reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2024

reklama
U mnie też na wczorajszej wizycie wszystko w porządku. Serduszko bije, skierowania na badania itd. Usg tylko szybkie poglądowe. Z minusów - lekarz nie wyraził zgody na mój urlop :( i zamiast właśnie być w trasie, to siedzimy w domu :(
Super ze wszystko Ok♥️ A czemu nie wyrazil zgody? Mieliście lecieć?

Super ze wszystko Ok♥️ A czemu nie wyrazil zgody? Mieliście lecieć?

Tak, dzisiaj do Egiptu. Powiedział, że jestem totalnie odwodniona, wygłodzona i zmęczona (ja wymiotuję prawie cały dzień). Że taki wyjazd, ponad 4h lot, potem tam upał, zmiana klimatu, flory bakteryjnej może się naprawdę kiepsko skończyć

Tak, dzisiaj do Egiptu. Powiedział, że jestem totalnie odwodniona, wygłodzona i zmęczona (ja wymiotuję prawie cały dzień). Że taki wyjazd, ponad 4h lot, potem tam upał, zmiana klimatu, flory bakteryjnej może się naprawdę kiepsko skończyć
No ma pewnie racje…pytanie czy w takiej formie bys skorzystała w ogole z tego urlopu

A to mój kropek z bijącym serduszkiem 🥰🥰🥰☺️

Załączniki

• IMG_7511.jpeg
    IMG_7511.jpeg
    65,7 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Ja się nad tym zastanawiam myślę że u mnie pappa wyjdzie kiepsko choćby ze względu na wiek więc myślę że nipt zrobię wcześniej żeby nie czekać długo na wynik od pappy

Do góry