tu na wiosce w srodku zdrowia
Zuzka wazy 7700!!!!! wyglada ze w miesiac przyyła 1,5 kg!!!!!!!!:baffled:
Mały łysy budda mi rośnie

Oliwcia wazy 6150 czyli zlapala mi 250 gram przez tydzien i 2 dni
a ja sie martwilam ze za malo je :p
Abeja napisz mi jakie poprzednie wymiary miala Zuzia poza tym
nie mam pelnych daych:

Karolinki Agnieszki22
Zuzi Abeji
Natalki Tynki
Ewelinki Xandi
Lenki Marthusi
Kubusia Jagody84
Mateuszka Wioli75

Prawie wszystkie dzieciaczki mają w najbliższym czasie szczepienie a my mamy wyznaczone dopiero na 20 lipca:confused:. Ciekawe dlaczego? Od ostatniego szczepienia minęło już Wam 6 tygodni? My ostatni raz szczepiliśmy się 31 maja.

reklama
My szczepienie mielismy we wtorek:tak:.Dobrze ze to ostatnie jak narazie,Dominikowi wyraznie sie nie spodobalo:no:,plakal mi chyba 10 minut.
Wage dowiemy sie dopiero za dwa tygodnie,poniewaz u nas bylo wazenie w poniedzialem a ja niestety musialam isc do pracy:-( i mi przepadlo.

Do góry