mulinyjka
Fanka BB :)
Trzymam kciuki!Hej dziewczyny co u was? Ja jade do szpitala dostałam krwawienia trzymajcie kciuki tak się boję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki!Hej dziewczyny co u was? Ja jade do szpitala dostałam krwawienia trzymajcie kciuki tak się boję
Jestem po wizycie mamy 4.1 mm i bijące serduszko dziś 6+2. Termin na 27.01
Uff.... Kamień z serca!Byłam u lekarza z dzieckiem wszystko dobrze jakaś plamka była na usg i prawdopodobnie stąd to krwawienie
Byłam u lekarza z dzieckiem wszystko dobrze jakaś plamka była na usg i prawdopodobnie stąd to krwawienie
Bardziej byłam zła na męża że kupił pewnie jakieś prezerwatywy z promocji bo jest strasznym sknerom (zdarzyło się nam pęknięcie w dni teoretycznie niepłodne) planowaliśmy drugie dziecko ale za rok czy dwa żeby już mieszkać u siebie a tak przeprowadzka się przesunie. Dodatkowo wizja porodu mnie przeraża bo po pierwszym miesiąc miałam wyjęty z życia. Mój syn jeszcze nie wie że będzie starszym bratem ale bardzo często mówi że chce mieć rodzeństwo a w piątek mnie pytał gdzie się kupuje dzieci i rozpłakał się że on nie ma nikogo że jest sam. Więc chyba los podjął decyzję za nas w odpowiednim czasieJa mam teraz takie myśli, że to koniec świata. Ja się cieszę, że to dziecko będzie ale chciałabym je tak przenieść w czasie na potem Ja mam już 2 dzieci i o kolejnym myśleliśmy, że może za parę lat jak te się "usamodzielnią". Rok temu wróciłam do pracy a tu już kolejny macierzyński się szykuje. Dodatkowo tak samo czeka nas przeprowadzka na koniec roku do innego miasta. A też początkowo miałaś do siebie jakby żal, że nie uniknęłaś tej ciąży? Ja sobie ciągle wyrzucam, że mogłam lepiej stosować antykoncepcję itp.