reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Słoneczka rosną, czyli waga i inne wymiary szczęścia :)

Jako mama zdaje się najcięższego stycznioiwego malucha ( chyba że faktycznie Dominik dorównał;-)) zgadzam sie w zupełności,że waga nie jest najważniejsza oby dziecko było zdrowe, jeżeli przyrost masy ( lub jego brak) nie wynikają z jakiegos choróbska trzeba się cieszyć:tak::rofl2:

reklama
Aniay Dziewczyny mają rację. Skoro lekarze się niepokoją o Oliwki wagę to ty też nie powinnaś. Najważniejsze, że jest zdrowa :tak:

A my jutro idziemy na szczepienie ;-)

Byliśmy dziś na szczepieniu. Witek waży 7800, czyli w ciągu 2 miesięcy przytył 1,3 kg :szok: Trochę mało, ale przy chorobie i tych upałach nie chciał jeść, więc i tak nie jest źle. Najważniejsze, że jest zdrowy i mieści się w siatkach. Centylowych oczywiście ;-):-D:-)

O jejku, to ja myślałam, że moja Ewelina ze swoimi 8 kg to rekodzistka, a tu prosze! Eli mały 8310!!! A tu wygląda na to, że jeszcze większe dzieciaczki u nas są!

Aniay Dziewczyny mają rację. Skoro lekarze się niepokoją o Oliwki wagę to ty też nie powinnaś. Najważniejsze, że jest zdrowa :tak:

Sek w tym ze sie przejmuja i niepokoja, Oliwia jest chudsza niz kiedy tu przyjechala :/ A Twoj synek ma taka sama posciel jak Oliwka :D

A moja Natalka nie przekroczyla jeszcze magicznych 6 kg wazy 5920:wściekła/y::wściekła/y: przez 3 tygodnie przybrala 230 g:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: do azdego posilku mam podawac kaszke:crazy::sick::zawstydzona/y:

reklama
Aniay Widzisz, Tynki córcia też nie jest zbyt ciężka :tak: Jeśli lekarze faktycznie się martwią to chyba zrobią jej wszystkie badania i będą mogli coś na to poradzić. Przynajmniej ja w to wierzę i wierzę, że wszystko będzie dobrze.

MariaOla ale żartownisia z ciebie. Hihihihi

Do góry