aleksandra292
Zaangażowana w BB
Dam znać na pewnodaj koniecznie znać jak po wizycie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dam znać na pewnodaj koniecznie znać jak po wizycie!
Nie planowaliśmy Cieszę się, że nie jestem sama z niespodzinkąTo faktycznie, u Was też jak wygrana na loterii A planowaliście 3 dziecko jeszcze ? My jeszcze myśleliśmy o kolejnym ale dopiero za parę lat. Zanim urodziłam pierwsze dziecko to poroniłam 2 razy, potem 2 zdrowe ciąże a teraz życie mnie zaskoczyło ogromnie
Hej dziewczyny, ja już po wizycie
Widzicie ten maleńki kropek?
Pęcherzyk umiejscowiony bardzo ładnie po środku, piękne endometrium.
Wszystko jak powinno być
Niepotrzebnie spanikowałam z tsh, podobno nie jest najgorsze, dawka leku pozostaje bez zmian na chwilę obecną
Następna wizyta z początkiem lipca
Hejka, ja po wizycie, nie zrobiliśmy dalej USG, palpacyjnie wszystko rośnie.
Kolejna wizyta 03.07 i nasze pierwsze USG na 12 tydzień wypada 29.06, nie mogę się doczekać
Poza tym zlecony szereg badań do zrobienia, karta założona, tylko położną zmienić
Hormony szaleją, bo w sklepie się rozpłakałam nad serami
Super
A co Ci sery zrobiły?
Tak z ciekawości czemu pierwsze USG masz dopiero w 12tyg? Do tego czasu tylko badanie palpacyjne? Jak się wtedy ocenia czy ciąża się dobrze rozwija?Hejka, ja po wizycie, nie zrobiliśmy dalej USG, palpacyjnie wszystko rośnie.
Kolejna wizyta 03.07 i nasze pierwsze USG na 12 tydzień wypada 29.06, nie mogę się doczekać
Poza tym zlecony szereg badań do zrobienia, karta założona, tylko położną zmienić
Hormony szaleją, bo w sklepie się rozpłakałam nad serami
Mały edit: zapomniałam dodać, że zbadaliśmy cieśninie i wyszło zawrotne 130/70, więc muszę zacząć codziennie kontrolować.
Podoba mi się, że babeczka jest zachowawcza, bo mój poprzedni lekarz raczej mało zwracał uwagę na takie rzeczy
Mnie zaskoczyły dwie ciążę. Pierwszą psychicznie dużo gorzej przyjęłam myślałam że to koniec świata itp. Zaczynaliśmy budowę domu potrzebne były pieniądze czas mało odpowiedni. Teraz druga ciąża znowu z zaskoczenia na zakończenie budowy ale już wiem co i jak że czas szybko leci i lada moment drugie będzie pyskować jak pierwszeDzięki. Dziewczyny czy którąś z Was ciąża zaskoczyła tak bardzo jak mnie ? Czy wszystkie tu są ze starających się? Co prawda o mojej ciąży wiem już ponad miesiąc a dalej miotam się w myślach i czuję się przerażona. Cieszę się na swój sposób z dzieciątka ale jakoś do końca nie czuje się z tym pogodzona.