reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2024

reklama
Pomyliłam wątki 😅
mnie tu też nie powinno być - przepraszam dziewczyny, że Wam się wcisnęłam, ale sprawdzam co tu u znajomych juz-nie-staraczek i odświeżam, bo @olka11135 coś pisała, że ma być na usg i sprawdzam 😅
Widzę, że edytowałaś swój post, to ja edytowałam swój z cytatem, bo może pomyliłaś z prywatnym wątkiem i nie chcesz czegoś ujawniać, ale nazwisko serio by mi się przydało 😂 może być na priv 😁

❤️ przyrost prawidłowy ❤️

Załączniki

• e86a9354-642a-469d-aa50-2aa72159eabd.jpeg
    e86a9354-642a-469d-aa50-2aa72159eabd.jpeg
    40,1 KB · Wyświetleń: 65
Ja melduje się po wizycie 🙋🏻‍♀️ Dziś równo 5tc- pęcherzyk ciążowy w macicy, ale wg Pani doktor trochę za wcześnie na zobaczenie pęcherzyka żółtkowego i zarodka- mówiła, że zmierza to w dobrym kierunku. Dostałam też z uwagi na wcześniejsze poronienie (chociaż było ono zatrzymane, nie dostałam krwawienia) acard 150. Podpowiecie mi proszę w jakim celu się go stosuje? Co prawda ginekolog mówiła, ale ja z nerwów nie zapamiętałam 😩
Zwolnienie też dostałam- jak doktor usłyszała, że musiałam przeprosić klientkę przy obsłudze bo zrobiło mi się niedobrze i leciałam wymiotować to stwierdziła, że tak pracować się nie da 🤷🏻‍♀️

Ja to teraz weszłam w etap śpiączki i bólu głowy plus mdłości pomimo xonwea. Tzn raz są raz ich nie ma ale mulenie jest ciągle. Nie wiem dzis mam jakiś dzień zmartwień i czarnych myśli może to przez to że to czas kiedy powinien być okres a wtedy siadam psychicznie.
To wszystko powodują hormony kochana ;)
Kilka dni temu pisałam, że u mnie bez mdłości i ból aż się zaczynałam martwić więć teraz mam.... Takie ciężkie dni mam, że ciężko mi z łóżka wstać, takie zmęczenie mnie ogarnia i do tego mdłości się znów pojawiły takie mulenie przez cały dzień i wstręt do mięsa :oops:

reklama
O dzięki. Ja właśnie myślę czy na nfz się nie umówić do gin w naszej przychodni, która swoja droga ma opinie niestety średnie. Ale chociaż jakieś badania bym miała. Bo poszłam prywatnie teraz i pierwsza ciążę prowadziłam,prywatnie u innego gin. Ta co chodze teraz wysyła na darmowe prenatalne każda swoja pacjentkę, więc dobre i to.
Z ciekawości, jeśli chodzi o wizyty prywatne, ile płacicie? Ja ostatnio z cytologia 200zl, normalnie bierze 180.
Ja za każdą normalna wizytę płacę 240 zł- w tym jest tylko usg i ogólna pogadanka :)

Do góry