reklama
LU36
Fanka BB :)
Super ze wszystko Ok A czemu nie wyrazil zgody? Mieliście lecieć?U mnie też na wczorajszej wizycie wszystko w porządku. Serduszko bije, skierowania na badania itd. Usg tylko szybkie poglądowe. Z minusów - lekarz nie wyraził zgody na mój urlop i zamiast właśnie być w trasie, to siedzimy w domu
olka11135
Super ze wszystko Ok A czemu nie wyrazil zgody? Mieliście lecieć?
Tak, dzisiaj do Egiptu. Powiedział, że jestem totalnie odwodniona, wygłodzona i zmęczona (ja wymiotuję prawie cały dzień). Że taki wyjazd, ponad 4h lot, potem tam upał, zmiana klimatu, flory bakteryjnej może się naprawdę kiepsko skończyć
LU36
No ma pewnie racje…pytanie czy w takiej formie bys skorzystała w ogole z tego urlopuTak, dzisiaj do Egiptu. Powiedział, że jestem totalnie odwodniona, wygłodzona i zmęczona (ja wymiotuję prawie cały dzień). Że taki wyjazd, ponad 4h lot, potem tam upał, zmiana klimatu, flory bakteryjnej może się naprawdę kiepsko skończyć
olka11135
No ma pewnie racje…pytanie czy w takiej formie bys skorzystała w ogole z tego urlopu
No ja pewnie nie jakoś super. Ale dzieci już tak
CuuurlyGirl
Super gratulacje! Który to tydzień?A to mój kropek z bijącym serduszkiem
gimbal.girl
pikny!A to mój kropek z bijącym serduszkiem
Ja może coś zobaczę w poniedziałek
Nie mogę sie doczekać ale i jestem pełna obaw... czy któraś z Was planuje zrobić testy Nifty lub Sanco?
olka11135
pikny!
Ja może coś zobaczę w poniedziałek
Nie mogę sie doczekać ale i jestem pełna obaw... czy któraś z Was planuje zrobić testy Nifty lub Sanco?
Tak. Ja będę robić Nifty wstępnie 9 czerwca
reklama
Podziel się: