reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Słoneczka rosną, czyli waga i inne wymiary szczęścia :)

My po bilansie, waga 13kg, wzrost 90cm, zębów 16. Dostałyśmy skierowanie do poradni rehabilitacyjnej, bo moja panna chodzi nie na całych stopach tylko na placach i trzeba to sprawdzić.. NA dodatek uznała, że może mieć lekką koślawość kolan:baffled::baffled:. Wiecie coś może na ten temat? Poza tym jest wszystko ok, i waga i wzrost są na 75 centylu to chyba idealnie:-D. Ciśnienia u nas nie mierzą, ciekawe czemu:baffled:. Pewnie za dużo byłoby z tym roboty:-D.

reklama
My po bilansie, waga 13kg, wzrost 90cm, zębów 16. Dostałyśmy skierowanie do poradni rehabilitacyjnej, bo moja panna chodzi nie na całych stopach tylko na placach i trzeba to sprawdzić.. NA dodatek uznała, że może mieć lekką koślawość kolan:baffled::baffled:. Wiecie coś może na ten temat?
Jezeli chodzi o koslawosc kolan to nie wiem nic
A jaezeli chodzi o to chodzenie na palcach to kiedys byla juz o tym rozmowa i okaza lo sie ze duzo dzieciaczków tak sobie chodzi i nie ma w tym nic złego, no chyba ze chodzi tak cały czas. Moja Jula chodzi tez na paluszkach, ale czasem, tak na codzien to na całych stopach pomyka:-)

Sindi, nam też powiedział, że Antos ma koślawość kolan, ale to podobno normalne w tym wieku i nie dostaliśmy żadnego skierowania. Antek też chodzi na palcach ale i na całych stopach. Tika chyba pisała, że jej lekarz powiedział, ze to dobrze, bo chroni przed płaskostopiem i nie ma się czym martwić:baffled:. I znowu, co lekarz to opinia:crazy:

A nam nic nie mówiła na temat nóżek. Natalka musiała się przejść i to wszystko ...najwidoczniej mamy wszystko w porządku :tak:

Antosiowa, u nas jest taka sytuacja, że ja się kilka dni temu od tej lekarki wyniosłam, bo zbagatelizowała moją chorobę, nawet nie chciała skierowania dać do specjalisty. DLatego uważam, że zrobiłą to teraz specjalnie, żeby mi pokazać, że jednak jest dobrym lekarzem i niczego nie bagatelizuje:baffled:.

Ostatnia edycja:
Wczorajszy bilans:
90 cm i 13 kg.
Ząbków 16.
Pani doktor mówi wczoraj do Emilki: musimy już wyrzucić smoczka... Emilka wcale nie zrozumiała, a ja do niej, że my smoczka prawie od roku nie mamy :-p

Lorien ale ze cos ze zgryzem ma nie tak czy czemu tak do niej powiedziala??
oni na bilansie tez sprawdzaja zeby tak powierzchownie??

reklama
Nie nie odpukać zgryz póki co jak najbardzie ok. Powiedziała to tak profilaktycznie, żeby się nie zepsuł.
Zaglądnęła tylko do buzi, policzyła, popukała drewnianą łyżką i ok.

Do góry