aleksandra292
Zaangażowana w BB
Dobrze, że jest więcej takich jak ja ! Zawsze to raźniejNie planowaliśmy Cieszę się, że nie jestem sama z niespodzinką
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrze, że jest więcej takich jak ja ! Zawsze to raźniejNie planowaliśmy Cieszę się, że nie jestem sama z niespodzinką
Ja też miałam niespodziankę mam córcie 14 miesięcy, złożyłam wypowiedzenie w pracy bo chciałam zmienić, bo stwierdziłam że teraz dobry czas a tu ciąża. Nie planowana też na początku miałam takie zmieszanie, wiadomo cieszyłam się, ale tak jakby nie mogłam sobie poukładać tego w głowie, że akurat terazDzięki. Dziewczyny czy którąś z Was ciąża zaskoczyła tak bardzo jak mnie ? Czy wszystkie tu są ze starających się? Co prawda o mojej ciąży wiem już ponad miesiąc a dalej miotam się w myślach i czuję się przerażona. Cieszę się na swój sposób z dzieciątka ale jakoś do końca nie czuje się z tym pogodzona.
Ja mam teraz takie myśli, że to koniec świata. Ja się cieszę, że to dziecko będzie ale chciałabym je tak przenieść w czasie na potem Ja mam już 2 dzieci i o kolejnym myśleliśmy, że może za parę lat jak te się "usamodzielnią". Rok temu wróciłam do pracy a tu już kolejny macierzyński się szykuje. Dodatkowo tak samo czeka nas przeprowadzka na koniec roku do innego miasta. A też początkowo miałaś do siebie jakby żal, że nie uniknęłaś tej ciąży? Ja sobie ciągle wyrzucam, że mogłam lepiej stosować antykoncepcję itp.Mnie zaskoczyły dwie ciążę. Pierwszą psychicznie dużo gorzej przyjęłam myślałam że to koniec świata itp. Zaczynaliśmy budowę domu potrzebne były pieniądze czas mało odpowiedni. Teraz druga ciąża znowu z zaskoczenia na zakończenie budowy ale już wiem co i jak że czas szybko leci i lada moment drugie będzie pyskować jak pierwsze
Nawet nie wiecie ile mi to przynosi otuchy, że ktoś jeszcze przeżywa takie emocje jak ja ! Dziękuję, że piszecie o swoich sytuacjach Ciągle mi się wydawało, że kazda jest przeszczęśliwa gdy widzi dwie kreski a, że tylko ja miałam odwrotnie. No właśnie u mnie jest ten problem, że akurat TERAZ, ciągle mam myśli, że każdy inny czas w przyszłości byłby lepszyJa też miałam niespodziankę mam córcie 14 miesięcy, złożyłam wypowiedzenie w pracy bo chciałam zmienić, bo stwierdziłam że teraz dobry czas a tu ciąża. Nie planowana też na początku miałam takie zmieszanie, wiadomo cieszyłam się, ale tak jakby nie mogłam sobie poukładać tego w głowie, że akurat teraz
Jestem już po wizycie U mnie tydzień 9+2. Moja NIESPODZIANKA ma się bardzo dobrze, serduszko bije, przyrost odpowiedni
Bardzo dobrze Cię rozumiem. Zrobiłam test i byłam przerażona. Kilka pierwszy dni to był dosłownie szok. Tak nie mogłam tego poukładać w głowie. Głównie ze względu na pracę, że teraz nie mam, że zaczęłam kursy chciałam zmienić zawód. Córcia jeszcze mała, że jak dam radę z dwójką małych dzieci. Mnóstwo wątpliwości i lęku. Teraz już inaczej na to patrze od czasu kiedy zobaczyłam to małe kochane serduszkoNawet nie wiecie ile mi to przynosi otuchy, że ktoś jeszcze przeżywa takie emocje jak ja ! Dziękuję, że piszecie o swoich sytuacjach Ciągle mi się wydawało, że kazda jest przeszczęśliwa gdy widzi dwie kreski a, że tylko ja miałam odwrotnie. No właśnie u mnie jest ten problem, że akurat TERAZ, ciągle mam myśli, że każdy inny czas w przyszłości byłby lepszy
Hej dziewczyny co u was? Ja jade do szpitala dostałam krwawienia trzymajcie kciuki tak się boję
Kochana trzymaj się Mam nadzieje, że będzie wszystko dobrze!Hej dziewczyny co u was? Ja jade do szpitala dostałam krwawienia trzymajcie kciuki tak się boję